Grattis, grattis, grattis, grattis, grattis o grattis!


Min Varre hela 17 år ♥
Dottys pålle, Aniara, fyllde år...
Dottys MAN fyllde år...
Sandras pålle, Boki, fyllde år...
Ulrika i Enköping fick ett stoföl...
och Norge hade sin Nationaldag...

     




Gårdagen tillbringade jag i bil tillsammans med Dotty. Hon skulle hämta hem ett sto som är nybetäckt med Don Primero(om jag minns rätt). Täby-södertälje-Enköping-Hölö-Södertälje-Täby. Hela dagen gick. Jag var inte hemma förrän 20.30. Tyr att jag fixat allt med Varre på morgonen. Jag hade inte alls planerat att åka o hämta häst som var ytterst ovillig att gå på en trailer. Men oj vad jag kände igen mig i detta lastproblem och jag är så glad över att Varre äntligen går på trailern utan att protestera som hon gjort tidigare.

Min Saras Annika ringde. Hon är i närheten och gör Waxholm osäkert :) Ska träffa henne idag. Hon sa att hon lider av hästabstinens så hon ville komma till stallet och hälsa på i eftermiddag och det får hon ju såklart.


Kommentarer
Postat av: Sara

Tur att du får dagarna att gå iaf... ☺

Det där med hö't... "tänkte inte på det" Å just nu är iaf inte Chaconne hemma så... Q-S skulle hon väl hugga huvet av, å inte tal om Lady... Ta hand om "min" Annika du och hälsa så gott!



Kramen

2010-05-18 @ 11:13:24
URL: http://vogelberga.blogspot.com
Postat av: Sara L

Oh hur kunde jag glömma!!!!!????????? Kanske var det därför jag drömde om lilla Varre i går natt! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt älskade lilla Varre! Grattis grattis gamla tant! Jag saknar dig rätt mycket just nu. men jag vet att du har det bra!

Kramar gammelmatte!!

2010-05-19 @ 12:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0