mitt-i-veckanProvade att rida Varre och hon gick som en gunghäst ;)hon var laddad till tusen!
Men åh, vad jag har saknat att sitta på hästryggen.
Tänk vad kraft jag hämtar då jag är med mina raringar. Allt känns så himla mycket lättare.
Idag blev det en runda tillsammans med Moa på Gulle, Elin på Kopia, jag på Varre, Fina på Cipas och Felicia på Miramis.
Underbart att rida när det fortfarande är ljust ute.


I morgon är det dags för Blåkulla :)


Modigt eller dumdristigt?

... Eller kanske båda delar?

Ni som hängt med på bloggen ett tag har väl redan förstått att det var på "G" med att jag skulle säga upp mig från jobbet. Även om jag inte skrivit allt för mycket om jobbet så har det nog i en del av mina inlägg framkommit att jag varit på väg ett tag. Igår tog jag iaf tag i det hela och sa upp mig. Lugnt och städat utan uppträden från någon sida. Idag känns det riktigt bra, även om jag i skrivande stund inte har något nytt jobb. Känner ändå ingen större oro. Tvärs om, jag tror aldrig någonsin att jag känt ett sådant inre lugn som jag gör just idag. Passar på att njuta av det medan jag kan.
Jag har lite att "falla tillbaka på" så det där med jobb löser sig alltid.ok... Stannade...

-970836a2647b8ca01426750809972e4.png

Kolla varifrån!

ok... Stannade på mc donalds i hägernäs på uppdrag av elin. Här står personalen och tvättar bilen på kundparkeringen. Annars har allt, precis allt gått enligt mina planer idag. Känns riktigt bra :)


tankande människor...

-8829b8a28abbacbe0a972ff04929665.png

Kolla varifrån!

tankande människor... Det är vi det :). Nu är vi på väg till Flen.


Lets dance finalens reklampauser...

...höll väl Raoul och jag på att skratta ihjäl oss.... Ni vet i den delen där man väljer att "presentera programmet"

"Lets dans presenteras av.... Becel! gjort på Omega3 och sex"... Undrar HUR de burit sig åt?

Tur att man gjort ett aktivt val att inte äta detta mycket omdiskuterade smörgåsmargarin...lördag sovmorgon???

var blev den av?

Som jag längtat efter sovmorgon. Har slitit denna veckan med tidiga mornar. Har det inte varit stall så har det varit tidigt på jobbet och dessutom med övertid.
Nu är äntligen ÅR inlämnad till Bolagsverket... Snart kan jag skrida till verket. Det ser jag fram emot. Lite pirr i magen, men det kan jag verkligen leva med :)

Idag är det stallmöte kl 11. Efter det är det bara att köra igång med att fixa hästarna och ta en prommis med Varre och Gulliver (om inte Elin frågat om Emellie rider Gulle förståss). Intaget av pållarna får faktiskt bli något tidigare idag. Ska ta en tur till syster-yster i Flen även denna helg. Raoul skulle hjälpa till med styckning av en kalv. Grovstyckning idag em och finliret i morgon fm. Vi packar in hundar, köttkvarn och sovsäckar och räknar kallt med middag i Flen ;)
Då vi ändå åker tar jag trailern med så att jag får hem en laddning med hö till.

Nu är det dags att sätta lite fart.

finns det...

0-4419219930fe69328ed5d10f0c338aa1.png

Kolla varifrån!

finns det något mer angenämt o gott ljud än när hästarna äter? Kvällsfodrat o klart... Natt-i-nattis pållarna :)


Vågar hoppas igen...

Haft fullt ös på jobbet idag, Lunch fick jag inte i mig förrän kl blev 15.15 rast blev jag utan... Undrar vad man pysslar med egentligen. Straffet har ju inte låtit vänta på sig. En fruktansvärt bankande huvudvärk, som trotsar det mesta. Elin fick åka med Emellie och hoppa Gulle på Granby. Tidigare under dagen avanmälde jag oss på tävling i Vällingby den 4/4, så här i efterhand kanske det var dumt. Elin visada Varre för hand för mig och Emellie och vi kunde nästan inte ens ana att hon var halt längre, så hon är på bättringsvägen den lilla goa damen. Men jag låter henne ändå vila veckan ut. Fick kommentar på FB om att det är långt kvar till den 4/4 och att hon kanske hinner bli helt bar till dess. Men jag har ju inte ridit ordentligt på 2 veckor. Jag som behöver träna och våndas ordentligt klarar inte det där med att komma nästan helt oförberedda till tävling. Nu är det så vansinningt många som anmält sig till denna tävling. Efter att jag strukit mig så är det fortfarande 124 ekipage som VILL, de ynka som faktiskt kommer att få rida är bara 70st, så det blir ett rejält bortlottningsgäng denna gång.

