stallledig onsdagar...

Jag har skaffat medryttare! det har vi planerat för ganska länge i och för sig. Ända sedan Lina sa upp sitt delfoderskap på Miramis. Nu är detså att Moa ska rida Gulle-Bullen på onsdagar med lite övrig plustid lite nu och då (som när Elin är hos pappa osv) Men med på köpet hängde även Lina, Moas mamma, som hemskt gärna vill ha lite kvalitetstid med Moa och med min Varre. Det var väl inte så dumt? Det känns lite konstigt eftersom jag är så himla van att göra allt.

Skulle ha haft min absolut första dag som stallfri men då det krisade med vår ombyggnation av stallet blev det ett blixtinkallat stallmöte kl 19 som sedan inte blev av då alla fått info av Sandra pålite stående fot. Vi får det vi får av gården och mer ytor blir det inte.

Dags för sängen ser jag... Ska upp tidigt o fodra, köra Zandra och Didden till Sjöberg coh sedan tillbaka till stallet o släppa ut pållarna. Raoul tog dragbilen till Moskosel så jag bytte bil med Vonne för att hon skulle slippa köra Zandra och ta för mycket av sin felxtid då jag ändå är ledig.
Nu är det natti-natti :)


Kommentarer
Postat av: Vonne

Det är nog inte meningen att du ska få vara stalledig ;)

Tusen tack för all hjälp idag kram!<3<3

2010-09-09 @ 12:32:19
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0