Lördag redan...

... hur gick det till?

Jobbade som en slav igår för att blir klar med budgeten för detta innevarande år, eller vad som är kvar av det (vi har brutet år sept-aug)... När alla siffrorna är inne leverar jag detta till M & H... Ber dem kika igenom den innan jag skickar den till banken. Jag tycker inte att det känns ok att granska sitt eget arbete, så utav den anledningen gav jag den till H... M har ju aldrig riktigt tid om jag säger så. Sedan hade ju butiken rea dessutom och kort om personal...  Nåväl... Fick ok att skicka den av H för att sedan bara 5 minuter innan jag skulle gå (kl 16) få frågan om resultatet verkligen stämmer... Kom fram till att det gjorde det naturligtvis inte, eftersom jag inte justerat budgetsiffrorna för perioden sept-mars med verkligt utfall... Så på måndag får jag justera detta och skicka ett nytt mail till banken.

Nåja... rusade upp till stallet och skulle ta in pållarna eftersom Vonne var och hämtade sin Sidney i Uppsala.
Hasse-hovis kom och tanken var att han skulle slå på Varre skon, men jag tyckte att hon ff hade puls, vilket även Hasse konstaterade, han hämtade visitertången och kunde bara konstatera att det inte var utläkt. Han karvade lite till, slog på ett nytt jodopaxomslag och kommer tillbaka på tisdag. Fanken och stackars VarreBuset...

Fixade iordning pållen med vatten, mockning, mat och borstade av henne lite  innan jag åkte till Vonne i väntan på att klockan skulle bli 20 så jag fick kvällsfodra.
Jag fick träffa Sidney! (det var ju inte alls därför jag åkte dit ;))
Behövde dessutom låna toan (mer info än ngn bett om ... jag vet)
Han är jättefin och verkar ha ett underbart temperament.

Busig och lättroad ;)






Mmmm... gott sa Torsten =)
(Vonnes kisse)


Det är lågt i tak här....

Kvällfodrade vid 20.15 åkte hem och drack vin... och jo ...Naturligtvis somnade jag i soffan Vonne :D

Nu frukost för att snart väcka Elin , åka till stallet, fixa hoven på Varre och släppa henne i sjukhagen för att kl 10 stå redo att kratta volten... CU!

Kommentarer
Postat av: Vonne

Jag och Sid kommer ner en sväng och hjälper till.

2009-04-25 @ 08:52:59
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0