så förbannat korkad!!!

... Ja, det är vad jag är!
Varför ska jag vänta in i det sista med allt? Hur är jag funtad egentligen?

Behöver besikta bilen innan den 30/4 för att inte få körförbud.... Haha... det är ju kört, helkört! Har haft en del att åtgärda från besiktningen förra året.. såsom oljeläckage och en lampa (någon vä lykta bak)... Jag fick ju inget körförbud och ingen tvingande ombesiktning så jag har levt med detta i ett helt jävla år utan att göra ett handtag. Under all förbannad kritik är det... Det är till att tillbringa helgen under bilen för att få koll på VAD det kan vara för läckage det är frågan om.... Jag behöver dessutom ett nytt batteri och jag är verkligen ingen bilmekaniker. Men måste man så måste man. Jag tror att jag skulle klara det mesta med lite jävlar anamma, men bilar gör mig något osäker... Men om Jävlaranamma fungerar för  "händiga Sandra" så kanske det räcker för mig med?... Det är bara att jag inte vet vad jag behöver i varesig verktyg eller materiel för att byta en gummipackning(?) ... Lampan kan ju inte ställa till för mycket besvär hoppas jag :)

Vidriga bilar... De ska ju bara rulla och vara helt okomplicerade...
Överst på min önskelista: en ny bil.
MEN frågan är om jag är en person som ska ha bil över huvudtaget... Jag tar ju inte hand om den, den luktar häst och är skitig såväl invändigt som utvändigt, misshandlad skulle man milt kunna säga att den är den lilla stackarn´... Serviceboken är det ingen som kikat i... Synd egentligen... Ska köpa en riktigt gammal bil så man har råd att köpa en sliten rackare varje år, går den igenom en besiktning så gör den annars köper man en ny... Tvättäkta slit och släng... Eller en ny... Fast då blir det en massa måsten igen... regelbundna servicar m.m.... så om 5 år är det samma visa igen (min blå fara är en 2001) och jag köpte den 2004...

Nu har jag iaf bokat en tid den 8maj på Lidingö... Om du inte kan hjälpa mig meka så kan du väl hjälpa mig med att hålla tummarna för att jag grejar att meka den alldeles själv (gubben är INTE att räkna med i detta fall).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0