portförbjuden!

Portfröbjuden på jobbet till följd av inbrottet... Åkte dit för att få åka hem igen. Nu ska polisen göra sitt. "Säkra spår" eller vad det brukar kallas. Vi får inte komma in förrän detta är gjort, när det blir av är ju en annan fråga. Polisens tekniska killar har väl massor av annat för sig.
 Inte utan att läget börjar bli en aning stressat för mig... Den 22 september idag och löning snart. Jag har inte ens fått in alla underlag till lön, frågan är om jag hinner få in dem innan lönen ska vara utbetald?

Hemma nu och tvättar schabrak. Det är lika bra att passa på medan man inte har något annat för sig...
Funderar på att göra en ny header... Kanske aningen mer höstlik... Har ingen direkt idé om hur den ska kunna se ut så jag får klura en stund.

CU later!


Kommentarer
Postat av: Sara L

Hej Anna och Varre! Jag tänkte kolla lite med dig, det är så att jag ska upp till Stockholm på lördag och tänkte kolla om jag skulle kunna få komma och hälsa på lilla Varre och dig? Ska ha ett möte mellan 10-12 sen ska vi komma en butik, sen skulle jag gärna vilja titta in hos er? Funkar det för er?

Kram

2009-09-22 @ 10:20:14
Postat av: Vonne

Hoppsan! inbrott vad obehagligt.

2009-09-22 @ 11:12:04
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Eva

Sv: Ja du har nog rätt i det där med att man ska tänka på vad man släpar med sig för saker hem. Jag har hört mediala personer säga det tidigare, att man kan få med sig spöken och sånt via gamla föremål som man köper på loppis. Energierna finns liksom kvar. Så jag passar mig noga för att släpa hem gamla möbler och annat. Och kanske är det även så att den som tillverkat föremålen (i Afrika) på något sätt "laddat" dem med sina tankar eller så. Såg förresten ett program här om kvällen om Afrika och deras tankar kring vodoo och så. Tyckte det var rätt skrämmande. Fast å andra sidan; djuroffer och sånt har nog alla kulturer ägnat sig åt långt tillbaka i tiden.

2009-09-22 @ 11:59:55
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Vonne

Lycka till på träningen idag ;) önskar jag kunde titta men Thommy jobbar ikväll :(



Go Anna!!

2009-09-23 @ 14:19:20
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0