resten av dagen...

... åkte till stallet.
Där höll de som bäst  på med höskörden igen. Trassel med den del som sköter själva snörningen av balarna gjorde att det blivit lite förseningar...
Eftersom mina hästar är som de är med (framförallt Varre då) tunga fordon -  något som jag absolut inte vill ska föras över på Mercy. Av denna anledning valde jag att inte sta in hästarna förrän de bestämt sig för att avsluta dagens arbete. Med andra ord fick de komma in något senare än jag hade önskat. Då bestämde jag mig för att inget göra över huvud taget. Varre rörde sig stelt men hon haltade inte.
Jaha och i det här tempot, att alltid bli sist och ensam kvar gynnar ju inte direkt mig att komma igång.... oupps... hittar jag på ursäkter nu? Vill så gärna kunna rida ut i skogen, han kanske fungerar bättre i skogen med sällskap än på ridbanan utan sällskap? Värt att prova anser jag, men vem ska jag ta med mig med det trygga sällskap han behöver?
 
Pratade förresten med Eva, tänkte jag skulle ha ringt henne igår, men det rann ur minnet, så ringer hon idag... Skönt att höra rösten på henne igen. det var sjukt länge sedan.  Kanske dyker hon upp och hälsar på i stallet till veckan - om inget oförutsett händer förstås. Hon har ju en hel del egna djur att ta hand om.
 
Då är det dags för planering av denna veckan... Räknar inte med att rida Varre, jag tror att hon behöver ta det lite lugnt ett tag för att komma i form igen, hoppas att det inte tar hela sommaren bara. Varre och Mercy får sova inne i natt också. Ledsen Pia att det blev lite mer-jobb i morgon bitti...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0