dagar som gått...

Nu är det ett tag sedan jag sist gjorde ett inlägg. Der är aldrig riktigt meningen att det ska gå dagar mellan uppdateringar, men jag orkar inte. Jag prioriterar att sova på soffan helt enkelt :)

Nu ska vi se...
Onsdag .. Raoul hade fixat trailerns lysen, så nu fungerar den igen Underbart! Tack min Skatt ♥ . Rebeccaträning stod på schemat, kl 19.30 skulle jag vara framriden och klar. Träningen gick verkligen superbra, trots mitt onda "rävben".
Om jag förra onsdagen skrev att jag aldrig ridit Varre så fin någonsin, så skriver jag detsamma om denna senaste träningen. Rebecca avslutade lektionen med att säga att hon var imponerad över hur jag fick Varre att arbeta. Inte helt utan att man sträckte upp sig lite extra. Jag kände verkligen att hon kom igång med sina bakben ordentligt och hur lätt hon blev fram, hur svårt det blev att sitta i traven då jag fick enormt mycket rygg och sköt på med bakbenen, samtidigt som hon på ett annat sätt blev behagligare eftersom hon blev mer lyhörd. "den här formen vill jag se i Södertälje" hörde jag Rebecca säga...Synd att jag inte hade någon med mig som kunde ha filmat oss. Min nya vana trogen (kaxig va?! ;) ), åkte jag ensam till Nibble och ensam därifrån.
Det är rätt skönt att klara sig själv och inte behöva vara 2-3 personer som lastar.
Allt ger resultat. Om man aldrig åker någonstan, kan hästen heller aldrig vänja sig vid lastningen. Om jag aldrig lyckas få min häst eftergiven i ridningen kommer den heller aldrig att vara följsam på marken eller vice versa... Det är bara att inse att det är JAG som avgör skillnaden mellan att ha en olastbar häst eller en lättlastad häst.
Allt hänger ihop...

Torsdagen... Jösses ont i revbenet så jag trodde helt klart att jag skulle dö... Nästan inte sovit en blund under natten. Trött av förvirrig upp på morgonen och till jobbet. Men i all hast glömde jag visst ett specifikt klädesplagg, vilket jag inte upptäckte förrän framåt lunch. Det gav ett gott asgarv då jag häpen konstaterade för Agneta "att jag klädde mig själv i morse" glömde BH´n...
Tog en smärtsam, men kort ridtur på kvällen, i blåst och -7... Petade i mig Voltaren oh Ibumetin till sänggåendet för att få sova några timmar.

Fredag - fortfarande ont i revbenstrakten... Hade siktet inställt på att åka till Flen och hämta hem ytterligare ett lass med hö. Men väderprognosen varnar för 30-50cm snö och ett allmänt kaos så vi ställde in det. Dumt att utmana ödet. Det får bli en annan gång. Just för tillfället har jag hö så jag klarar ett tag. Varre fick vila, pysslade lite bara, vilket hon allt mer verkar uppskatta. Hon har blivit ett riktigt mysmonster :)

~~~~~~~~~~♥♥♥~~~~~~~~~~♥♥♥~~~~~~~~~~♥♥♥~~~~~~~~~~♥♥♥~~~~~~~~~~♥♥♥~~~~~~~~~~♥♥♥

Idag fortsätter snön att falla och det ser ut som om det blåser upp. Revbensont har jag ff :(
Klockan är nu 11.30 och jag har mina funderingar på att sakta röra mig mot stallet. Har lite pyssel att göra. Gulliver är den som nu smiter ur hagen och står och jollrar med allt han kommer över utanför hagen. Måste kapa lite grenar som går in i trådarna och sedan koppla på Gulle och Doris hage på den lilla strömkälla vi har till Varre och Kopia. Hoppas att aggregatet orkar med all denna tråd. Dags att sätta lite fart om det ska hända någonting idag. Elin har sovit hos Zandra i natt så jag bör väl samla ihop henne också.

 


Kommentarer
Postat av: p,

hahahaha, typiskt dej, anna, att glömma bhn! xD

2010-02-20 @ 14:11:28
URL: http://paullinas.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har skrivit det förr tror jag.... Lider du möjligtvis av Alzheimers light??



Vad roligt att du börjar få ett mysmonster, min myser särskilt när man tar fram piggborsten och river ur pälsen... står och åmar sig och sträcker ut halsen osv osv... Ü

2010-02-21 @ 08:55:13
URL: http://vogelberga.blogspot.com
Postat av: Millah

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.



Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)



Ha det bra :)

Kramar // Millah

2010-02-23 @ 22:40:47
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0