God morgon lördag...

Blev såklart solo igår kväll... Inte vill väl en snart 21 år gammal son sitta hemma och hålla sin mamma i sällskap. Fast det lät ändå som om han trodde att jag skulle få det tråkigt och attd et bekymrade honom en aning.

Men jag hade det rätt ok... Somnade som vanligt till Morden i Midsomer efter att ha ätit pasta med kantareller och druckigt 1,5 glas vin... Så förutsägbar!

I går köpte jag ett nytt bett till Varrebuset. Ett tredelat Globus, med fasta ringar. På rekomendation av Rebecca gick jag ner en storlek i längd. Vi får se hur det känns efter att jag ridit på det ett tag. Jag tycker nämligen inte att jag känner någon större skillnad på om jag har ett vanligt tvådelat eller tredelat. det jag däremot känner skilland på är tjockleken. Jag tycker att hon känns mer lugn i munnen av ett något tjockare bett, som att det ligger mer stilla.

Nu äter jag frukost. Kaffet är väl nästan kallt, men det gör inte så mycket det är bara en eller två munnar kvar.
Upp och släppa ut hästarna och fixa o dona. Hem till hundarna och sedan tillbaka till stallet och rida... kanske, kanske,  kanske åker jag till Eva om hon har tid och det inte har hänt någonting utöver det "vanliga". Avlägger rapport senare

I em ska jag sedan hämta Elin hos Pappa så jag får räkna med nästan 2 timmar i bilen. Senare till kvällen ska vi hinna till Sandras inflyttningskalas... Bråda tider så nu behöver jag sätta fart :)
CU ♥

Kommentarer
Postat av: Vonne

Blir det volten eller ut i mörkret för dig i kväll?

2009-11-02 @ 11:28:05
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Vonne

Tar gärna sällskap!

2009-11-02 @ 11:48:43
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0