BF

Barnen övergav oss i går. Vi fick BF (=BarnFritt). Det händer ju inte så ofta. Raouls grabbar for till Eva, hon ska tydligen gifta sig idag :O hade absolut ingen aning om det förrän i torsdags... Elin har övernattat hos en klasskamrat i Åkersberga, Jakob på glej och likaså Malin.
Planer på mat hade vi... Äta mycket och gott. Men när det det väl kom till kritan orkade ingen av oss laga någon som helst mat. Det blev färdiggrillad kyckling och frossa framför TVn.
Lyckades hålla mig vaken :o ända fram till kl klockan blev James Bond, då sa vi att det var dags att sova.
Raoul hade planer att gå på vildmarksmässan med en gammal jaktkamrat idag på fm, men då klockan ringde i morse hade han fått ett SMS om att L befann sig på akuten. L har varit sjuk länge i sviterna efter prostatacancer. Man har konstaterat att cancern är väck, men det är mycket annat som blivit galet efter detta. Han åker lite jojo till och från sjukhuset och nu blev han kvar i väntan på en röntgen.

Våra planer blev lite omkastade idag. Vi åker och letar golv till trailern :) Tack o lov hade jag mitt i allt vimseri betalat min halvårsförsäkring på bilen två gånger i april så dessa slantar kom tillbaka på en bankavi igår. Inte helt fel! Slantarna går oavkortat till renovering av släpet.

Manne har sagt att han kan hjälpa till med påskjutsbromsen, eller om det innefattar hela bromssystemet blev jag inte helt på det klara med. Så ev blir det en resa till Flen nästa helg. Han tyckte iaf att "det är lika bra att byta allt så har du gjort det"... Lite en kostnadsfråga förstås, men jag ska kolla vad det kan tänkas att gå på, en liten, ynklig(?)del som jag hittade på biltema kostade 499 förbannade kronor och den kallar dom för bromsbacksats (för den intresserade ;) )




Har duschat, så nu är det bara att hoppa i kläderna och åka runt på byggvaruhus o kolla vad ett trailergolv kan tänkas kosta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0