helgskoj i vackert väder

vilka fantastiska dagar vi haft. Även om jag har varit inomhus så har jag njutit.

Igår tillbringade jag och Vonne X antal timmar i stallet. Skurade boxarna och det tog lååång tid... Vi stressade inte direkt ;)
Vonne sopade sitt tak och var en riktig läckerbit med huva och solglasögon för att inte få färgskrap överallt (det fick hon ändå)

Nu är det ju på Vonne blogg som "Tävling" pågår...men här kommer ändå mitt bidrag till samlingen :)
 

    




Idag har vi målat boxarna. När Vonne dyker upp på fm hade hon båda sina stora tjejor med sig, Maddis och Zandra hjälpte oss med målningen, attans vad fort det går när man är många. Tusen, 1000, tusen tack!

Idag följde jag med Zandra o Vonne till Jenni Fröcklin efter målningen. Zandra skulle rida lektion på sin Didd... Vilken skillnad det har blivit på pållen! Vilket arbete hon har lagt ner på sin häst. Det är helt otroligt. Två bilder var allt jag fick med mobillkameran...


Kommentarer
Postat av: Eva

Åh vad duktig du har varit! Men måla är rätt kul och ännu roligare när man får sällskap :-)



Sv: Ja, jag vet att det är vansinnigt att jag ska behöva ta in på hotell så här. Jag har ju egentligen inte alls råd, eftersom jag bara jobbar deltid. Men det är helt ohållbart att bo hos min mamma, hon håller ju på att knäcka mig. Det är bara att inse att hon aldrig kommer att ändra på sig, hon har varit så här hela mitt liv. Så det är anledningen till att vi inte hade kontakt under 14 år. Hon har gjort hemska saker. Men efter min pappas död försökte vi lappa ihop det. Fast, det går inte. Tyvärr är det så att jag mår bäst när jag inte har med henne att göra. Men det känns "skamligt" att överge sin 86-åriga mamma, vad hon än har gjort...

Vad gäller flytt så börjar ju min dotter gymnasiet inne istan snart, så jag kan inte bosätta mig utanför Stockholm.



Kram,

Eva

2010-08-15 @ 16:54:40
URL: http://ennydag.blogg.se/
Postat av: Vonne

Ha ha man är ju snygg....var faktiskt mest rädd för att få spindlar på mig än färgskrap ;) Snällt att det var så små bilder iaf :)

2010-08-15 @ 18:12:30
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0