Helgen.... v 2

Japp då var det över då... Fast ändå inte riktigt hela helgen. Ska bara om ett par minuter väcka Elin som ska rida långtur med Zandra och Moa idag.

Jag ska fortsätta laga staket. Idag ska jag ge mig på Mies hagar eftersom det är där det är "tomtebloss" på ett par ställen. Den första direkt vid grinden och och sedan i nästföljande hage.
Kanske kan vi få ordning på strömmen till vår hage där de rymningsbenägna damerna går.

Känner att jag kommit av mig lite när det gäller bloggandet. Det mesta man skriver om är samma, samma, samma... Det är ju lite trist. Men bloggen har ju utvecklats till att vara nästan en ren hästblogg...

Jag längtar till nästa träningstillfälle iaf... Jag måste börja träna på program. Det är ju inte så många tillfällen kvar innan det är dags. Problemet är bara att jag inte vill åka ensam. Jag vill ha en (minst) klubb och ridkamrat med mig... Så jag har ännu inte anmält mig... En LB:2 2003 är iaf det jag ska rida. Programmet går på lång bana (så vi får plats ;)). Men det verkar ganska lätt. Mycket raka linjer och 10m volt i trav och 15m volt i galopp. Det är fattningar och avsaktning från galopp till trav som är svåra för oss i detta program skulle jag tro. Möjligt att jag kanske rider i ett undertempo i trav, men jag har inte styrkan att rida i ett friskt tempo på min häst, hon har lite för mycket trav för det :). Men styrkan och tekniken kommer att utvecklas, det måste den göra.

Så här ser programmet ut i bilder... hämtat från www.stallbacken.com



Grönt är skritt
blått är trav
rött är galopp

m.s är mellanskritt
ö.s är ökad skritt

a.t är arbetstrav

m.t är mellantrav

a.g är arbetsgalopp

m.g är mellangalopp

x är halt

Jämför detta med LB:0 2006 som ska vara enklare (kortbana)... Fast det är många fler vägar att hålla ordning på tycker jag...






Kommentarer
Postat av: Vonne

Synd att man inte är klubb och ridkamrat då, då hade man kanske fått följa med ;)

2010-01-17 @ 21:26:38
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0