Nu kallar kudden och jag svarar "jag kommer"

God natt ♥

Viss oro för Pållan min...

... Lördag för ett par veckor sedan hände det någonting då jag var ute och red tillsammans med Moa och Elin [läs mer här]. Nu känner jag en större oro för att det verkligen hände någonting allvarligare. Varre är nämligen fortfarande inte helt ok. Nu har Varre fått vila i en hel vecka. Veckan som gått har jag låtit henne stå på en "devils claw roth- kur". Den ska verka antiinflammatoriskt och är dessutom bra för matsmältningen. 40ml/dag är det hon ska äta.

Hörde från SysterYster att hennes Equiterapeut berättat att det är många hästar som står med överansträngda muskler troligtvis som en följd av denna extrema vinter. Det tar hårt på hästarna att pulsa i den djupa snön, mycket mer än man tror.

Hoppas nu bara att det är en sträckning, så att det läker ut på några veckor.

Så nu är det massage och vila för Varre-buset, kombinerat med promenader i grimma och grimskaft.
Ingen lektion denna veckan heller och tävlingen i Vällingby ska jag nog stryka oss ifrån :(

V12's horoskop

Mitt horoskop för vecka 12

Du brinner säkert av iver att omsätta några av dina många idéer i praktiken när veckan börjar, men det kan också vara förenat med betydande oro och ängslan, eftersom du inte kan vara säker på åt vilket håll kompassnålen pekar. Inombords kan en känsla av förvirring vara resultatet av intensiv känslomässig interaktion som fått dig att tappa fotfästet. Det kan finns en tendens för dig att koppla från eller agera på ett onödigt extremt sätt. Framme vid helgen återupptäcker du lyckligtvis ditt sanna jag, vad du vill och vart du är på väg. Plötsligt känner du att du behärskar ditt eget öde igen, och upplever en stark längtan efter att få resa, göra nya upptäckter och ha roligt.

Detta låter fantastiskt? :)

Jag är född i lejonets tecken för den som undrar ;)


Dagens hororskop lyder så här:

Du har hamnat i en långt starkare position än du befunnit dig i på sistone. Helt nya möjligheter för personlig utveckling, resor och för att nå din fulla potential uppstår.

Givetvis för samma stjärntecken :)... Låter helt ok för mig...


Bilden med stort "B" :)

Osmickrande bilder i repris ;)


Starkare...

... Känns som en gammal schlagerfestivallåtstitel :) Måste googla det vid tillfälle... Men faktum är att jag känner mig starkare än någonsin. Vad det beror på kan jag bara ana. Kan det vara att jag äntligen bestämt mig för vad jag egentligen vill, eller rättare sagt INTE vill?
Kan det vara våren som börjar att anas om så bara det minsta? jag känner att ljuset gör mig gott. Trots att det idag var -8 då jag traskade ut med hundarna och att Raoul åkte till Finland och kommer hem på torsd kväll så var jag på gott humör. Jag var vaken då Raoul åkte  (05.30) och faktiskt ganska pigg. Jag verkar vara inne i ett flow, så det är bara att hänga med. Just nu finns det ingenting som kan få mig trött. Om vi bortser från soffan och TVn då förståss. Det är någonting magiskt med dessa ting. Det går inte att sitta i soffan, eller, jag kan inte sitta i soffan och ha TVn på. Än mindre går det att ligga i soffan och inte dra filten över sig, då är liksom kört för min del. Innan jag vet ordet av sover jag. Varför har jag detta upprepade mönster för mig varenda kväll om jag vet att jag iaf kommer att somna? varför stupar jag inte direkt i säng? Det är kanske inte tingen som är märkliga, det är nog jag.

