Åka flak... Eh... rättare sagt höskrinda :)

foto1524 (MMS)

Åka flak... Eh... rättare sagt höskrinda :)


Kommentarer
Postat av: bjorne

Klart du är en tjej,allt är relativt och jag själv ska fylla 53 så då är du tjej i mina ögon,ha de gott.

2010-06-10 @ 21:21:25
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Sara

Helt rätt!! Höskrinda ligger i tiiiiden sas... Dessutom är den väl lite säkrare än flak?? Ramlar man ur så blir fallet inte så högt...OM man nu kan ramla ur...beror kankse på tjocklek kanske?? Och efter traktor går det inte så fort...



Kram från Syss

2010-06-11 @ 12:01:33
URL: http://vogelberga.blogspot.com
Postat av: Eva

Men du, det där såg mycket trevligare ut än de lastbilsflak som de åker runt på här i Stockholm! :-) Sådana här bilder får en nästan att längta tillbaka till 80-talet då man själv slutade plugget.



Sv: Jo, men det ligger faktiskt något i det där som Nostradamus sa om "dåliga platser". Jag tror det var på 50-talet som en tysk kvinna (skolfröken) fick för sig att undersöka några stökiga skolelevers hem med slagruta. Hon kände till det där med jordstrålningen. Och i samtliga fall visade det sig att de elever som var mest oroliga och bråkiga av sig, de sov alla på sådana där platser med dålig jordstrålning (currykryss etc). När deras sängar flyttades blev de lugnare :-)

Det finns en känd svensk arkitekt som gjort liknande undersökningar om sjukdomar och jordstrålning. Minns ej vad han hette, men han var iallafall hemma hos mina föräldrar på 90-talet och undersökte deras hem efter att de båda fått cancer.

Om man är ute i naturen och ser ett träd som växer konstigt, är missbildat eller har dött - då brukar det vara så att de växer i ett currykryss. Myrorna tänker konstigt nog annorlunda och placerar sina stackar på sådana platser. Så är man lite vaken kan man faktiskt se "sjuka" platser i naturen. Det gäller bara att vara lite nyfiken - och ha med sig någon som kan gå med slagruta/pekare.



Ha en fin helg - vi hörs!



Kram,

Eva



2010-06-12 @ 10:11:11
URL: http://detspokar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0