Dagens Rebeccaträning

... Sitter och lovar bilder i ena inlägget men när det väl kommer till kritan så blev det iaf inte en bild tagen idag heller... Illa!!!

Den strösta bedriften vi hade idag var att få in Varre i trailern... Helt makalöst vad hon kan och orkar sitta på tvären. jag VET så väl att det inte lönar sig att bli förbannad, men jag blir det ändå. Det är väl stressen för att komm i väg som gör det... Men hon gick in till slut. Men nu är det som om det tenderar till att ta längre och längre tid igen... Jag vet ju vad jag måste göra så det är bara ATT göra det också.

Tyvärr satt nog vår kamp kvar i mig idag då jag skulle rida. Jag försökte verklgen att lägga ner det som varit, men alla stresshormoner försvinner inte i ett nafs.
Hästar levr i nuet, så Varre reagerade nog bara på det som var kvar av mina negativa vibbar. Detta gjorde att vi idag inte alls förstod varandra eller kunde komma till det läge där vi arbetade tillsammans förrän precis , precis i slutet av ridpasset.

Idag kändes det inte lika roligt att träna som det gjort tidigare gånger. Men det kommer att fortsätta komma sådana dagar. Och man kanske behöver dom som ram till allt annat som man faktiskt genomfört och varit nöjd med.

Just nu känns det som om jag behöver lägga fokus på lastträningen igen. Men det är svårt då jag måste ha bil då detta ska göras. Jobbigt att varenda gång fråga om det är ok att jag tar bilen för att ...  Skulle behöva ha den i veckan... Sedan ska Elin tävla på lördag(?) då behöver jag den igen... Bara för att min "Blå Fara" vare sig kan eller får dra... Grrr... Behöver en större bil, en ny bil... och en mycket högre lön :)...

Natti, natti!

Kommentarer
Postat av: Vonne

Du får gärna kroka släpet på min bil då jag är i stallet ;)

2009-10-07 @ 07:27:54
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Vonne

Jag började med haghö för några dagar sen, och det har blivit lite till och från. vill du börja med haghö så kan vi väl ge något kilo var? Doris hinner ju inte äta så mycket innan hon går ut, och det lilla bete som finns gör väl varken till eller från.

2009-10-07 @ 11:17:38
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Eva

Vet du, idag frågade en massör om jag rider mycket - med tanke på min muskulatur i ryggen. Ha-ha, ja jag rider ett par gånger varje år på Gotland. Men mer är det inte. Är så otränad så jag skäms, men det var ju kul att höra att det inte syntes iallafall.

2009-10-07 @ 16:04:22
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

aldrig kul med svårlastad häst. Min häst är verkligen mega svårlastad.

2009-10-07 @ 21:09:58
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0