Jul. 30, 2014


skojsig helg

... tillbringade helgen i Flen hos syster-yster och M. Fredagskvällen satt vi karusell på marknaden i Malmköpingo jädrar vad det snurrades...
Bilden ger inte riktig rättvisa. Ett filmklipp finns på Instagram- sök på annapannarallysally så hittar du det.åkte Lilla båten till badplatsen. M vid rodret och Sara o jag med fötterna över relingen på var sida av båten.
Maken satt mest o njöt ...... medan systrarna Sisters tjöt av skratt...

slutligen- här är vi!

Systrarna Sisters 😀


ytterligare en varm dag...

och det ÄR semester 😀
Har inte frestat solen med min kropp idag. Med tanke på den starkt röda. nyans jag fick på ryggen igår, valde jag att inte vistas mer än direkt nödvändigt i solen.
I mitt exalterade tillstånd igår över mina fräcka träskor glömde jag bort att även införskaffade mig en ny väska. .. gillar den skarpt -såklart...

Om du gillar den kan du ju lämna en kommentar typ "wow! snygg"eller liknande 😃 😃 😃
galet dum...

Hur tänkte jag där egentligen?
tyckte ändå att jag inte var så vådligt länge i solen. Nu kliar hela ryggen...

lite väl röd va...

ska nu försöka sova.

solat o badat

Premiärbadat idag. Tenöbadet i Vaxholm. Aningens svalt i vattnet, men med den hetta som var på land var det direkt nödvändigt att slänga sig i böljan den blå.
Sällskapet var Malin o Henke. Raoul dök upp vid 14tiden.
Lite yatzy kan man alltid fördriva tiden med 😀Mitt blå infall kom med posten idag.
Jag tycker att dom är lite balla, någonstans sådär fulsnygga. .. ja ni hajar 😀 Lite färg gör susen. Allt annat går i beige, brunt o svart... okey då - inte allt. Men håll med om att man blir glad av glada skor.
måndag- tisdag

nu jädrar är sommar! Helt underbart om jag får säga det.
Malin o Henke kom över på middag i måndags. Vi grillade en stadig köttbit och till det en okladdig potatissallad. Efterrätt blev cheesecake med jordgubbar. Gott o trevligt. Hjälpte Malin med hennes fötter, hon orkar inte ner till dem nu när bulan tar emot.

Tisdagen bjöd på en sjudundrande huvudvärk igem, hade svårt att få den att ge sig. Framåt 13-tiden hade jag den under hygglig kontroll.
Fick finfrämmande till stallet. Det var Vera som kom på besök. En liten tur genom skogen ner till vattnet blev det. Mycket, mycket prat och mycket pepp från oss båda. Fikade såklart och pratade ännu mer. En fin tjej Vera. Med ett enormt stort hjärta som jag inte tror att alla ser.

Här sitter hon på Varre vid vattnet som om hon aldrig gjort annat 😊

måndag...

Här är det varmt vill jag lova ... sitter o pustar inomhus i soffan med ett stort glas citronvatten. Började att röja av altanen på baksidan. Men man orkar ju inga längre stunder.

Fick ett infall o köpte nya gympaskor igår. Rea på XXL i Arninge. Jag tänkte att nu efter semestern ska jag ta tag i det med att bygga styrka. Vi har ju den lyxen att ha ett fullt utrustat gym i källaren på jobbet- med instruktörer och vi betalar ingenting för detta! Perfekt att köra två lunchpass i veckan som kompletterar ridningen... när jag kommer i gång med det igen också...
skorna matchar dessutom färgen på mitt nagellack exakt 👍 👇

Jakten på den perfekta bilden...

