frid o...

1e00a7cc0392d1c8d38d4c0e1888e75d.png

Kolla varifrån!

frid o fröjd... Släppte in en ny häst, Kopia, tillsammans med Varre o Manicken. Lite spring o väldigt mycket frustande i början men nu har de lugnat ner sig.


Grattis, min underbara mamma!!!


Här en bild på min underbara mamma :)
Grattis på födelsedagen!!!!


Tidigt uppe i stallet. Åsa kom ungefär samtidigt som jag så vi hjälptes åt med morgonfodringen.
Släppte ut pållarna iställlet för Rosie eftersom jag ska åka och gratta min mamma som fyller år idag.
Tänkte komma iväg kl 9... men  jag är ju en sann tidsoptimist... Raoul är o tankar bilen och handlar en blomma. Jag har duschat, ätit frukost och sitter och kostar på mig en snabb uppdatering av bloggen.

I morgon har jag utsläpp av pållar igen. Emellies kopia ska gå med Varre och Manicken from i morgon till Manicken flyttar ifrån oss :( så jag släpper dem tillsammans i stora " Flockhagen" i morgonbitti. Så får vi hoppas att det funkar mellan damerna. Emellie sa att hon  kunde ta i i morgon, skönt eftersom jag efter utsläppet ska hämta Elin hos pappa innan vi ska till Globen på horse show tillsammans med Vonne och Zandra.

Nu bär det i väg till Borlänge :)

Ha en underbar dag allesammans!Snart helg!!!

Jag känner mig helt slutkörd... Inte för att jag jobbat ovanligt mycket direkt. Men jag känner av den där inre stressen hela tiden... Vill så gärna ha ledigt och kunna njuta ordentligt av ledighet och helgerna räcker aldrig riktigt till. Bokslut som ska vara klart innan jul... *johooo* just det tjena... Sitter med en lagerdiff som trotsar allt jag varit med om och det tar enormt av min tid. Jag har bett om assistans med det dagliga arbetet men det häder liksom inget. Någon som kan gissa hur maånga brev om uppsägning jag skrivit? Funderar faktiskt allvarligt på att göra slag i saken och skita i det här. Nåt jobb måste det väl ändå finnas?... Annars får det bli kortare uppdrag som egen företagare, firma finns ju så det är bara att sparka gång. Men jag är aningens för feg... Fast är det någon gång man får jobba häcken av sig så är det som egen företagare... Får gör en sån där för och nackdelslista...

Nu är det iaf hemgång!

Julångest...

Jovisst... Idag är det ju precis 1månad kvar till julafton...

Lite orolig blir man ju faktiskt... för tänk om man inte varit så snäll som man borde...Lääänge sen ...

Usch och fy... Nu är det länge sedan jag skrev något.
Ska sluta skylla på att det gör ont även om jag fortfarande inte är kurant.

Veckan som gått har varit rätt innehållslös och tråkig. Jag har inte ridit något på 2 veckor och det är verkligen jättetrist.
Vonne har varit en klippa som hjälp mig med mockning,vatten och hö till storpållan. Elin har fått tagit hand om Gulle-bullen helt för egen maskin. Emellie har ridit Varre då hon kunnat och jag är så tacksam för att hon inte behövt stå mer än max 2 dagar på raken. Det underlättar väldigt då jag snart (förhoppningsvis) ska sätta mig i sadeln igen.

Elin red för Rebecca förra veckan och det gick jättebra. Gulliver är en bussig ponny och gör verkligen sitt bästa för att göra det man önskar av honom. Nu ska han ner några kilo i vikt för att komma i riktig trim. Så nu vill det till att Elin jobbar dagligen med honom.

Igår blev han av med sin nallepäls... Jösses vad mycket klipp det blev... Det tog Elin 1,5 timme att klippa honom. Nu är den vackra fuxfärgen borta och kvar blev en korthårig, ljus, nästan beige ponny :). 

