Dags för en uppdatering

.... Ja det är lääänge sedan. Har varit inne och påbörjat uppdatering om mina förehavanden vid några tillfällen. Men När jag kommit en bit inser jag att jag mest spyr galla över hela min tillvaro. Har velat förskona er från den extremt trista upplevelsen.

Vad har då hänt på en vecka?

Raoul och jag åkte över dan till min mamma och pappa (lördags) Insåg att vi träffas alltför sällan. Minns nästan inte då jag var där sist. Måste bli en ändring på det. Hoppas att dom vill komma till oss över jul.

Söndag var Vonne, Zandra, Elin och jag på Globen och såg finalen i Stockholm int Horseshow.
Pignon (stavning?) med sin "frihetsdressyr" var som vanligt helt fantastisk. Dock kändes publiken avslagen i år.
Jag hade Videokamrena med mig och filmade en del. Men jag kan inte längre lova att det kommer senare. Har sagt det för många gånger och det händer sällan... Vi får vackert se hur det blir med det :)

I Måndags reda jag min häst fär första gången på 4 veckor... Tänk vad jag längtat efter att få sätta mig i sadeln igen. Helt galet! Har nästan stått och fällt en tår eller två när alla andra i stallet ridit i väg och lämnat mig kvar. Sedan dess har jag faktiskt ridit varenda dag bortsett från torsdag då Elin skulle hoppträna för Camilla. Stressade som en galning för att komma i väg till kl 18 och det gick, men min egen ridning fick alltså stå tillbaka.

Just det... Ingen dressyrträning för varken Elin eller mig i onsdags. Elin för att hon skulle hoppa på tors och för min del kändes det "sådär" att lägga ut pengar på ridlektion om jag ändå inte kan rida fullt ut pga revbenet fortfarande tar emot en aning. Hoppas däremort StOOOrt på att jag är så lurant att jag kan rida på onsdag.

I går tog jag ut pållarna och red på fm. Hade först tänkt att rida runt slingan i tempo, men det var isigt på sina ställen och Varre är utan brodd så jag vände om och red på ridvolten istället, inte det mest optimala eftersom jag red där på fredagskvällen. Men vad ska man göra. Vill inte sätta i brodden riktigt ännu egentligen. Varre brukar ha en tendens till att sparka sig själv på skenan bak och sedan har vi Kopia i hagen som fortfarande ska "tuktas" enl Varre.
Var ute på julbord med jobbet igår. Träffades först på jobbet och sedan åkte vi buss till Långholmens Wärdshus. God mat även om jag aldrig tar kig längre än till fisken :) Trevligt hade vi, men då alla andra skulle ta sig vidare till Garbo i Sundbyberg, åkte jag hem... Gammal och trött nu för tiden...

Nu ska jag klä på mig och åka till stallet. Dags att julpynta och ha det trevlig en stund och sedan fika.
Raoul är och jagar och hemma ser det för hemskt ut. Här har vi inte julpyntat alls.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Eva

Oj, du menar att det redan börjat bli isigt och dan på ridslingan? Ja här i Stockholm finns varken snö eller is, men det kommer nog snart.

Hoppas allt är bra annars.

2009-12-06 @ 12:19:19
URL: http://detspokar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0