Igår skulle jag ha varit på Solvalla på en föreläsning om "Framgångsrik Tävlingsryttare - det lönar sig att göra rätt". En gratisföreläsning som jag kom på att jag missat då jag stod gjorde hö till hästarna. Klockan var då redan "försent" och jag förbannande mitt minne. 

Föreläsare

LARS ROEPSTORFF - veterinär och forskare vid SLU med hästens rörelsemekanik som specialområde.

ELISABET LUNDHOLM - tidigare förbundskapten för svensk dressyr under tio år. Dressyrcoach för svenska fälttävlanslandslaget, Vice ordförande i internationella dressyrkommittén. Arbetar med ledarutveckling inom Svenska Ridsportförbundet.

TOMAS TORGERSEN - har varit sportchef för Svenska Ridsportföbundet under fem år med ansvar för svensk bredd- och elitsport. Tränare och fd tävlingsryttare. Tävlingsledare Göteborg Horse Show.

De hade säkert jättemycket matnyttigt att tillföra.
Så ta chansen om den dyker upp, det finns 5 tillfällen kvar :)

Roadshow på sex platser

  • Stockholm 15 mars - Solvalla - Anmäl här
  • Göteborg & Bohuslän 22 mars - Stenungsbaden, Stenungsund - Hemsida
  • Skåne  6 april - Backagården Kurs- och konferenscenter, Höör - Anmäl här
  • Västerbotten  19 april - Umeå Folkets Hus, Umeå - Anmäl här
  • Jämtland  20 april - Best Western Hotel, Gamla Teatern, Östersund - anmäl till mittsvenska.ridsport@jhidrott.rf.se
  • Småland  26 april - Tenhults Naturbruksgymnasium, Tenhult - Anmäl här (pdf)

TID 18.00-.21.30 cirka. Fika i pausen.    

KOSTNAD Kvällen är kostnadsfri!

(läs mer på svenska ridsportsförbundets hemsida där jag hämtat denna info http://www3.ridsport.se/Tavling/Nyheter/2010/02/FRAMGANGSRIKTAVLINGSRYTTARE-detlonarsigattgoraratt/)
världsliga funderingar

... orkar jag absolut inte med just nu. Har slötittat på TV i min ensamhet. Raoul är och packar soja i Skåne.
Jag tror att jag fick en microsömn någonstans mitt i criminal minds. Zedan zappade jag en liten ztund.

Presenten jag beställde till Vonne som födelsedagspresent har verkligen låtit dröja på sig, men idag kom det lilla paketet, men vad gör jag? jo, jag glömmer det hemma naturligtvis. Vi får väl se när jag kan tänkas komma ihåg att få med det. Helt vansinnigt hur glömsk jag kan vara. Jag måste ta tag i ett par saker för att komma på rätt köl igen. Det är bara att bita ihop och göra det... Hoppas bara att jag inte fegar, när det väl gäller.
Nu ska jag sova på saken :)


Bild


Roo Gård 25/9 2009

 


onsdag...

Jösses vad tiden går fort... Mitt i veckan var det igår och idag är det helt plötsligt bara en dag kvar till det är helg (räknar ju alltid bort den dagen man är inne på ;))
Det verkar som om det bara är måndagar och fredagar i veckorna. Hamnar efter i det dagliga då vi fortfarande sitter med lagerdifferensen. Men jag hoppas att vi snart kna få avsluta detta gigantiska projekt. Det tär hårt på mina resurser känner jag.

Elin hade bara tre lektioner i går, så då beslutade vi att äta lunch tillsammans och sedan körde jag ner henne till bussen så hon kunde ta sig upp till stallet.
Jag fick på morgonen en träningstid för Rebecca. Jag hade egentligen inte alls laddat för lektion eftersom Raoul skulle iväg till Malmö. Det blev ju försenat först från förra veckan och sedan från tisdags till att bli torsdag denna vecka. Men hur som helst. Brådis till stallet och fixa i ordning pållen eftersom lektionen skulle starta 18.30. Satt fast till kl 17.15 fastän jag sa att jag MÅSTE gå absolut senast 17... Mina tider är det ingen som respekterar.

