Välkommen till min nya blogg!

Jahupp... då har jag lagt upp en Blogg... Det var ju inte det svåra, det svåra är det som komma skall, dvs uppdatera och svara på ev. inlägg... Så mina kära besökare... ha inte för höga förhoppningar om detta i dagsläget.

Jag har länge funderat på att starta en blogg, men jag vet ju hur fruktansvärt illa det gick med att skriva dagbok i yngre dar. Men jag har ställt mig frågan och ställer frågan... Hur många är det som skulle vara intresserade av att läsa om mig, min familj och mitt nästintill fanatiska hästintesse? Hur många kommer att stå ut med att mitt tangentbord har problem med bokstaven "R,r"? Det blir liksom inte just den bokstaven vid alla tryckningar. Dags för en ny dator kanske?:-)

Idag har jag, Vonne, Elin och Zandra varit i Strängnäs på en hoppClinic som hölls av Daniel Svensson.  Även om vi kände att den tog slut på tok för snart så är det alltid lärorikt att att lyssna och titta och få inspiration. Återigen får vi höra att är det sällan hoppningen i sig som är problemet utan lydnaden på marken. Tro nu inte att jag är något av en hoppexpert för det är jag då rakt inte, men det här med hoppning ligger Elin varmt om hjärtat och då även mitt.
  Personligen är jag inte bara lite av en fegis när det gäller hoppningen.. utan en JÄTTEfegis! Det är 15 år sedan (om inte mer) sedan jag tog hopplektioner. Jag vill verkligen hoppa, men jag har sannerligen blivit en tant. Hela min 40-åriga kropp VET hur ont det gör när man ramlar av. Då bli det värktabletter, sjukskrivning och rullator... för så var det för dryga 2 år sedan.
 Det tar all min kraft och allt mitt mod att rida över markbommar, så innan jag är säker där kommer jag aldrig vidare... Men jag ska hoppa igen... En dag :-)

Då kameran blev kvar hemma idag så kan jag inte delge er med en bild från dagens evenemang.

Kommentarer
Postat av: Sara

Härligt!! Nu kan jag ju läsa om era äventyr och bli "uppdaterad" mycke lättare!Får jag länka dig på min sida? Kram

2008-12-28 @ 09:06:59
Postat av: Anna Öberg

Hej Sara,

Kan du tänka dig att jag nappade på ditt SMS! ;-)

Det är klart att du får länka hit! men som sagt jag vet inte hu ofta jag kommer att orka med att uppdatera, men det verkar vara riktigt roligt iaf. Det kommer att komma mer allt-efter-som... du vet som bilder m.m. Ska kolla upp om det går att länka in videosnuttar oxå. Rörliga bilder är ju alltid lite roligt :-)

Ha det gott!

Hälsar den nya Blogginnehavaren :-)

2008-12-28 @ 09:19:36
Postat av: Sara

Jag kommer att vänta förväntans fullt varje dag på ett nytt inlägg... Man blir rätt knäpp när man går hemma så det är kul att det finns en hel del bloggar man kan kolla in på =)

2008-12-28 @ 09:24:17
Postat av: Yvonne Lindell

Hej!

Nu har jag läst den!!!!

Det ska bli kul att följa dig,har du talat om för Varres gamla matte att du har en bloggnu?

Kram och lycka till!

/Vonne

2008-12-28 @ 18:45:28
Postat av: Elin

Jaa, mamma...nu har jag också en blogg =P det e rätt kul faktiskt =) jag kommer nog inte heller uppdatera så ofta på min blogg...eller jo kanske om jag bara får min dataskärm o en internätsticka =P

aja pusspuss

2008-12-28 @ 20:39:14
URL: http://elindmans.blogg.se/
Postat av: Anna Öberg

Hej Vonne!

Jo då, hon är informerad. Tack för sällskapet på ridvolten idag och va modig du är! Jag är avis :-)



Elin! Vad roligt! Puss!

2008-12-28 @ 21:35:35
Postat av: Elin

tihi :O

2008-12-28 @ 22:05:13
Postat av: paulina

hej anna! :)

jag kommer följa din blogg. det ska blir kul att veta vad ni gör när jag förvinner.

läs gärna min oxå om du har tid. jag uppdaterar inte så ofta heller, men det händer nåra gånger i veckan.

kram

2008-12-29 @ 12:36:25
URL: http://paullinas.blogg.se/
Postat av: Anna Öberg

Hej Paulina

Jag kommer att följa din med. Måste ju få eda på vad som händer dig och snart det lilla ponnyeländet :-) Kör försiktigt bara!

Kram

2008-12-29 @ 13:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0