hovis...

.... Missade ju tiden för Varre o hovis i tisdags. Jag hade blandat i hop dagarna. Insåg detta då jag stod på perrongen vid Stadshagens tunnelbanestation när Hasse ringde.  Tur att det är Hasse som är min hovis... Det var inga problem att boka om till idag istället.
Efter hovslageri tog jag en skrittrunda på Varre, med oss red Pia o Bella. Alltid lika trevliga och roliga att ha som sällskap. Mercy fick en longering på ridbanan, men idag var det inget drag under galoscherna, nästan lite trög. Sedan promenerade vi på galoppbanan Ångrar mig alltid när jag  sätter mig i bilen att jag inte testade att rida honom idag heller. Just nu känns det inte som om det någonsin kommer att bli något "bra" tillfälle. Fast det kommer det väl? Bara jag inte är ensam - om det skulle hända nåt.... Och jag vill ändå säga en sak. Jag tar hjälp av Isabelle och jag vill göra den här resan med hästen. Att skicka iväg honom på tillridning är ingenting jag är intresserad av. Det är ju jag som ska fixa det här.  Jag vill bara säga det eftersom jag förstår att ni undrar. En sak till... Jag har inte bråttom - inte alls egentligen, fast längtan finns. 
Nu

Kommentarer
Postat av: Anette

Men kom igen - kör!!! Måste ju vara jättejobbigt att "gå och gruva sig" så där länge. Du VILL ju, så ta tjuren vid hornen och hoppa upp! :)

2013-07-06 @ 00:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0