Elin har anmält sitt intresse för att rida i ponnylaget dressyr divII till hösten 2010. Så det är lika bra att träna. det bästa av allt är hon tycker det är lika roligt som jag. Nu blir Rebeccaträningarna konkurensutsatta:) 
Det saknas tyvärr fortfarande ponnysar för att ha reserver att tillgå i div II. Nu ändras reglementet också, så nu är det inte bara att byta ryttare på ponny efter årsskiftet. Bara stadigvarande ryttarbyte och familjemedlem är ok... Men det har jag för mig att det varit tidigare också (?). Nytt är också att har man fyra i laget måste minst ett ekipage tillhöra en annan kategori. Så en ponny i kat C till dressyren vore toppen. Om någon känner till ett ekipage (B eller C) som vill vara med i vår fantastiska lilla ridklubb kan ni väl höra av er :)

Elin och Gulle, Hufvudsta RK divIII omg 2 (gamla bilder blir som nya :))
Åhhh...vad jag längtar till sommaren...


blä

... för att ha ont... vilket jag fortfarande har och allt jag gör tar så förbannat lång tid.
Natten har varit hemsk. Vaknat varenda gång jag vänt mig. Jag suckar, stönar och svär som en galning för att jag inte klarar av att göra det jag vill. Trött så in i bomben med ett obefintligt tålamod. Inte särskilt trevlig med andra ord. Försöker hålla mig undan folk så mycket det bara går, men det är inte alltid så lätt.

Varre har iaf sluppit bli stående. Emellie red henne i måndags och igår. Det är tur att hon tycker det är roligt och kan rida henne i dag också... Tackar för det :) men sen visste hon inte hur mycket hon skulle hinna med. Vi får se. Elin kanske kan rida henne en dag också. Förhoppningsvis så är jag bättre och kan börja rida själv igen till helgen.

Idag ska Elin träna för Rebecca. Hur jag ska orka med trailer mm får vi se, men vi får hjälpas åt. På nåt sätt går det alltid.

Snart är det dags för lunch, ett välkommet avbrott då jag konstant är hungrig.


Naprapatbesök

Uschja...  och 500kr fattigare blev jag.

Satt fast i bröstryggen, som han sa.Muskelinflammationer i både bröst och ryggmuskler. Knastrade bra gjorde det också. Inte ett sånt där litet knäpp utan det rasslade till och brakade loss ordentligt, trodde nästan ryggen gick av.
Ingen ridning på ett tag framöver naturligtvis. Nytt besök blir på torsdag... Elin får ta min träningstid denna vecka, vilket vi ändå redan hade bestämt. Varre får med andra ord en oplanerad vecka med vila, men det är inte hela världen.
Nu åter till leverantörsfakturorna :(Ont i revbenen

Efter lastningen av Varre i onsdags.

Hon kastade sig naturligtvis och jag måste ha sträckt till en muskel/revben rätt häftigt. För när vi väl var på plats och jag skulle påbörja uppvärmningen och tog en förhållning med höger så kändes det som om knivar kördes in mellan revbenet och höger skulderblad. Jag blev nästan som förlamad i höger arm, men jag kämpade vidare. Rebecca erbjöd sig att rida Varre och få henne att släppa innan jag tog över igen. Denna lektion var en av de som man kanske egentligen (så här med facit i hand) inte borde ha ridit. Smärtan är olidlig när jag nyser, vänder mig i sängen eller gör en rörelse som blev aningens hastig, tar ett djupt andetag. Det gör ont under skulderbladet, bak i ryggen och runt på framsidan. Så när jag trycker på höger bröstmuskel strålar det i hela området. Det galet ont. Nu har jag googlat på på dessa symptom och läst om flera som haft revben ur led, alla med liknande smärtor som de jag har. Hittar ingen kiropraktor/naprapat med söndagsöppet så jag får vackert vänta till i morgon...

Tyvärr har jag i ett mycket svagt ögonblick sagt att jag hjälper till Manicken (häst i stallet) då ägarinnan har för många sjuklingar runt sig som hon är tvungen att ta hand om. Elin är hos pappa så nu blev 3 hästar idag istället för 2. Igår tog det 2 timmar att mocka två boxar, varav Varres box alltid är lättmockad (=snabb). Bära vatten?

 
Hmm... varför har jag inte förstånd om att säga att jag inte fixar det?Ibumetin, ezee spray, liniment (pharma arrow) men inget verkar ge mig effekt som smärtlindring, inte som jag blir smärtfri av i vilket fall...