Elin hade mockat, gjort vatten och mat så det var bara för mig att blåsa av hästen lite damm och linda benen :)

Varre hade fått vila i 2 dagar då jag kände att hon varit lite ojämn efter ridningen i lördags. Denna ojämnhet kändes ingenting av och Rebecca såg heller ingenting. Det känns riktigt, riktigt bra.
  Jag är lite nojig med hennes ben. Hon hade ju dubbelsidig kotledsinflammation fram och knäinflammation i hö fram då hon kom till mig. Detta och hennes medfödda ojämnhet vänster bak gör att jag känner efter lite extra. Ojämnheten i bak syns inte alls då jag orkar rida henne i form. Vi kommer dit allt oftare och i längre perioder och det är så himla kul. Inte för att man ens kan skönja detta då jag tävlade i Södertälje, men då vi tränar verkar saker iaf fungera bäst och det är träning vi mest har för oss så då spelar inte min nervositet på tävling så vansinnigt stor roll, även om jag vill att det ska se prydligt ut och att det ska gå bra anturligtvis, varför gör mnan det annars?

Till Vällingby den 4/4 har Nu Helena tvingats anmäla sig av Rebecca, jag har tvingat Dotty och Annika. Annika har i sin tur tvingat med sig Emma. Jag tror att Linda B har anmält sig till LC:1 som går på fm. Så vi blir ett gäng igen.

Frågade Vonne om hon vill följa med som mitt goda och välbalanserade stöd till Vällingby. Försökte verkligen tala mig varm för att det inte innebär en tidig morgon eftersom LC:1 ska gå av stapeln innan LB:2. Hon skulle kolla av med resten av familjen hur det kan gå. Det är ju iaf Påskdagen ;) Nu vet jag ju inte ens om jag kommer med. Det är ju fortfarande fritt fram att anmäla sig och redan nu har 52 ekipage anmält sig. Så risken att bli bortlottad är rätt stor även denna gång. De har satt ett maximalt antal starter till 70:( så redan nu är 22 starter för många enligt listorna ... En tjej har dock anmält sig dubbelt i båda klasserna, så verkligheten borde innebära 20 övertaliga starter.

Klassförteckning

 KlassNamnStarter
  4 Lätt C:1 40
  A Ridhäst 40
  3 Lätt B:2 52
  A Ridhäst 52
Totalt antal starter (exkl. Listor)92Bilden...

Favvodag i repris... Snart har vi den härliga våren här igen :)


Tisdag

Jobbet tog verkligen hårt på krafterna även denna dag.
Sitter och ska vara pedagogisk. Måste få min chef att förstå hur allt hängr samman, redovisningen ska spegla verkligheten... Vi pratar om hur vårat ekonomisystem fungerar och bristerna i det OCH om brister i information som gör att redovisningen fn inte alols speglar verkligheten. Jag känner förvånansvärt nog ett lugn som jag sällan känt tidigare. Men just nu känns det riktigt bra, trots att allt strul innebär extremt mycket jobb.

Vi hade bokat ridning i Granby Gårds ridhus. Emellie och Elin var ekipagen som skulle rida. Vi kom iväg rätt sent och var inte hemme-hemma förrän vid 21-tiden. Middag, lite TV och sedan sova. Vilken spännande själ jag måste vara.

måndag

... Tur att jag var ledig to,fr förra veckan. Idag har jag återigen suttit och gnuggat geniknölarna beträffande lagret. Ärligt talat vet jag inte hur det kommer att gå... Det känns iaf inget vidare.

I lördags då jag var ute på en ridtur tillsammans med Moa och Elin hände det något med Varre precis då jag saktade av från galopp till trav. Hon blev plötsligt tvärhalt. Jag flög av hästen och kollade alla 4 benen, men kunde varken se eller känna något konstigt. Vi gick ett par meter och sedan var det halta precis som bortblåst även i trav... Fråga inte vad som hände, för det jag vet inte.
Hon fick ändå BoT på alla benen över natten, vilket hon brukar när vi varit ute och ridit lite tempoväxlingar. Jag kunde inte se något konstigt i går, så vi bestämde att åka till Granby Gård och rida i ridhuset. Hon kändes sådär till en början. Inte halt, men ojämn, på nåt konstigt sätt. Men efter en tid så värmde det ur och det kändes ingenting. Hon kanske sträckte sig i lördags? Lät henne vila idag så vi tog en prommis runt kyrkslingan med Vonne och Doris. Vi snackade av oss lite. Det var välbehövligt och jag tror att det gjorde oss båda gott.
Elin red med Emellie under tiden vi gick.
Hemma-hemma var vi vid 19.45... Åt mat och somnade i soffan före kl 21. Helt otroligt!
Nu ropar kudden på allvar. I morgon är det morgonfodring och utsläpp igen (hade det i morse också).
Sov gott :)

