söndag morgon...

...eller snarare förmidddag då jag vaknade av att katten trampade på mig. Sedan ringde Elin och la in sitt önskemål om var och när hon ville bli hämtad idag. Elins pappa sambos nästyngsta dotter har en son som fyller 2 år idag och kl 14 ska det vara kalas på Ekerö. Innan jag hinner äta frukost ringer hon igen. Denna gång för att hon vill ta med lastpallar för att bygga några hinder i Flockhagen eller om det var hösilaget och dessutom meddelar hon att hon vill åka direkt till stallet, frågan är ju bara om de gamla laspallarna får plats i min "blå fara"?... Så känns det när DENNA dagen blir förstörd...Sedan blev jag förbannad för att jag tillåter henne att ställa villkoren för vad jag ska göra... Det känns som om det bara är jag som måste vä'nda ut och in på mig, aldrig någon annan. Visst måste hon få åka till sin pappa, men fan vad det drabbar mig att det är 6mil enkel resa och att jag/vi inte har köpt henne ett busskort, vilket det finns en mycket logisk förklaring till.
Usch det blev en urkmorgon efter en mycket tråkig urklördagkväll... Men städat har jag iaf gjort - alltid nåt.. Nu är det nystädat till hela patrasket kommer hem igen och fullständigt skiter i vad de ställer till med... Tackar-tackar!

Ska nog åka upp till stallet och "bara vara" hela dagen, det är jag väl värd?







Kommentarer
Postat av: Sara L

Klart du är värd en hel stalldag!! Och fy vad jag är avis att jag inte har en häst så jag kan ta mig en HEL STALLDAG!!!

Hoppas att allt är bra med er, kommer upp till Sthlm igen vecka 38, skulle verkligen vara skoj att ta mig ut om du är hemma bara det att jag är så jäklans trött efter en dag på Universitetet, kanske kanske om jag åker direkt därifrån att jag inte hinner hem och "landa" innan...

Kram

2010-09-12 @ 16:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0