         


Det onda är lite av orsaken till att jag inte tagit mig för att uppdatera på ett par dagar. Känner mig inte särskilt inspirerad...
Trots detta red jag slingan i torsdags tillsammans med Vonne och Sandra. Förvånande nog var Varre jättefin och samarbetsvillig (hon låg inte på som hon brukar) och rakan vid vägen där gick hon som en klocka. Trots alla bilar med strålkastare (det var ju beckmörkt) som vi fick möte med och halvpissigt väder.
Men det var kanske inte det bästa att göra (rida) när jag trots allt hade så ont... Men, men...
Fredagen fick Varre vila och så även Gulliver och igår hade jag bokat bort mig alldeles. Sa till Vonne att jag fixar intaget så du kan ha Kalas för Jack... Visst... Men Raouls mamma fyllde ju år och vi hade sagt att vi skulle åka upp till Gävle. Fick tack o lov tag i Åsa som lovade att hjälpa mig.
Hade först tänkt att rida innan jag släppte ut pållarna, men jag insåg att jag förmodligen skulle få ondare så jag gav upp tanken.
Natten har varit hemsk. Så olidligt ont
Idag ska vi ha dressyrmöte på klubben vid 15.30... Ännu lite senare ska jag åka o hämta Elin hos pappa...
Så det blir några timmar i bil idag också, men som chaufför idag och det vette gudarna hur det ska gå. Vågar inte ta voltaren (Diklofenac) då det kan försämra reaktionsförmågan.

Det är snart 3 år sedan jag hade dessa problem, då orsakade av en avramling som orsakade en spricka i bäckenet, en axel ur led och ont under skulderbladet, men det justerades aldrig om jag minns rätt...

Klockan är snart 12 och ska det ta 3 timmar att fixa pållarna utan ridning så är det bäst att jag åker upp nu...
I morgon ska jag iaf försöka få tag i en akuttid för att lösa mitt lilla helvete...
CU ♥


Tränings-onsdag

Yihooo!! ... Jag är som ett litet barn på julafton inför dessa dagar då jag ska åka och träna. Tänk att det kan vara så roligt, fascinerande...

Elin följer med och bistår med lastningen, det är ju egentligen inte så mycket att göra mer att lägga på bommen bak då Buset äntligen står inne i trailern :) För väl inne står hon ju stilla. Lektionen börjar 19.30, så det är lagom att börja lasta vid 18- 18.15.

Just nu sitter jag med en stor kaffe, ett stort glas c-lvitamin och två mackor. Om bara en liten stund är det dags för en hundprommis, en rask sådan får det bli.

Cu later!Sara om Urk-tisdag...:

Inte jag...jag umgås inte med svin... Ü

// Syss

Svar:... Men det gör tyvärr jag - 5 dagar i veckan utsätter jag mig för smitta...Urk-tisdag...

Forsätter på temat "urk"...

Supertrött idag också. Det var väldigt svårt att motivera sig att gå ur sängen i morse. Det var så varmt och gott där under täcket.

Utvecklingssamtalet igår gick bättre än jag förväntat mig. Elin har en bra mentor, vilket jag verkligen fick upp ögonen för igår. Så jag gick därifrån med ett lättare hjärta än då jag gick dit. Skönt! och skönt för Elin tror jag...
Hoppas att det var en tung sten som föll från Elin axlar igår kväll, det verkade iaf så.

Uppe i stallet vid 19-tiden. Elin övertalade mig om att vi inte skulle rida. Bara fixa pållarna och sedan åka hem.
Kvällsfodrade istället för Åsa. Men då Sandras Pepci skulle få mat, blev jag orolig. Han låg ner! Såg trött ut på ögonen. Reste sig för att sedan lägga sig igen. Han fick ingen mat... Istället tog jag ut honom och började vandringen samtidigt som jag ringde till Sandra utan resultat. Provade med Mian och lämnade meddelande på mobilen och fortsatte att vandra. Så fort jag stannade skrapade han med frambenen, flemade och sparkade sig åt magen och försökte lägga sig ner. Så det var bara att fortsätta att gå och hoppas på att Mian/Sandra snart kunde komma. Mian ringde upp och hämtade Sandra. Elin och jag åkte hem då Sandra och Mian dök upp.
Fick senare på nattkvisten ett SMS av Sandra som sa att distriktaren varit ute. Det var ett kraftigt stopp och att de skulle åka och se till honom 1ggr/tim.
I morse då jag kom stod han upp och var mycket piggare på ögonen och han var hungrig, men stackarn fick ingen mat, iaf inte av mig. Allt enl. "lappinstruktion".
Kolik är alltid otäckt. Man vet inte riktigt hur den utvecklas. Det förkommer faktiskt att hästar dör av kolik.
Skönt att det gick bra ändå.