Bilden :)

2e04443ca23538f213d3cb96eacb65a1.png

 
Radarparen sommaren 2009! Elin o Zandra, Gulle o Didden...
Hittade detta foto i mobilen då jag satt och letade efter helt andra saker :)
Kunde inte låta bli att lägga in det här.


vasaloppet, IKEA och ridning

... Detta är dagens aktiviteter. Dock inte åka Vasaloppet utan stilla sitta i soffan med frukost iförd morgonrock :)

IKEA idag för att fixa till Elin rum till att det blir beboeligt.
Loftsängen åkte ut i onsdags så nu ligger sängen direkt på golvet. Den vita byrån är "kaputt" så den ska kastas och ersättas med två mindre hurtsliknande byråer, in med en smal garderob och ett litet skrivbord. Sängen ska få några ben att stå på... Allt detta hoppas jag att min fantastiska make sätter samman då jag åker till stallet och styr min kosa till ett ridhus.

Jag har inte ridit för Rebecca på jättelänge  känns det som. Denna veckan blev det ju ingenting då "dragbilen" frusit. Den gick alltså inte att starta på 2 dagar. Det är ändå en ganska ny bil.
Nu till veckan blir det ingen Rebeccaträning heller. Raoul ska åka till Lunnarp/Malmö på tisdag och kommer hem på onsdag em/kväll så där rök båda träningsdagarna som Rebecca brukar hålla på Nibble. Vet inte när jag kan komma till ridhus nästa gång, så jag får passa på idag med andra ord :)
Saknar verkligen att ha en egen "dragbil". Så det står överst på min önskelista om nu någon skulle undra :)


Sadelmagasinet i Solna

Nu ÄNTLIGEN! har jag lämnat in Elins "nyckelringsdressyrsadel" till försäljning via ombud på Sadelmagasinet i Solna.
Hur snabbt jag vill bli av med den???... Så snart som möjligt naturligtivis, men jag har ju haft den hemma senaste året och pratat om att sälja den i säkert 2 år. Jag kan vänta ett tag :)
Fick omdömet att den var i väldigt fint skick, vilket naturligtvis är avgörande för prissättningen.
Skrev avtal om försäljningen så nu ska de bara fota den och lägga ut den på hemsidan.


Filmtajm... Södertälje :)

Är långt ifrån avslappnad... Sitter och studsar och händerna är under all kritik.
 Jag har massor att jobba på.
Men här är iaf det som Emellie filmade i söndags.... här är det skriftliga betyget :)


Så här blev det...

TSF hade ingen säkerhetsväst i stl. S/vuxen. Den skulle ta mellan 6-8v att få hem (???) märkligt vilken leveranstid för en väst. Vi åkte till en för mig ny hästsportsbutik i Åkersberga och där beställde vi en Jacson Saferider. Den skulle de få hem på några dagar. Inte riktigt likadan som den Elin spetsat in sig på men den är rätt snarlik och framförallt är den klassad och godkänd för hoppning (level3) vilket är det viktigaste.
(update: Finns inte att beställa, det får bli den dyrare västen som Elin helst ville ha...)


Sedan bar det iväg till U-V... Elin behöver nya ridskor och "vardags-ridbyxorna" är både urvuxna och trasiga.
Hittade ett par svarta, snygga läderridstövlar till ett riktigt ok pris på Hööks. Ridbyxorna blev bruna och de från Hööks.

  

Det gick med andra ord några slantar igår. Men ungen växer så att det knakar, vad ska man göra?


Torsdagsledigheten

Det var morgonfodring och utläpp på schemat idag... Bad timing med tanke på ledigheten. Inte för att det gör så där hemskt mycket. Känns rätt bra att kunna gå upp och inte behöva stressa mitt i veckan.

Har tankarna på Täby stall o foder, men Elin tar då verkligen god tid på sig att bli klar. Tanken är att vi ska köpa henne en "klossväst", som Elin uttrycker sig. och av alla ställen vi nu kikat på så ligger dessa säkerhetsvästar betydligt lägre i pris i den lilla butiken vid Täby Galopp än någon annanstansTanken flög även till U-Väsby för att kika på ridstövlar till Elin... Eller IKEA...
Det blev återigen trångt om utrymmet då Malin flyttade hem igen i lördags. Det gör så ont i mitt mammahjärta att se henne så förtvivlad. Men tiden läker alla sår fastän jag vet att det inte känns så när man är mitt uppe i sorgarbetet.

Nu verkar iaf Elin vara klar med det hon behöver inför en shoppingtur....

Let´s go!

ledigt

Åhh... så skönt! Nu ska jag vara ledig i 4 dagar. Dagara som förmodligen kommer att flyga iväg. Men jag ska ändå njuta i fulla drag över att vara ledig i några dagar.

Min plan var att få vara ledig on, to och fre denna veckan. Men det "sket" sig. Chefen var sjuk i mån och i tis och vill absolut träffa mig i dag påm morgonen. Nu är det här med att passa tider inte min chefs största och mest framträdande egenskap, vilket retar gallfeber på mig. Jag anser att min tid är minst lika viktig som hans. Respektlöst att inte komma till överskommen tid (jag tror att jag skrivit om detta tidigare). Nåväl... Idag tyckte jag väl att jag kunde arbeta fram till lunch. Jag var på jobbet 7.30. Kl. 9.30 ca sätter vi oss i det ekonomimöte HAN kallade till i måndags. Ett par timmar gled snabbt undan... Lunch brukar jag ha vid 11.30 inte kl 14 som var tiden då jag gick hem.. 6,5 timme är inte direkt en halv arbetsdag. Lite störd och stressad, eftersom jag skulle ta in Doris och Varre som skulle få nya dojsingar. Tack o lov för Zandra som fixade det åt mig ♥.

Idag fick Varre vila och så även Gulliver.

Ingen rast o ingen ro bara för man är ledig. Morgonfodring och utsläpp av pållarna i morgon bitti och utsläpp på fredag igen
Har precis ätit världens godaste blodapelsin och ska gå och sätta mig i soffan en liten stund. En liten stund är nog närmast vad det blir. För fråga mig inte hur det går till. Plötsligt upptäcker jag bara att jag legat ner en stund och att det blivit ett par avrott i filmen, gärna i samband med reklamavbrott.
 

jobb, jobb, jobb

Usch vad trist det är... Märkligt att det finns så många arbetsföra som inte får jobba när vi som har jobb sliter arslet av oss och arbetar övertid för att hinna med all som ska göras.

Jag orkar inte mer än så här just nu (hinner inte)... Måste som sagt jobba .
Ha de :)


Resultatlistan från gårdagens LB2

Vi var ju inte direkt det skarpaste verktyget i lådan ;)
Men jag vet att vi/jag kan bättre, så det är bara att fortsätta trimma...
Så här blev resultet.
Helt otroligt att klassens vinnare bara fick 65,67%Klass 2 - Dressyr Lätt B:2 Preliminär
40 anmälda, 40 startande, 10 placerade
Premier
Överdomare: Eva Rydström
Tävlingsledare: Annie Olsson
Domare C: Berit Norberg
 
PlatsRyttareHästPremieCTotaltProcent
 UppfödareHärstamning 
1 Marita Linnell Ozzy (SWB) 200,00 kr 197 197 65,667
  Livdragonerna Saigon (ex Swingo) - Amiral 1  
1 Tony Tellné Lord Aleatico (SWB) 200,00 kr 197 197 65,667
  Södertälje RK Lord Sinclair III - Weltmeyer 1  
3 Robin Forsfält Matricz (SWB) 200,00 kr 196 196 65,333
  Årsta-Runsten Vermouth - Flamingo 3  
4 Irene Löwegren Alegro 200,00 kr 195 195 65,000
  Södertälje RK Aledo - Beach Boy 4  
5 Emma Fredin Sir Davy 200,00 kr 191 191 63,667
  Östra Sörmlands L Okänd 5  
5 Elin Jacobsson Quattro 200,00 kr 191 191 63,667
  Södertälje RK   5  
5 Annie Olsson Wilma 200,00 kr 191 191 63,667
  Södertälje RK E. Gidron - Trafaret 5  
5 Irene Von RosenEklund Guldviva 200,00 kr 191 191 63,667
  Enskede RS Vivaldi - Koliber ox 5  
9 Alexandra Netterberg Welgrana 200,00 kr 189 189 63,000
  Mälarhöjdens RS Weltano - Grafenburg 9  
9 Sofia Qvarfordt-Jarl Willow 224 200,00 kr 189 189 63,000
  Årsta-Runsten Werenfels - Lesoto 9  
 
