första april

... och jag tror inte att jag blivit lurad, men säker kan man ju aldrig vara :O

Försökte mig på ett "röj" här hemma, men det slutade bara med att Gubben dammsög, jag städade toaletten nere. Tvättade och vek ihop massor, men det är lika fullt som vanlilgt på biljardbordet igen -märkligt!

I morgonbitti  dag ska Sandra tillsammans med Jeff och Camilla vara med på byggmötet som berör ridhusplanerna på gården. I och med detta så har jag nu börjat kolla på lediga stallplatser någonstans i närheten. Jobbigt och ledsamt.Vi trivs ju så bra på gården. Men tyvärr ...Min kassa klarar inte 5000kr till för att ha hästarna uppstallade och ändå inte få någonting mer för det. Likafullt måste jag åka upp och fixa ut och intag, köpa allt foder och se till att det kommer på plats, köpa strö och se till att även det kommer på plats, bära vatten och mocka...  Dyrt, alldeles för dyrt för oss. Letar med ljus o lykta efter ett trevligt stall inte så långt bort och som har en ridbana till inte allt för hög peng. Tittar på allt just nu känner jag.

Försöker intala mig själv att det kanske inte är av ondo att byta stall det kasnke rent av kan komma någonting riktogt bra ur det. Vill bara komma till ett ställe där mina hästar får gå tillsammans coh att det finns ett trevligt sommarbete, bättre än det vi haft på Ängsholmen lär väl bli svårt att hitta.


Kommentarer
Postat av: Vonne

Men tänker du flytta innan sommarn? Vi väntar nog till efter sommaren, så pållarna får gå på Ängsholmen :)

2012-04-02 @ 11:27:04
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0