vasaloppet, IKEA och ridning

... Detta är dagens aktiviteter. Dock inte åka Vasaloppet utan stilla sitta i soffan med frukost iförd morgonrock :)

IKEA idag för att fixa till Elin rum till att det blir beboeligt.
Loftsängen åkte ut i onsdags så nu ligger sängen direkt på golvet. Den vita byrån är "kaputt" så den ska kastas och ersättas med två mindre hurtsliknande byråer, in med en smal garderob och ett litet skrivbord. Sängen ska få några ben att stå på... Allt detta hoppas jag att min fantastiska make sätter samman då jag åker till stallet och styr min kosa till ett ridhus.

Jag har inte ridit för Rebecca på jättelänge  känns det som. Denna veckan blev det ju ingenting då "dragbilen" frusit. Den gick alltså inte att starta på 2 dagar. Det är ändå en ganska ny bil.
Nu till veckan blir det ingen Rebeccaträning heller. Raoul ska åka till Lunnarp/Malmö på tisdag och kommer hem på onsdag em/kväll så där rök båda träningsdagarna som Rebecca brukar hålla på Nibble. Vet inte när jag kan komma till ridhus nästa gång, så jag får passa på idag med andra ord :)
Saknar verkligen att ha en egen "dragbil". Så det står överst på min önskelista om nu någon skulle undra :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Skulle inte han kunna ta den lilla blå?? ;)

Jag förstår dig Anna, jag saknar dock ingen dragbil, bara själva "draget" (transporten alltså) Det står överst på min önskelista nu



~~Sara~~

2010-03-07 @ 12:24:06
URL: http://vogelberga.blogspot.com
Postat av: Sara L

Hej Anna och Varre! Ser att ni mår bra, kul!! Tänkte bara höra om det vet någon som är på jakt efter en stor häst och en ponny? Två ston, kommer inte i håg vem som var 12 och vem som var 15. Men trevliga hästar som idag är promenadridna. Ponnyn är tävlad inom dressyr för några år sedan med bra resultat. Stoet vet vi inte så mycket om, men väldigt trevlig, ganska het så därför inte någon nybörjarhäst.

Hör av dig om du vet någon som skulle kunna vara intresserad.

Krama på Varre

Kram

2010-03-07 @ 14:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0