ledigt

Åhh... så skönt! Nu ska jag vara ledig i 4 dagar. Dagara som förmodligen kommer att flyga iväg. Men jag ska ändå njuta i fulla drag över att vara ledig i några dagar.

Min plan var att få vara ledig on, to och fre denna veckan. Men det "sket" sig. Chefen var sjuk i mån och i tis och vill absolut träffa mig i dag påm morgonen. Nu är det här med att passa tider inte min chefs största och mest framträdande egenskap, vilket retar gallfeber på mig. Jag anser att min tid är minst lika viktig som hans. Respektlöst att inte komma till överskommen tid (jag tror att jag skrivit om detta tidigare). Nåväl... Idag tyckte jag väl att jag kunde arbeta fram till lunch. Jag var på jobbet 7.30. Kl. 9.30 ca sätter vi oss i det ekonomimöte HAN kallade till i måndags. Ett par timmar gled snabbt undan... Lunch brukar jag ha vid 11.30 inte kl 14 som var tiden då jag gick hem.. 6,5 timme är inte direkt en halv arbetsdag. Lite störd och stressad, eftersom jag skulle ta in Doris och Varre som skulle få nya dojsingar. Tack o lov för Zandra som fixade det åt mig ♥.

Idag fick Varre vila och så även Gulliver.

Ingen rast o ingen ro bara för man är ledig. Morgonfodring och utsläpp av pållarna i morgon bitti och utsläpp på fredag igen
Har precis ätit världens godaste blodapelsin och ska gå och sätta mig i soffan en liten stund. En liten stund är nog närmast vad det blir. För fråga mig inte hur det går till. Plötsligt upptäcker jag bara att jag legat ner en stund och att det blivit ett par avrott i filmen, gärna i samband med reklamavbrott.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0