ditten o datten...

Lite allmän uppdatering... Inte för att det hänt så vansinnigt mycket. En arbetsvecka passerar nästan med ljustets hastighet. Jag förstår verkligen inte var tiden tar vägen. Jag tror jag är aningens tjatig när jag skriver detta, men jag kan inte annat än förundras över hur fort allt bara passerar.

Hästmässigt har det inte hänt några stora grejor.Jag ha lallat lite på Varre i sällskap med Vonne på Flisan vid två tillfällen, Sedan har jag lallat med Elin på Flisan vid 2 tillfällen-. Endast vid ett tillfälle har jag lallat med Emellie och Curly och alldesles på egen hand vid ett annat.... Jag har haft sådär extrem-ont i ryggen ett tag nu, så det blir inte så mycket mer än "lalla". Jag tror att det ett liljeholmens har gått upp för mig... det är ju självklart att jag intekan få ridningen att klaffa om jag inte är helt ok. Känns lite taskigt att lägga skulden på Varre. Så nu när jag är medveten om det ska jag bara prioritera mig själv och komma iväg till en naprapat. men dyrt blir det ju förståss... 600kr per behandling och jag behöver väl gå minst 3-4 ggr... Men det är ju bara att bita ihop och lägga den feta kroppen på en brits och bli dragen, sliten och knäckt i.

I tisdags hade jag ett av veckan utsläpp... Lite senare på eftermiddagen kom ett MMS från Sandra som innehöll en bild på Gulliver - nästan liggandes för att komma åt ett par grässtrån på andra sidan staketet... Take a look :)


En väldigt hungrig till salu ponny :)

Försökte dessutom att plåta mig själv tillsammans med Varre-Vurr innan ridning ... Men se hur lätt det var...

Då hästen för en gångs skull är med på noterna, så blir bilden suddig...
well, well...

Pratade med min  Elin igår om honunder v44 (höstlovet) fick åka med Gulliver till Sala för att bo, träna och hälsa på hos Josefine och Kaspar. Vi kom väl överens om att det skulle gå utmärkt. Bara ett litet MEN... och det är att finalen i Dv2 dressyr går på söndagen v 43 och då åker vi såfall efter denna finalomgång... det kan ju bli en sen övning men så får det isåfall bli... Även om Elin inte rider finalomgången så bör vi ju vara där för att heja fram laget :)

Nu står Gubben min och jagar  på mig för att åka iväg och handla en ny kondenstumlare...


Kommentarer
Postat av: Vonne

Snygg bugning! Vad gör man inte för lite mat ;)Kram

2011-10-23 @ 15:02:32
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Mamma

Det var de´där med gräset är GRÖNARE....Allt väl med Er??Det ser ut som om Du fått ett toppenjobb,bara att gratulera.Vi mår bra,har just ätit en god middag som pappa tillagade,ett par glas vin förhöjde smaken.

Kram

2011-10-23 @ 17:29:56
URL: http://frusundstroms blogg.se
Postat av: Sara

Lite har det ju hänt...

De gröna stråna är fortfarande väldigt attraktiva ser jag :D



Kramen

2011-10-23 @ 17:58:59
URL: http://vogelberga.blogspot.com
Postat av: Vonne

Om du menar att du är nyfiken på min frisyr blir du nog besviken. Inte många som märkt något. Men gubben min tyckte jag var fin iaf :)

2011-10-23 @ 18:44:21
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Elin

vilken söt ponny jag har !!

2011-10-23 @ 20:01:30
URL: http://lindmans.blogg.se/
Postat av: Åsa

Bjäfset, var det tumlaren? Ovanligt dyrt bjäfs i så fall:)

2011-10-23 @ 22:14:14
Postat av: Lena

Han är verkligen speciell, söta ponny!

2011-10-24 @ 13:47:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0