3 dagar igen....

Tiden gårr fort när man har roligt.
födelsedag med goda vännen Vonne med Thommy o sonen Jack. Malin o Henke o min Jakob. Givetvis min älskade make. Skön sång på morgonen innan jag åkte till stallet för att släppa ut hästarna o släppa ihop Mercy o Caramell. Att släppa ihop 2 hästar som aldrig gått tillsammans tidigare innebär alltid en risk, för även om de inte sparkar mot varandra sblir det nästan alltid spring.Våra hästar var inget undantag. De fick ju dessutom sprutt på Chantique o Mulligan i hagen bredvid...
Här hade jag tänkt lägga upp en bild på pållarna, men det verkar som om blogg.se inte gillar att ladda upp bilder när man kopplat tpp telefonen via wifi...'ledsen gubbe' ... Just nu sitter jag på ett hotellrum i Portugal tillsammans med gubben. Har försökt mig på lite shopping på förmiddagen, men det gick "så där" kan man ju säga... Solstolen ett par timmar på eftermiddagen... Nu ska jag ställa mig i duschen o sedan ska vi ta oss in till Espinho för en bit mat. Datorn är med så kanske dyker det uPp en bild eller två senare ;-)

Kommentarer
Postat av: lena

Skönt att det gick så bra att släppa ihop hästarna, bra för Caramell att ha en hagkompis.

är såFörväntansfull att få se bilderna! det blir något alldeles speciellt.. verkligen! att ha egen häst,en ny familjemedlem har kommit till oss! och det känns så mysigt.

Ha en riktigt skön semester!

Kram Lena

2012-08-03 @ 08:18:59
Postat av: william

roligt emd födelsedagar:D

tiden går fort:D



SV; lata dagar äger:D

2012-08-03 @ 10:36:30
URL: http://funnyones.blogg.se/
Postat av: Sara

hmmm.... vart tog min kommentar vägen?? :O



Nice syrran

Jobba lite på brännan och ha en trevlig semester



kramen

2012-08-03 @ 17:18:09
URL: http://vogelberga.blogspot.se
Postat av: Åsa

Tack Anna för gulligt brev ;) hoppas ni har en härlig semester. Mercys mugg blir bättre och bättre.Han är så snäll!! Tjejerna hoppade i går, gick superbra.Stallmöte planeras tisd 14/8-kan du då? Må så gott!

2012-08-03 @ 21:27:20
Postat av: Vonne

Hoppas ni har det jätteskönt! Varre och jag sköter oss fint :) Kram

2012-08-04 @ 10:50:57
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback