Konstiga dröm...

Är just nu inne i en mycket intensiv drömperiod. Helt galet!
I natt blev jag "rånad" av en man med en stor svart pistol. Han gömde sig på baksidan av jobbet vid en enorm soptunna. Där han väste "hjälp" för att någon skulle komma fram och fråga hur det var fatt...

Jag minns att jag inte var rädd "på riktigt", men för att hålla huvudet kallt och lura honom spelade jag paralyserad av skräck, stirrade jag vilt och svamlade en massa. Han bad mig låsa upp jalusit på framsidan och gå in för att larma av. Då sa jag att det inte var någon vidare idé eftersom larmet kommer att gå så fort jag sätter nyckeln i dörren, vilket han naturligtvis inte trodde på... Sedan försvinner han mot baksidan va huset igen. Plötsligt ser jag då Anne-Marie smita ifrån sjhälva rånet (hur hon kom med har jag ingen aning om). Jag står kvar och undrar vad jag ska göra. Till jag inser att jag också kan smita från platsen och på så sätt komma undan.

Vid sidan om huset mot vägen var det som en stor gigantisk bullervall som var beklädd med gräs. Denna skulle jag på något vis ta mig först förbi, men jag insåg att jag inte skulle hinna och att den snabbaste vägen borde vara att fly rakt över den. Men hur jag än kämpade och slet med att ta mig över så kom jag absolut ingenstans. Det var nästan som om ju mer jag slet. ju långsammare gick det. Till slut gav jag upp och då vaknade jag.

Någon mer än jag som kan drömma om att hur man än sliter eller hur fort man än springer så lönar det sig inte, för man rör sig inte ur fläcken. Jag gissar på att syster-yster kommer leta fram sin drömtydarbok och ge mig svaret... Vad rörde sig allt detta om egentligen?
Analysen på jobbet: Att jag aldrig kommer att komma härifrån och det spelar ingen roll hur gärna jag än vill, det är bara att inse fakta och ge upp...  Vilket låter förfärligt trist.
Vad tror ni?


Jeanette M!!!

Just det Janet ;) fd arbetskollegan...

Trivs du på nya jobbet?

Glömde du telefonen i morse?
Vi (Agneta, Robban o jag) undrar om du fortfarande är med?
Eftersom du inte svarat på mitt SMS kan jag låta meddela att Robban har bokat bord för 4 personer på fredag kl 20. Var någonstans får du reda på när du hör av dig ;)
Ciao!

Tävling på Roo gård 26sept 2009

Igår var det tävling på Roo gård, Elin och Gulliver var med.
I år var det inte lika många starter som 2007. Men det gjorde inget, det innebara bara att tävlingen gick snabbare.
Elin och Gulliver placerade sig på 5 plats och tog den sista placeringen.


Ärevarv och grön rosett blev det.

Videosnutten har jag ännu inte lagt över i datorn men det kommer, det kommer :)


uppsutten o...

0-11510f58974f4088b9a9d412152134a5.png

uppsutten o redo inför dagens prövning på Roo... Det blåser sätt bra men solen tittar fram. Nu ska jag ha en kopp kaffe:)


det var torsdag igår...

jösses vad veckan gått fort... Idag är det fredag :D

"Nu är det fredagsmys"... Tänk att en reklamsnutt kan fastna så i skallen :)

Igår fick Varre vila. Fördel Elin som skulle sätta upp en bana på ridvolten inför helgen stundande tävling på Roo.
Moa var med och hoppade på Miramis. Emelie och Kopia var uppe och trimmade inför säsongens sista fälttävlan på Ryttis. Hoppningen för Elin och Gulliver såg väl lite rassligt ut till en början. Vingligt och okoncentrerat från Elin sida. Men det fick hon rätsida på till slut - tack-o-lov! :)
A och O är att man har en plan med det man håller på med och utifrån denna plan arbetar man TILL det fungerar. Jag tror att hon lärde sig det igår...
Glömde helt och hållet av att fota något.
Elin och Gulliver på Roo Gård 2007...  en jättevarm dag med massor av duktiga ponnyekipage.
Elin har stora förväntningar på tävlingen på Roo. Hoppas att dom inte grusas för henne och att hon håller fokus på rätt saker. En rosett är inte allt här i världen, även om de är roliga att få.

Nu ska jag till jobbet

dom sa det skulle bli regn...

... Känner ni igen repliken? Jooo... "Vilken dag e din Dolmiodag?" ... hahaha... Men idag stämmer rubriken... och jag känner mig som en av hönorna som förvånat tittar mot himlen som fn är klarblå och den stora solen är vaken.

Visste inte hur jag skulle klä på våra pållar i morse, men alla fick regnjacka på sig, för tänk vad hemskt om de skulle råka bli blöta ;)Trött efter dagens övningar


Ridpasset för Rebecca var jobbigt. Varre var till en början inte alls med på noterna. Ville mest göra det som hon kände för. Men det lossnade och hon kändes riktigt bra till slut. Jag red aldrig LB:1 idag, jag tränar för fullt i veckan som kommer och sedan rider jag igenom det för Rebecca tis el ons nästa vecka. Rebecca tror absolut att det kommer att gå bra att rida KM så jag tror att jag faktiskt gör det också. Känns lite barnsligt att kliva av nu när det bara är dryga veckan kvar innan det hela går av stapeln. Så nu kan jag säga det... söndag den 4 okt ska jag rida KM på Varre... SÅ där ja... då var det sagt ;)
 och HÄR har ni "proppen" om den kan vara av intresse ...

Jag ska lägga upp lite bilder från dagens träning men just nu orkar jag inte. Ska duscha och lägga mig. I morgon bitti ska jag morgonfodra och släppa ut pållar så det vill till att jag hunnit sova skönhetssömnen :D


ZzzZzzz..ZzzzZZzzzZZZZZZZ    ZZZZZ.....  ZzzzzzzZZZZZZZZzzzzz...ZZZzzZzZZZ

Sista minuten...

Har precis fått in det sista för lönerna och registrerat dessa rader. Så det blir lön på fredag :)

Nu ska jag hem för att ta mig till stallet och ännu något senare, närmare bestämt kl 19, ska jag rida för Rebecca... Helt galet vad laddad man kan vara :D

Berättar hur det gick (om jag orkar) lite senare...
CU!

portförbjuden!

Portfröbjuden på jobbet till följd av inbrottet... Åkte dit för att få åka hem igen. Nu ska polisen göra sitt. "Säkra spår" eller vad det brukar kallas. Vi får inte komma in förrän detta är gjort, när det blir av är ju en annan fråga. Polisens tekniska killar har väl massor av annat för sig.
 Inte utan att läget börjar bli en aning stressat för mig... Den 22 september idag och löning snart. Jag har inte ens fått in alla underlag till lön, frågan är om jag hinner få in dem innan lönen ska vara utbetald?

Hemma nu och tvättar schabrak. Det är lika bra att passa på medan man inte har något annat för sig...
Funderar på att göra en ny header... Kanske aningen mer höstlik... Har ingen direkt idé om hur den ska kunna se ut så jag får klura en stund.

CU later!


update...

Lite snabbt innan jag beger mig till jobbet igen...

Red min fiiina pålla på ridvolten igår igen. Men tyvärr gick det inte att rida igenom programmet då heller, eftersom tjejorna i grannstallet inte plockar undan efter sina hinder/bomövningar vilket stör mig en aning, eller rätt mycket faktiskt. De hindrar ju alla andra från att nyttja ridbanan.

Hade aachenrem runt näbben på Varre för att hon inte ska gapa och komma undan bettet (hon blir väldigt stark då). Lite spänd i början av ridpasset, men i slutet fungerade galopperna på allt mindre volter. Jag har fortfarande jobbigt att sitta emot då hon ska länga sitt steg i trav. Så ökningen får inte blir vad den borde bli. Det får räcka med att det blir en skillnad nu till en början och att jag faktiskt klarar av att få tillbaka henne efter längningen.
I morgon blir det Rebecca igen och programträning kl 19. Ser verkligen fram emot det. Jag har längtat hela veckan :)
Nu ska jag iväg till jobbet... Ett jobb som haft inbrottsförsök i natt. Nästan hela jalusin är bortsliten från entren.
Larmtjänst stod utanför då jag for förbi upp till stallet kl 6.
Vi får väl se hur dyrt det blir att laga... Försäkringen tar väl det men det innebär iaf alltid så mycket jobb med att få allt att fungera igen. Hoppas bara att det hinns med att en ny jalusi kommer upp innan vi stänger för idag. Annars kanske risken finns att de tar inbrottet i två steg...

CU!

söndag 20sept

Vaknade av att någon av mina svärföräldrar var upp och tassade på övervåningen, sedan kräktes Klara (hunden) så det var bara att gå upp och släppa ut henne en stund på gräsmattan medan jag torkade upp. Gick och la mig igen, men kunde inte somna om och då var klockan 06.30... fixade frukost åt hela ligan och redan då var jag helt slut. Jag behöver få iaf en sovmorgon. Åket iaf och kikade på Zandra då hon red för Jennie F idag. Det gick riktigt bra till slut. Men tyvärr måste den stackars lilla pållen stressa upp för att kunna stressa ner och förstå att det arbeta hon ska göra. Zandra log från öra till öra då ridpasset var avslutat, hon kände att hon fått igenom massor. 
Några kommenterade hennes tålamod som hon verkar ha i överflöd av då det gäller Diddi.
Åkte till stallet och påbörjade "renoveringen" av det som ska bli Gullivers nya box. Rev ner plywood och limträskivorna som satt där och bytte ut trasigheterna mot nya plank. Ny sockel som håller allt på på plats. Nu är det bara att måla! Slet hårt med boxen i närmare 3 timmar och lyckades med att såga mig i fingret,vid leden längst ut på vä pekfingret.

Fixade med mockning och mat till pålarna innan Charlotte och jag hjälptes åt att ta in hästarna. Red Varre på ridvolten och det gick väl ganska så bra. Svårt att träna programmet då det var en massa bommar och hinder på banan. Tränade lite diagonaler och övergångar. Tyvärr blev Varre nypt i mungipan och jag tror att det kommer sig av att hon gapar mycket då hon hon försöker att komma undan, så nu ska jag prova med aachenrem.
 Elin har varit hos pappa hela helgen och Emelie har ridit Gulliver både lördag och söndag och hon är så förtjust i honom. Att Emilie är vuxen (22år) och en erfaren ryttarinna i både hoppning, dressyr och fälttävlan (både som ponnyryttare och numera på stor häst) gör ju att vi får lite extra hjälp, inte bara med att att han går, utan att han också arbetar rätt.
Nästa helg ska Elin tävla på Roo, så vi måste hålla igång honom även då inte Elin är hemma. Nu får vi bara hoppas på att Elin är frisk till den 26:e. Hon har fortfarande ont i halsen och även om inte febern är skyhög längre så har hon nästan en grad högre än då hon är fullt frisk.

Lördag idag...

Snörvlar fortfarande...
Utsläpp av pållarna. Orkade för allt i världen inte stressa. Hjälpte Lina o Moa med att byta boxdörr till Miramis. Fikade... fixade lite till pållarna och fikade igen. Denna gång med Emelie o Johanna... Fixade lite till till pållarna. Träffade Zandra och efter en stund kom även Vonne till stallet... Hjälpte Zandra med att rycka manen på Diddi, som är hemma och "gästspelar" över helgen. Zandra o Diddi ska på kurs hos Jenni Fröcklin denna helg, ser med spänning fram emot Vonnes uppdatering av bloggen ;) eftersom jag inte orkar följa med och för att vi har gäster hemma.

Ingen ridning för mig idag, förkylningen gör att jag flåsar som om jag skulle ha sprungit ett maratonlopp, bara jag går uppför stegen och hämtar hö.

Då jag kom hem satt svärmor och svärfar vid köksbordet och löste korsord medan Raoul var och handlade.

Nu sitter jag här, slut som människa och vill bara gå och lägga mig och vila ett tag. Väntar på att de ska lämna huset så jag kan lägga mig raklång för en stund... Men gissa... på TV är det trav, så det dröjer väl ett tag innan de går...
Skiter i det och sträcker ut kroppen på sängen ett tag...

CU♥


igår...

Slet som vanligt på jobbet, trots förkylning som ännu inte riktigt släppt.
Möte med banken på morgonen som drog ut ENORMT på tiden. Tid som jag egentligen inte har.Svar på när KM går av stapeln meddelar jag lite senare :) Dumt av mig att skriva något eftersom jag vet vilken press jag lägger på mig själv, fastän jag vet att jag INTE ska ha det. Jag vill kunna se fram emot KM som en kul grej och inte få en massa prestationskrav... Så samtidigt som jag verkligen tränar, för det gör jag, att få det att bli så bra JAG kan få det, vill jag att det ska vara en lärorik upplevelse för mig och för Varre. Skulle jag få "kalla fötter" vill jag kunna få ha det, eftersom jag då inte är mogen för att fullfölja. För den som är intresserad av hur detta fortlöper kommer jag att hålla er uppdaterade med vad som händer och även med ett datum för evenemanget, men inte före jag haft programträningen för Rebecca nästa vecka :)


Tänkte höra med Eva om hur hon har det i helgen... Funderar på att åka dit och smyträna för någon som sett mig rida i måååånga år :)
Kram Alla!
Nytränade, glada & nöjda

och det gick verkligen superduperbra! Jag är så himla glad.
Rebecca är imponerad över det arbete jag lagt ner sedan vi sågs sist  :D... Galopperna blir allt stadigare och säkrare och hon bär sig mycket, mycket bättre. Det verkar som om allt mitt och Varres arbete äntligen ger resultat. Idag avr det en sann fröjd att rida, fastän näsan rinner som Niagara Falls :)

Elin, den lilla raringen, som inte alls mår bra. Hon fick lov att följa med för att det skulle gå vägen med lastningen då vi skulle hem. Jag fixar ju inte allt ensam.
Bokade in mig för lektion nästa vecka också. Rebecca hör av sig vilken dag och tid det blir. Pratade om Lb:1 som vi ska ha till KM, så det blir till att rida program i nästa vecka. Jag har inga andra krav på mig och Varre, till KM, än att just  delta och göra vårat absolut bästa. Som sagt jag har ju aldrig tävlat dressyr tidigare så jag kan inte sätta för höga mål, men vi ska träna, träna och träna för att få det så bra vi bara kan.

Peace and love ♥

Nu är det förkylt...
Usch!
det bara rinner och rinner...
och jag som ska träna för Rebecca idag kl 18.30

Sitter på jobbet och smittar ner alla -hehe-
Åter till avstämningarna :(
/A


Ingen LC:1...

... nope... det blir det inte.
Vi går ut hårt med en LB:1 2006 på KM... Jag som aldrig tävlat dressyr öht... Och Varre som inte alltid tenderar att göra det jag önskar av henne... men, men skit samma! det blir en utmaning kan jag lova. Och kan jag inte vara ett föredömme så kan jag iaf vara ett varnande exempel och dagens clown :) för det kommer bli High Chaparral... Men jag ska göra ett seriöst försök. Måste ju använda kavajen för guds skull ;)

LB:1 rids på bana 20*40m

Bed.grp. Plats Rörelser

1.

AX
X
XC
C
Inridning i arbetstrav
Halt – Hälsning
Arbetstrav
Höger varv

 

 

 

2. CBXEA Arbetstrav
     

3.

AC

Serpentin med 3 bågar över medellinjen

     

4.

CH
HXF
FA

Arbetstrav
Mellantrav
Arbetstrav

     

5.

AC

Serpentin med 3 bågar över medellinjen

     

6.

CM
MXK
KA

Mellanskritt
Ökad skritt
Mellanskritt

     

7.

AF
F
FB

Arbetstrav
Vänster arbetsgalopp
Arbetsgalopp

     

8.

B

Volt med 15 m diameter

     
9. BMCH Arbetsgalopp
     
10. HXF
Före F
F
Mellangalopp
Övergång till arbetsgalopp
Övergång till arbetstrav
     
11. FAK
K
KE
Arbetstrav
Höger arbetsgalopp
Arbetsgalopp
     
12. E Volt med 15 m diameter
     
13. EHCM Arbetsgalopp
     
14. MXK
Före K
K
Mellangalopp
Övergång till arbetsgalopp
Övergång till arbetstrav
     
14. KAG Arbetstrav
     
15.

G

Halt – Hälsning

     
-

 

Utridning i fri skritt


länk till "ritat" program hittar du här

Känner viss oro för 15m volten i vänster galopp och övergången till arbetsgalopp efter mellangaloppen på diagonalen. Men som sagt det är bara att träna... det är ju nästan 3 hela veckor kvar *hilfe*
Veckoschema ut och intag fr v 38 2009

Veckoschema ut/intag                
Manicken, Varre, Gulle, Doris (Diddi)    
                       
  TI ON TO FR 38 46 1 9
UT Rosie Anna Vonne Anna Rosie Anna Vonne        
IN Rosie Anna Anna Vonne Vonne Vonne Anna        
                       
  TI ON TO FR 39 47 2 10
UT Rosie Anna Vonne Anna Anna Vonne Rosie        
IN Rosie Anna Anna Vonne Vonne Rosie Anna        
                       
  TI ON TO FR 40 48 3 11
UT Rosie Anna Vonne Anna Vonne Rosie Anna        
IN Rosie Anna Anna Vonne Vonne Anna Vonne        
                       
  TI ON TO FR 41 49 4 12
UT Rosie Anna Vonne Anna Anna Vonne Anna        
IN Rosie Anna Anna Vonne Vonne Anna Rosie        
                       
  TI ON TO FR 42 50 5 13
UT Rosie Anna Vonne Anna Rosie Anna Vonne        
IN Rosie Anna Anna Vonne Vonne Vonne Anna        
                       
  TI ON TO FR 43 51 6 14
UT Rosie Anna Vonne Anna Anna Vonne Rosie        
IN Rosie Anna Anna Vonne Vonne Anna Vonne        
                       
  TI ON TO FR 44 52 7 15
UT Rosie Anna Vonne Anna Vonne Anna Rosie        
IN Rosie Anna Anna Vonne Vonne Vonne Anna        
                       
  TI ON TO FR 45 53 8 16
UT Rosie Anna Vonne Anna Anna Rosie Anna        
IN Rosie Anna Anna Vonne Vonne Anna Vonne        

Drömlandet...

Haha...  Knepigt ställe att vara på, man förstår ju inte allt som man drömmer om.

I natt hade jag problem med kläderna. Jo minsann, till den milda grad att jag såg nakna människor som var så där grymt generade över sin nakenhet som man själv kan känna då man drömmer att man är naken. Vilket jag också med alla tydlighet påpekade i drömmen. Sedan kom jag till ett hus på en stor gård där man skulle ha uppträdande och jag fick inte plats någonstans. Jag hamnade på ett rum med en fantastisk utsikt genom enorma panoramafönster...
Gick ut bakvägen genom en trång källardörr och hamnade i en trång gränd där jag kunde sträcka ut båda armarna och nå husväggarna på var sida.
Drömde om Varres vänstra bakben,  sedan, helt plötsligt så passade inte ridkavajen och jag vaknade till.
Varför drömmer jag sånt här? om nakenhet, fast inte min egen,  vad kan det betyda? Vad innebär den trånga gränden?...
Kan det ha med att göra att jag inte riktigt är överrens med mig själv då jag i ett svagt ögonblick sa att jag ska ställa upp på KM i oktober... Folket, om att göra bort sig?


Vi ses!

Världens piggaste Varre

... Jo hon mår bara bra det Buset.. Pigg som attan är hon...

Min trötthet till trots så skulle Elin och jag hoppa idag. Fråagde Moa om hon ville vara med på Miramis och det ville hon. Vi satte upp en liten träningsbana som skulle passa oss alla tre, med tanke på hur vi ligger utbildningsmässigt med hoppningen... vi valde nivåer på 50cm, 70cm och 1m...
Moa var jätteduktig och modig på Miramis, båda tyckte det var jätteroligt att få hoppa.
Varre tyckte också att det var roligt med hoppning. Så fort jag fattade galopperna så började hon att krumsprånga. Men de är lindriga och mjuka och jag känner mig rätt säker på att hon inte gör något bus för att jag ska åka i backen. Det är nästan så att bocksprången är lite härliga :) Det som däremot är aningens läskigt är att hon är så förbaskat stark och gärna tar i lite extra... felet jag gör är att jag då saktar av för att börja om på ny kula istället för att fortsätta att rida henne framåt genom att sitta tillbaka och trycka på för att få tillbaka energin istället för att den bara ska "rinna" ur... Det är ju faktiskt det enda sättet för att komma till ridning. Tyvärr så jag då lite för osäker att jag orkar sitta emot och driva så det blev faktiskt inte så många språng. Det låter väl konstigt men med tanke på att Moa var där med sin ringa erfarenhet och Ellenor på sin nya forderhärt - Knappen som  hon var lite osäker på och med Varre som blir överhet och taggad som bara den, kändes det faktiskt rätt att sätta säkerheten först. Varre har ju inte hoppat, som i att hopptränat sedan i somras. Det börjar verkligen bli dags att att tag i det igen.
På tal om träningar, så måste jag ta ett par träningstillfällen för Rebecca innan det blir för tajt inpå KM... Jag har jnu sagt att jag ska ställa upp i en LC:1 på Varre... Någon som vet vad ett par bocksprång under progrpammet ger för betyg? :D

Nu ska jag hälpa till med matelagningen...
cu ♥

Nu skäms jag

Missade Evas födelsedag igår (10/9) :(

Jisses hur mycket får man lov att glömma egentligen?

Denna är till Eva!


Lunch

Hemma för en kortis... Hundarna skulle få komma ut på en minirastning innan saltgruvan kallar igen...

Kom i morse på att jag ingenting har att sätta på mig till kvällens galej... Shoppade loss under förmiddagen av det som är nyinkommet på jobbet... Trodde verkligen att jag skulle kunna köpa mig ett par nya jeans... men icke... jag blir så deprimerad när jag inser att min kropp inte verkar trivas alls i att bli nerstoppad i i ett par förvisso skitsnygga, men allt på tok för låga jeans... det blev en blus och en kort stickad kofta istället. Nertill ska jag klämma i mig i mina vita Tigerjeans, jättesnygga och tajta vill jag lova... Men det kanske blir bra, då kan jag ju inte äta så mycket iaf ;) skor... får bli Dieselgympadojorna som passar till nästan allt...

Nu har jag precis klämt en smarrig fryslåda(hmm... eller inte ;)) . Jag har varit och handlat middag till familjen som blir kvar här hemma. Mina busstider till Danderyd får jag inte glömma att kolla upp. Gubben är ju på väg hem från Lappland och hinner inte hem för att köra mig... Trist nog. Nåja... Dammsuga får jag göra en annan dag och diskmaskinen får de som är hemma sköta om...
Nu måste jag tillbaka...

Ciao!


Urp...

Sitter i saltgruvan och måste fått i mig för mycket salt… Jag mår faktiskt lite illa och har ont i skallen. Hoppas att det inte är Nassesjukan, jag har verkligen inte  en minut till övers för att vara dålig nu. och Fredag som jag ska på galej dessutomNu har revisorerna kommit också :(

Varför kan jag inte få ha det lugnt och skönt?

Jag ska nog ha ett jobb utan ansvar för mer än att jobbet blir gjort… Typ chokladfabrik eller liknande… eller varför inte GB och tillverka piggelin (för det önskar jag att jag var nu).
Nåväl... Får fortsätta med mitt förbaskade slit...

CU


Stressar...

Idag är det skynda sig som gäller... Får se om jag orkar updatera lite senare på kvällen...
CU ♥

Grattis Rosie! 8 sept 2009

StOOOrt GRATTIS på födelsedagen Rosie!
(knyckt bild, den enda jag kunde hitta ;) )
Förutom Rosie (med prinsesskrona o allt dagen till ära ;), ser vi hennes båda hundar som hon tävlar agility med...
Sheena och Sharon


Är man så stor

... att man enväldigt bestämmer sig för, utan att lyssna med mig, om det är ok att stanna "här" så måste man väl vara så stor att man kan passa sina egna tider? eller har jag helt fel?... Inte ska väl jag behöva bära ansvar för att man tar sig ur sängen sin?
 
Nu är dessutom brödet helt slut... Jag hade ju inte räknat med en extra person hemma i natt...
Jag tycker åtminstånde att han mor kunde ha tillfrågat mig... Jag stör mig verkligen på sånt här, men det sket hon i fullständigt vad det verkar. Är jag bara en person man köra över? Är jag så mesig att alla tror att jag tycker det är ok bara jag får vara med? Usch... jag måstre vara den mest transparanta människa som finns. Känns sådär att börja dagen med att vara surkärring över sånt här...
Nu måste jag sätta lite fart...

Helgen är slut...

och det är jag med...

Vem tog slut på all kraft och varför gick det så fort?

Raoul åkte till Lappland idag igår och kommer hem igen på fredag...
Idag har Igår var jag inte alls och kikade på div1starten i dressyren som jag först hade tänkt. Istället släppte jag ut pållarna, gick med hundarna, åt, skiftade box på Varre så nu står hon i en JÄTTEbox. Handlade cement till golvet dit Gulle-bulle ska flytta in så snart det är möjligt. Vonne och jag körde Zandra o Didden till Berga... Så nu har hon flyttat den lilla Didden... Några tårar kom det förstås på både mig och Vonne. Jack såg något förbryllad ut då vi satte igång och tårar som avslutades i något hysteriskt skrattanfall... detta var omgång ett av tårarna... De kom några fler efter vägen...
Men Diddi kommer att få det bra. Hon har fått en stor och fin hörnbox med fönster. Och Zandra kommer att göra allt precis som vanligt... Men för oss blir det tomt utan Didden... och för Gulliver... Dom tycker ju så mycket om varandra...

Hon är iaf den finaste pållen i stallet :)

Ryttis i morgon!!!

Då var det dags för Ryttarstadion igen :)

Allsvenskan i dressyr, division 1, omgång 1.

2009-09-06

I LA:6 
Kirsi & Duschesse.  
Vi är lag nr 6 av de numera 9 (13 anmälda lag och väntelista var det ursprungligen)  

I MsvB:2 Laguppställning:
 
Anna & Danne
Johanna & Aida
Loi & Dessi
 
Även Sara & Bellis och Jenny & Scatman startar MsvB:2, före lagekipagen. 

Startlistor här

Jag ska dit och heja fram dom tror jag...

/CU♥


Bilduppdatering från Stockholm horsegame (söndag)

återigen ur mitt perspektiv... dock inte lika många bilder som lördagen. Men jag hade ju videokameran med istället...

Vilostund innan tävling brukar inte sällan bjuda till skratt...
Här har Ivar somnat gott i väntan på att klassen (finalen) ska börja...Filmtajm ;)

Emilie och Viktor

 

Så här på ungefär såg söndagen den 30 augusti ut i bilder :)


Det kommer mera...

...uppdateringar om en liten stund... Det tar bara sådan förbaskad tid att lägga upp filmerna på YouTube...
Men straxt så...
Ha tålamod ;)


Bilduppdatering från Stockholm horsegame (lördagen)

Sett ur mitt perspektiv...


Linda och Ringo

Systrarna... Emilie och Natalie och alltid positiva Viktor

Jaha, ja... ;)

Viktor

Miccan och Marco

Ellinor och Conny

Hmm... här ser vi inte så mycket men det är Emilie och Viktor som hoppar 120cm felfritt på lördagen

(mycket buskar ivägen ;))

Tinka

Miccan o Marco igen :)

...o igen ...

Detta var lördagens bilder...


Grattis på vår dag!

5 år idag... Tänk vad tiden rusar i väg :)
Grattis min älskade make
jahupp...

Har inte riktigt orkat med uppdateringen av bloggen från helgen...
Lördag och söndag tillbringade jag på Stockholm Horse game där jag (med många fler) bevittnade Emilie och Viktors fantastiska insats.
Felfria fre, lö kvalificerade sig till final i Lilla rundan till söndagen och tog där en tredjeplacering.
Fantasktiskt bra jobbat!
Bilduppdatering från helgen kommer senare, då jag får några minuter till övers ;)

Just nu ska jag få till uppdateringen av gårdagens inventering som pågick ända fram till kl 22.30 (jag gick vid 18.40).
Känner att jag är lite ringrostig på rutinförfarandet gällande detta...

CU♥

RSS 2.0