Ett hagbesök med Elin är alltid spännande 😀bildserie... svårregiserad den unge Mercy... 
...lite lättare med Varre
....Å så denna sista ... på mig o mitt Varre-fjun
 

rapport

... Bt var inget alarmerande tyckte läkaren... men kan jag lita på det? hon fick pumpa armen 4ggr innan hon kom fram till resultatet 130/85 . med en manuell manchett. Är de elektroniska så himla avvikande i resultat? Hon drog slutsatsen att huvudvärk en jag haft i tre veckor i vart fall inte kommer ifrån ett för högt blodtryck. Hon tog inga prover. Idag ska hon ringa för att höra sig för hur huvudvärken varit.
inget ont igår em. Men nu på morgonen var den där igen....

det är söndag morgon....

... å mitt huvud känns så ovanligt o-ont, som att inte ha ont alltså...
morgonens bt 137/97 vilket fortfarande är för högt för att boka av läkartiden i morgon.
Idag har jag inte tagit några värktabletter alls. Läste förresten att värktabletter kan orsaka högt blodtryck och det spelar ingen roll av vilken typ det verksamma ämnet var. Men jag vet också att värk kan orsaka högt blodtryck, så det är svårt att veta vad som orsakat vad. Farligt med värktabletter och naturligtvis ska man undvika dem. Men ibland har nöden ingen lag.

Var ut o letade grill igår... satan vad vi åkte runt innan vi slutligen hittade någonting som vi gemensamt ansåg vara en bra grill till ett bra pris (läs rea)... Det blev iaf den jag ville ha -det är ju huvudsaken, även om det tog så mycket längre tid än vad jag egentligen tänkt att lägga ner på att KÖPA en grill 👀👀

Det blev en weber de luxe variant, klotgrill för kol/briketter... Mycket nöjd 😊

Var givetvis till hästarna. Hade med en 10kg mineralsten till hagen vilken Varre vaktade med sitt liv. Den var nog det godaste hon fått på länge.
Gjorde lite stödhandling på vägen hem. Fick den brillianta idén att baka en cheesecake- toppad med jordgubbar...
Och den, kära ni, blev både snygg o god 😀
Det blev #nattgodis 🍰


mår Sådär

.... idag vaknade jag återigen med blixtrande huvudvärk. BT 146/96... jag har nog mått bättre.
Har iaf bokat en läkartid till måndag. Vi får se vad det ger.... Jobbigt nu när det är så här varmt. inte överdrivet många knop gjorda idag. Men jag ligger väl i fas med allt jobb så det är ingen ko på den s.k. isen.

Hur mår du?

... Hur jäkla många gånger om dagen ska man behöva besvara den frågan? Från samma personer? Är intresset för min hälsa så rasande stort, eller är det en avstämning av mitt mentala tillstånd? Ständigt oroliga över när det brister? För brustit har det gjort nu. Nu är jag förbannad över hur man åter igen inte involverar mig i vad för beslut som fattas. Jag bor och lever i hop med ett gäng som verkar tro att det är ok att behandla mig som någonting oviktigt till dess att jag behöver bli förbannelse för att få lite respekt. det gör mig ledsen. Så svaret på frågan är... Nej, jag mår inte särskilt bra...

man får påminna sig själv ibland...
hello sunshineDet var länge sedan vi sågs. Är du bara på en kort visit eller tänkte du stanna ett tag?

Depp i sjukstugan...

nehej... inget jobb idag - är så totalt ur gängorna. Fy fan för att ha ont i huvudet säger jag bara. Nu efter 2 Alvedon, diklofenak för migrän och ett par pump i näsan med nezeril har huvudvärken släppt så pass att jag orkar hålla mig upprätt. Fått i mig två mackor o en kopp kaffe.

Ute öser regnet ner och det ska tydligen fortsätta så resten av dagen.

Jag har slutligen fallit för Instagram 👀 -Jo, hör och häpna
Lite trögstartad, enligt somliga kanske. Hade en lång startsträcka med Facebook också 🐢
annapannarallysally - det är jag det 😊 om du överraskande får en ny följare och inte vet om du törs släppa in mig...

RSS 2.0