Tisdag: I dag åker Raoul till Sydafrika igen. Jag kör honom till Arlanda på lunchen. Denna gång är det en kort resa, hemma på fredag em.
Onsdag: I morgon är det träning för Rebecca igen kl 19.30... Jag måste tvinga med mig Elin. Vonnes Jack fyller år så hon kan inte följa med. Varre o Doris får nya dojsingar vid 16.30-tiden. Vonne tar in pållarna och jag släpper ut(?)...
Tordag: Inget särskilt inplanerat. Så det får bli en tur på slingan.
Prata med Emillie om hon kan tänka sig att rida Gulle i helgen...
Fredag: Synvårdsmottagningen med Elin kl 9. Hon klagar mycket på huvudvärk i skolan så det är lika bra att kolla upp synen. Raoul kommer hem. Elin åker till pappa, grabbarna kommer. Ett lättare ridpass på ridvolten. Fredagsmys!! ;)

Jovisst ... ska jag ju jobba också :)
Funderar på att vaccinera mig mot baconsjukan... Hur tänker ni göra?

Urk-måndag

Usch o fy så gräslig denna måndag är. Gräsligt trött, fastän jag kom i säng tidigt igår kväll.
Idag blir det en sen kväll i stallet. Utvecklingssamtal med Elin kl 18 som inte kommer att bli roligt :(
Bävar faktiskt lite för det.


Igår hittade jag mig ett par ridstövlar, men där jag minst anande det faktiskt. På Hööks! ett par i stl. 39, regular, precis som jag alltid trott om mina ben ;). Använde dem då jag red ut tillsammans med Emellie och Kopia... Ja, jooo.... aningens stela var de ju och då jag böjde på knät kände jag dem tydligt i knävecket, men det gav med sig tyckte jag efter 1 timmes ridning. Förvånande sköna för att vara helt nya. 
Red rakan (efter 274:an) som vi inte ridit på bra länge och det gick över förväntan bra med alla bilarna.
Piggelin som alltid, men vi tog det ganska lugnt då Kopia haft vila ett tag och precis kommit igång igen.

Vi får se vad tiden räcker till i kväll. Skulle behöva rida "kyrkan" först, småfila lite på dressyren på tridvolten och helst lastträna lite... ehhh... ??? näää... allt hinner vi inte, men jag hoppas på något iaf... Svårt att lägga prioritering eftersom jag vet att jag måste göra avkall på något för att fokusera på annat... Dessa dilemman...

Nu ska jag jobba lite igen (känns som om jag alltid skriver så :)

CU ♥


 


Hemmaträning för oss själva :)

Hade intaget av pållarna, fixade o donade och sedan red jag Varre på ridvolten.

Till en början verkade det som om det skulle vara en sån där totalkatastrofdag. Men det gav sig och jag vara bara en hårsmån från att skicka ett SMS till Rebecca för att tala om att VI fattat vänster galopp ur skritt... Det hade jag aldrig ens kunnat drömma om. Men jag ville verkligen försöka, eftersom hon är så himla lyhörd för fattningen i höger, så måste jag bara testa... och det gick... inte bara en gång utan 3!!!
Precis då vi var klara kom Johanna o Dotty gående, dom skulle hämta fölen som nu går i en unghingsthage. I januari har Dotty och Johanna planerat att de ska starta "morsorna" på Djursholm i lätt klass... Får se om även jag anmäler. Jag måste ju som sagt ut och testa våra vingar... Motiveringen till träning blir så mycket större om man har ett mål att träna till. Jag tycker iofs att träna är veckans höjdpunkt, men det är nog roligare att träna för ett bestämt mål då det bara ska fungera...

Fick mina ridstövlar igår. Men fråga mig inte hur jag mätt mina vader, höjd på benen... För passade mig gjorde de då rakt inte... Optimist som man är. Tycker inte att mina vader är särskilt bitiga, men då det kommer till ridstövlar är de tydligen det... Så nu får jag skicka tillbaka dom och hoppas på att jag kan hitta ett par andra för ett hyggligt pris. Så gissa vart jag är på väg om bara en liten stund?... Joo, alldeles riktigt; jag åker till U-V. Det finns ju lite ridsportbutiker där.
En relativt nyöppnad butik på Sandavägen 2 i Upplands Väsby som heter  <<Stockholm Ridsport AB >> som är värd ett premiärbesök (hemsidan är under uppbyggnad).
Få se vad de har att erbjuda, på hemsidan har de iaf presenterat vilka märken de arbetar med. Utifrån ser inte butiken så stor ut så de kanske arbetar med beställningsvaror. Jag rapporterar!

Raoul o Fabbe gick med hundarna, det verkar som om de tog en långprommis, nu har de varit ute i 40 minuter.

