God morgon!

Idag är det då  den sista dagen på min semester för denna sommar!
Jag har sån sjuk ångest för att vara tillbaka i "saltgruvan" igen på måndag...

Men jag har för första gången på 5 år haft 4 veckor sammanhållande semester.
Jag har alltid fått gå in för att jobba 1-3 dagar under mina semestrar. Men inte denna gång, fast det vore det mest befogade om man ser till hur det såg ut INNAN jag gick på semester. Vänder man det till min fördel, vilket man absolut ska göra, så var det direkt nödvändigt. Jag har haft ett enormt slitigt år (våren har varit rent förjävlig) och årsbokslut nu, den sista augusti... Jag kommer att behöva vara utvilad.


Nu ska jag straxt förbereda lite picknic (blir aldrig riktigt klok på den stavningen ;) )..
Raoul ska sluta till lunch och då ska vi hitta ett soligt ställe där vi också kan bada.
Brännan måste bättras på en aning:)

Kl 9 var det är redan så här varmt ute...


Hoppas på några grader till :)
Pållarna tar jag hand om till kvällen...

Många som inte kan förstå varför man gör detta en fredagskväll, när man kan göra annat kul...
Som svar kan jag bara lämna; Att det ÄR kul!!! men det är inte inte bara att äga häst(ar)... det är en livsstil. Det är tidiga mornar, i regn, snö, kyla och värme och ibland även sena kvällar i motsvarande väderlekar. Det är ju det man betalar för :).. denna dyra, men underbara hobby...
Jag föredrar faktiskt att lägga ner "några" 1000-lappar varje månad på mina hästar  (= hobby varje dag) än att festa upp varenda motsvarande slant på helgerna...  och likväl som att ha sin hockey, jakt och för att inte tala om intresset för golf, som verkar ha drabbat alla jag känner, det märkliga med golfare är att de alltid tror att deras sport intresserar alla :) med termer och banor mm... Samma människor (de golfintresserade) är de som oftast ifrågasätter hästintresset (inte gubben min)... Rätt märkligt, eller hur?
Nu tänker du.... säger hon då som alltid pratar häst och skriver om hästar... Det gör jag bara här och med folk är intresserade av diskutera hästar... annars skiter jag i det...


CU♥

Kommentarer
Postat av: Eva

Oj, ja hemma hos mig var det +23 grader redan kl 07:30 i morse. Så det blir nog en svettig dag...

Du, 4 veckors sammanhängande semester borde alla ha - utan att bli avbrutna av jobbet! Jag hoppas du får det lugnare framöver.

Kram

2009-08-07 @ 11:40:38
URL: http://detspokar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0