med fötterna i blöt...

....Ett fotbad lite nu o då är rena lyxen? Personligen ogillar jag fötter i allmänhet och min egna i synnerhet... Jag fixar inte det där med att gå till en fotterapeut (heter det så?). Jag avskyr att visa mina fötter, jag ogillar att någon tittar på dem o ve och fasa om någon rör dem. Jag vet inte varför det har blivit på det här viset för min del. Men jag skäms för dem. Jag försöker att hålla dem fina, så fina det går med fula eksem, både under och på ovansidan men det är svårt. Kanske ännu större anledning att gå till någon som kan fötter. Men om jag tycker att de är motbjudande, vad ska andra tycka?
Jag tycker iaf att det är en lyx att sitta på badrummet med fötterna i blöt. Egentligen av en annan anledning än fötterna och det är att medan jag sitter här, kan jag inte göra någonting annat :-) ... jo, ett blogginlägg förstås, vilket jag vanligen brukar få stjäla tid till :-)
 
okey... detta var nog ett av de minst intressanta inlägg jag någonsin gjort... men, nu vet ni lite mer om mig och mina brister ;-)
På tal om brister.... varför i hela friden har man så himla lätt att rapa upp dem? och varför hamnar de nästan alltid på listan av utseende? "stor näsa, gula tänder och risigt hår" hoppsan, det låter ju som rena rama skogstrollet... Lägg till grön så är det ju Shreck man beskrivit... 
Visst, det är ju utseendet man ser och man beskriver ju alltid en människa till utseendet, men knappast " du vet hon med eksemen" Varför kan man inte framhålla sina tillgångar? varför ser man dem inte själv? är det den förbanbannade jantelagen som man fått med bröstmjölken?
Är det inte dags att sätta stopp för dessa dumheter? Herregud... när man läser detta handlar det ju om ren och skär mobbning av sig själv...

Kommentarer
Postat av: Vonne

Haha.. Samma fotfobi som mig, men jag klarar mina egna ganska bra. Kram

2013-04-14 @ 21:07:33
Postat av: Sandra

jag är tvärt om älskar om någon knådar & fixar det är lyxen
jag måste tyvärr gå till fotspecialist då & då då jag inte når mina fötter att hålla efter ;) du vet oledbar rygg :)

2013-04-15 @ 10:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0