Tycker ni som jag att det är glest med bilder numer i bloggen?... Ska se om jag hittar något att liva upp inläggen med :)

På återseende ♥

Arg...

Blir så glödgat förbannad. Det är helt otroligt hur man som ägare/VD chef för ett företag kan komma in på jobbet vid 15-tiden och sänka stämningen på hela företaget. På en timme hade han "lyckats" vara otrevlig mot hela personalstyrkan. Han saknar förmågan att fungera socialt i något sammanhang. Ringer runt till mig, Robban, Agneta och ner till butiken för att fråga efter sin kompanjon. Då man svarar att man inte vet, hör man bara (innan man avslutat meningen) ett klick... Då har fanskapet slängt på luren i örat på en... Men tror ni att han ringde in till kompanjonen först? Nejdå, han satt ju bara på sitt eget rum hela tiden.

På 15 minuter hade han hunnit skälla ut Anne-Marie och även mig, som inte gjort honom något. Han sa aldrig hej då han stövlade in, Sa inte hejdå då han drog... Ärligt talat ... hoppas att han aldrig kommer tillbaka.

Jag känner mig jättebarnslig då jag faktiskt sitter och önskar livet ur honom och nu när jag läser det jag skriver så verkar det ju inte så farligt. Det är faktiskt betydlig värre än så här. Men jag har så svårt att återge hur det faktiskt är. Ju mer jag skriver om det desto mer måste jag ju själv framstå som en komplett jubelidiot som faktiskt jobbar kvar. Varför gör jag då det?
För att jobbet tar så enormt mycket tid, ork och kraft att jag inte klarar av att ta mig den tiden jag behöver för att gå på anställningsintervjuver. Hur ska jag kunna visa mig från min bästa och mest säljade sida då jag faktiskt inte orkar?

Egentligen är jag nog mest arg på mig själv...för att jag tillåter mig själv att bli så påverkad av en störd människa. Eller om jag är arg över att jag inte orkar ta mig ur något som jag inte mår bra av...

Till detta vi sedan addera en tonårsdotter som tror att hon får göra precis som hon själv önskar och som med all tydlighet visar att hon inte gillar mina beslut Vilket för med sig att jag håller än hårdare på det jag sagt. Sedan spelar det ingen roll om hon sitter på översta trappsteget och tycker synd om sig själv för att hon minsann inte får åka till Täby Centrum kl 21 en fredagkväll för att träffa en kompis. Först är hon otrevlig och så tror hon att det ska gå att göra precis som man vill för att hon blivit så stor som 13 år... Wake up!

Nu ska jag göra det jag skulle gjort förra helgen... Sy i dragkedjorna i ridbyxorna... Jag har nålat dem, men längre har jag alltså inte kommit.

Vid 14tiden åker jag till stallet och beräknar att vara hemma till 18tiden... Jag har massor jag vill hinna med att göra i stallet idag, vad jag sedan faktiskt klarar av att mäkta med, är en helt annan femma :)

Fredag!

Äntligen!!!

Trodde aldrig att det skulle bli helg någon gång...

Igår blev det vila för båda pållarna.
Elin behövde en vinterjacka så det ägnades ca 1,5 timme att leta på en som "dög"...
Kände att ekonomin inte räckte till att köpa henne den Boomerang dunisen (även om jag har personalpris på jobbet) som hon helst ville ha. Det finns många hungriga hål att stoppa slantar i. Efter shoppingturen åkte vi upp och skötte om juvelerna och var hemma samma tid som vi brukar.
Motorlampan på bilhelvetet har börjat lysa igen *grrrr* ... Hur dyrt ska det bli denna gång? Orkar inte med några fler dyra verkstadsbesök nu, vill det verkligen inte. Hoppas att den slocknar av sig själv (optimist).

Idag är siktet inställlt på ridvolten och övningar för hand... Om det nu blir så eller om det blir ridning får vi se :). Skulle ju vara bra om jag hann med båda delar iofs.

Nu ska jag jobba lite igen.
CU ♥

Rebeccaträning 4 nov

Gick över förväntan  måste jag säga! Om man nu räknar bort den extremt trista lastningen... 40 min till träningen och lika hem igen... Lastningen förtar något av nöjet att åka och träna. Men att lasta är också en träning, inte bara ett nödvändigt ont. Så det måste in i veckans hantering på något sätt. Det är bara så svårt att motivera sig att gå upp på volten och verkligen göra det...

