Varannandag...

Regn idag igen och det som var så fint igår...

Baklämmen och skötardörren till trailern började vi att måla med primer igår. Idag blev den färdigmålad lagom till regnet började. Skönt att ha detta målar-projekt färdigt. Nu ska allt bara monteras fast igen...
Det blir så fint. Jag har försökt att dokumentera med bilder. Är dock aningen osäker på om bilderna ligger i den kraschade datorn eller om jag hann med att ta backup på bilderna.Jag får kolla upp det senare.

Har ett problem att lösa med boxlåset... Hur i hela friden man kan få en "tillsats" som gör att man kan öppna skötardörren innifrån? Vonne har lovat att kika på den om hon ev skulle kunna tillverka en. Så här ser lösningen ut ursprungligen (det är den rostiga delen som jag behöver göra ny).





Problemen verkar hopa sig dessvärre... Min USB-sladd till telefonen är försvunnen :O  Undrar om den försvann med alla andra sladdar och den gamla routern som Raoul körde till tippen?
Hittar inte Bluetooth på den "lilla rosa" så Raoul fick läsa över alla filerna från min telefon till sin dator för att sedan lägga över dem på ett annatUSB-minne...


Här kommer lite "bjudgodis" :)
Tänk vad skoj man kan ha med Mariekex :D

  


Dagens stallprojekt;
Svetsa ihop fönstergallret till Varres box. Till min hjälp - Vonne såklart! Hon som kan det mesta. Min klippa!


Kommentarer
Postat av: Vonne

Meh!!! Anna!

2010-08-07 @ 20:44:35
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Susanne P

Och här har det knappt regnat någonting på hela sommaren...

Alla dessa sladdar som ligger överallt, det är tur att inte jag har kastat någon av den, de kanske kan komma till användning ;)

Kram

2010-08-07 @ 23:34:58
URL: http://www.susannep.blogspot.com/
Postat av: Eva

Hi-hi, vad skoj man kan ha med kex!

Men du, jag kan säga att jag också har problem med alla sladdar och data/kameratillbehör som ligger över allt. Fast nu har jag börjat samla dem i en stor låda. Tänk vad skönt det var på 70-talet, då hade man inte så mycket sådana här prylar att hålla rätt på. Nu blir det ju bara mer och mer hela tiden. Vet t ex inte hur många laddare jag har för telefoner och digitalkameror... Suck. Borde finnas någon speciell återvinning(saffär) för sånt.

Nåja, nog om det. Nu ska jag kolla om det finns några lägenhetsvisningar idag som är intressanta.

Ha det gott!

Kram,

Eva

2010-08-08 @ 11:07:21
URL: http://ennydag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mariekex är ju för goa...kommer du ihåg när du fick ett sånt kex på högkant? kan du det ff?? :D



Ang trailern då...kan du inte höra med en återförsäljare var man kan få tag på en sån? Eller kanske med granngården/odal? Jag ska till sparreholm i morgon (maskincenter) så jag kan kika där om de har eller vet ngt



Kram

2010-08-08 @ 15:48:52
Postat av: Sara

Det var jag som la in kommentaren ovanför denna :)



Kram igen från Sara

2010-08-08 @ 15:51:41
URL: http://vogelberga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0