11 Ankie Hilmerby De Nie   188 188 62,667
  Björklinge RF De Niro - Condor M 11  
12 Catarina Magnusson Rebell   187 187 62,333
  Lejondals RF Rich Charly - Dozent 12  
13 Malin Börjesson Dee Saronno (SWB)   186 186 62,000
  Stora Ekeby RK Londonderry - Ganesco 13  
13 Hanna Jansson Roxy Music   186 186 62,000
  Mälaröarnas RK Rubinrot - Lester 13  
13 Marika Jederud Furillo   186 186 62,000
  Nynäshamns RK Electro - Cosmos xx 13  
16 Anna Fors Francis Rivis   185 185 61,667
  Södertälje RK Midyan - Sharpen Up 16  
17 Rebecca Jarmeús Scheherazade   183 183 61,000
  Waxholms FRK Destino II - Camborio XIII 17  
17 Hanna Pauli Ella   183 183 61,000
  Stora Wäsby FRK Eighty Eight Keys xx - Ambassadeur 17  
19 Eva-karin Dinehage Skjoldhöjs Cassini   181 181 60,333
  Säfva Ridklubb Casino - Claudie Damsgård 19  
20 Maria Magnusson Platina Keys (SWB)   179 179 59,667
  Tyresö RF Eighty Eight Keys xx - Napoleon 20  
20 Karin Birkehammar James Longstreet   179 179 59,667
  Botkyrka RS Long John - Stratos 20  
22 Sandra Larsson Robyn   178 178 59,333
  Södertälje RK Robin Z - Eminent 22  
23 Elisabeth Braun Ramnitz Request   177 177 59,000
  Botkyrka RS Respect - B 23  
24 Therese Söderlund Zatsa (SWB)   175 175 58,333
  Botkyrka RS Fontaine - Royal Whip xx 24  
25 Lena Olsson Munsboro Mullaney   174 174 58,000
  Södertälje RK   25  
25 Anna Fors Lillbullen xx   174 174 58,000
  Södertälje RK Funambule xx - Persian Bold xx 25  
27 Emma Larsson Kristal Rose   173 173 57,667
  Hogsta DR De Niro - Martini 27  
28 Maria Sjöö Django   170 170 56,667
  Strömsholms RSF Davignon II - Disco-Star 28  
29 Tina Wiséen Marshmallow   169 169 56,333
  Stäketryttarnas Hä Marwin - Ramiro Son 29  
30 Emma Häggblom Cameron   166 166 55,333
  Waxholms FRK Silbersee - Rolex ox 30  
31 Maja Jürgensen Don o Wan   163 163 54,333
  Södertälje RK Don Romantic - Warsteiner 31  
32 Kajsa Jonson Ginza   161 161 53,667
  Södertälje RK Gigolo (SWB) - Don Gregory 32  
33 Karolina Kempe Reality   159 159 53,000
  Södertälje RK Be my cheaf xx - Formidable xx 33  
34 Anna-Karin Renberg Caf Drambuie   157 157 52,333
  Södertälje RK Dressage Royal 34  
35 Annica Queckfeldt Rosso   153 153 51,000
  Södertälje RK Rosario - Glorieux 35  
36 Eva Karlström Flymens Classic (SWB)   145 145 48,333
  Södertälje RK Maistic (ex Maestro) - Kaliber 36  
37 Anna Öberg Varians (36) (SWB)   135 135 45,000
  Waxholms FRK Vivaldi - Ceylon 37  
38 Annika Jansson Hugo Boss   133 133 44,333
  Waxholms FRK okänd - okänd 38  
39 Dorota Leopoldsson Nakella (50)(SWB)   117 117 39,000
  Waxholms FRK Nactus - Urbino 39  
40 Lycke Rydström Leo Löwenherz     0  
  Siggesta R Landor S - Landsdown    

RSS 2.0