Träffade Paullina och hennes mamma. Som även sällskapade med oss under lastningen.
Förutom Nettan och Paullina kom Jenny och Linda och kollade på oss. Jag ber verkligen om ursäkt för att jag verkade otrevlig. Men det känns som om allt jag gör ska jag behöva försvara. Jag vill inte använda linor = risk eftersom hon kastar sig rätt var det är. Det är hur lätt som helst att fastna i linorna, ramla omkull och bli trampad på, det är helt enkelt inte värt risken. Mat???... Även om nu Varre är en väldigt matglad häst, så fungerar inte mat då hon är stressad. Att lasta är ett stressmoment, det kommer man aldrig ifrån. Så det enda som återstår är en stor portion tålamod och lugn att bråka gör bara saken värre, hon går ju på till slut även om det tar tid.
Paullinas kommentar om linor (hon supportade min teori); "Nej, det går inte ihop med hennes psykologi" (Vonne, var det inte så hon sa?) Vonne sa att hon höll på att brytra ihop av skratt av den kommentaren. Underbara Paullina :)...

Så till ridningen...

Galopperna börjar på att arta sig :)
öppnorna börjar på att arta sig de med

Öht gick träningen bra, jag känner att det börjar hända något nu och ser verkligen fram emot våra träningar. Det är så roligt!

Tack snälla, undebara Vonne som följde med mig även denna dag. Fastän det var kallt och blåsigt och klockan hann bli väldigt mycket innan vi var hemma, så är du hur hjälpsam som helst. Hoppas att jag en dag kan göra detsamma för dig. Kram!

CU


Onsdag 4nov

Som jag sett fram emot denna dag.

Idag kommer Raoul hem från Sydafrika.
Ikväll kl 19.30 ska jag träna för Rebecca.

Veckan som gått har varit rätt späckad med en massa måsten som jag normalt sett inte brukar göra.
Ansvaret för vovvarna brukar hamna på Raoul eftersom jag tillbringar mycket tid i stallet och inte tar hundarna med mig. Klara för att hon inte orkar och Asta för att inte Klara ska bli ensam hemma. Dessutom är ingen av hundarna vana med att umgås med hästarna. Att rida ut med Varre och ta Asta i koppel är inte det mest säkra man kan göra. Varre är ju lite "skvätten" av sig till och från och att få möte med en bil skulle kunna resultera i ren katastrof.
Sedan har jag ju fått lägga in övriga sysslor som att åka och handla och sedan tillaga middag. Det är faktiskt just dessa gånger, då Raoul inte är hemma, som jag skulle behöva någon som avlastar mig med hästarna. Men jag vet också att jag skulle få sådan enorm stall/hästabstinens att jag likafullt skulle åka upp bara för att säga "hej" mina gryn :)

I veckan som gått, sedan jag sist tränade för Rebecca, har jag jag varit riktigt flitig med mina läxor.
Jag har varit och tränat på ridvolten varannan dag och senast igår.

Tror att jag ska boka in Rebecca i egenskap av equiterapeut, för att känna igenom Varre igen. Varres rörelsemönster har förbättrats så mycket sedan hon "klämde och nålade" igenom henne i juli.
Lite avstämningar nu och då är nog bra.
  Masserade Varre med lite liniment och körde lite infraröd värme igår och jag tyckte att reagerade lite vid tryck på bogsträckarmuskeln, eller om det är bogens framåtförande muskel (?) De sitter så nära varandra och jag har inte erfarenheten att avgöra vilken av dem det kan vara :)
Men lite massage är ju aldrig fel, så det fick hon iaf.

Nu är det dags för mig att fortsätta med mina arbetsuppgifter. Jag har hamnat lite efter då jag suttit med 9 (!) månaders kvittoredovsingar... Tänk att jag inte fått in dem förrän nu... Det motsvarar ju en hel graviditet... Det är helt sjukt! Tänk att det ska vara så svårt att komma in med sina redovisningar i tid.

Åter till saltgruvan :)
CU♥


Måndag och dåligt med uppdateringar

Har varken orkat eller prioriterat bloggen alls denna helg känner jag...
Hinner inte så mycket nu heller, för snart är det dags för hemgång...
Jobbat som en galärslav hela dan. Var hem på lunchen och åt gårdagens middagsrester, sällskapade med vovvarna.
Nu är det stallet och rida ut med Vonne en sväng som gäller :)... Kanske uppdaterar senare i kväll...

CU ♥


RSS 2.0