Team Chasing...

och midnatt igår innan jag var hemma.

Visst blev det jaga av... Jessika med sin lånehäst råkade ut för en avramlingsolycka som kunde ha slutat precis hur illa som helst.

Jessika ramlade av över hinder som hon och Emellie skulle hoppa i bredd. Stöden av hindret var högre än den fasta grinden med björkris och Jessika "skalades" av sin häst då han trängde ut mot vänster i språnget. Detta resulterade att vi alla blev engagerade i att försöka få tag i en häst som drog ut på vägen. Polisen kom då vi blev tvungna att ringa och varna om en lös springande häst efter vägen. Hästen tog exakt samma väg som den vi kom ifrån (mot Stockholm) och det var bara tur att det var en van hästkvinna som lyckades stoppa hästen. Hon hoppade ur bilen och fick tag i ena tygeln bara 100m innan hästen skulle kommit ut efter "stora vägen". Det var drama och vi höll andan. tack o lov gick allt bra. Varken häst eller ryttare kom till skada. Hemma på Rydbo var vi ca 23.30. Emellie hade inte hunnit fixa någonting åt Kopia innan vi åkte och jag som sagt till Åsa att "vi kan kvällsfodra"... Jag mockade och gjorde vatten medan Emellie fixade maten och fodrade. Det blev ett par timmar extra som vi inte riktgt hade räknat med.

På denna bilden är det Uffe som rider sin oruttinerade unghäst Mac. De hoppar det hinder där Jessika åkte av




Här ser ni hur långt han sprang innan vi fick tag i honom...
Ungefär från markeringe i det nedersta vänstra hörnet ända fram till den större vägkorsningen



polisen kom...


Men Emellie o hennes "Ferrari" Kopia skötte sig utmärkt.

Team HPG är ett av de 11 lag som kommer att delta i Malmö City Horse Show den 15 augusti. Emellie o Kopia är ett av ekipagen.

Team Heby (i år omdöpt till Team HPG) har ett SM-tecken i Team Chasing att försvara! SM 2010 går av stapeln på Skatteberga utanför Flyinge 18-19 september...

Kommentarer
Postat av: Daniel

Härligt - spännande!

2010-08-04 @ 11:59:38
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Eva

Oj,oj,oj... det där hade ju kunnat sluta riktigt illa.

2010-08-04 @ 13:06:54
URL: http://ennydag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0