Nyårsdagen, torsdag 1 januari 2009.

Gott Nytt År alla vänner!
Hoppas att Ni, precis som vi, hade ett trevligt Nyårsfirande...


Jag hann aldrig uppdatera gårdagens afton något mer. Tiden gick på tok för fort. Vi skulle vara borta kl. 19 och hästarna var ogjorda.


De små lökpajena med getost...Mmmmm... så goooda! Blev riktigt lyckade och det fattas bara annat eftersom jag bara gjorde den karamelliserade löken och Raoul resten.


Mumsigt goda!
Efterrätten blev också mycket lyckad. Jag har ju lite chokladmani.  

         Yvonne hade gjort jättegod helstekt oxfilé som är skuren i jättetunna skivor och lagd i en marinad, till detta fick vi en supergod potatisgratäng och sallad. Jack påpekade att vi aldrig tog en bild på hur fint upplagt det var :-(


En mycket trevli kväll som blev natt. Körde Wii Fitness-test och enl detta har  jag kropp och kondis som en 44-åring... Hmmm... dags att göra något åt detta med kondition och alla onyttigheter... Jag är ju ute och rör mig varenda dag. Jag rider, bär vatten, mockar och går med hästar till o från hagar, men det räcker tydligen inte...

     Jag kan inte förstå att tiden går så fort. När vi framåt 02-tiden ville få tag i en taxi och åka hem, fanns det inte en taxi i hela Norrort, Jag tror att Raoul ringde varenda taxibolag som finns i Stockholm. Är det inte rätt konstigt att ALLA bilar finns inne i stan? Hänvisade blev vi  till de kommunala färdmedlen mao...Nattbuss 699 från Vaxholm skulle gå ifrån Rydbokorset kl 03.24, men var väl ca 10 minute försenad. Vi var hemma kl 04. Vaknade kl 05 och mådde urdåligt och låg på badumsgolvet i en timme. Tro för allt i världen inte att jag var fyllsjuk, för de mängderna hade jag inte druckit. Vaknade av att klockan ringde vid 8, upp till stallet och släppa ut hästar. Gjorde allt till Varre men red inte, ska ju upp en vända till och det är trevligare att rida med sällskap.
Hämtade Elin vi 11-tiden. Hon fick sova kvar. Hon hade aldrig orkat med att gå dessa ca 3,5km, hon var ju lite smårisig. Nu ska jag ta en liten tupplur på en timme.


Kommentarer
Postat av: paulina

Gott Nytt år Paulina!

Nu är det inte många dagar kvar! Det kommer bli så tomt i stallet...

Håll bloggen uppdaterad så man vet hur det går för er.

Många kramar från mig o Varre



svar:

detsamma! :)

jadå, jag ska uppdatera min blogg som ofta jag kan. så får du göra det oxå. för jag vill veta vad ni gör oxå. ;)

kommer sakna er oxå! jag får svänga förbi och hälsa på er nån gång ibland, när jag hinner.

kram!

2009-01-02 @ 22:32:25
URL: http://paullinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0