update...

 
jag har egentligen kanske inte så mycket att berätta som är spännnande och trött börjar jag att bli. Igår fick jag hjälp av Isabelle att tömköra Mercy. jag är ju inte så himlans duktig på det, så Isabelle visade och förklarade... Tull en början hade Mercy svårt att ta stöd på båda tömmarna, så snart Isabelle tog i höger töm för att rakställa honom ville han falla in till höger. Det tog ett tag men till slut fattade han att han bara skulle gå rakt fram. Uppföljning blir på onsdag... Varre, jag och Pia på Bella red cavaletti på ridbanan. Det var roligt, men mot slutet kändes Varre trött i bak och idag tyckte jag att hon var mycket tjockare i muskulaturen vänster baksida lår. Kan jag ha överansträngt henne? Det var absolut inget mastodontpass vi körde och vi skrittade ordentligt efteråt... men idag blev det bara en prommis... Tänkte lägga upp bilderna på Varres bakdel, men bilderna är för stora och måste arbetas lite med... Nu bör jag nog sova ser jag... Nattis!

Kommentarer
Postat av: Vonne

Det är blogg.se appen som dampar så fort jag lägger upp mer än en bild. Först massa koder sen kommer bilderna på slutet?? Irriterande!

Svar: Ja, jag har gett upp om blogg-appen... nu skrivers jag inlägg i ett anteckningsverktyg på mobilen vilket jag sedan kopierar texten ur och klistrar in i ett inlägg efter traditionell inloggning på blogg.se... Fast det är lite hattigt mellan de olika redigeralägen, så fungerar det långt mycket bättre :)
☼ Anna ☼

2013-05-08 @ 15:18:13
Postat av: Mamma

Fin bil, lite större än den förra. Men jag ser ingen dragkrok. Lycka till med Skodan.
Ja, vi har verkligen varit flitiga, idag är det grillens tur.
Kramen.

Svar: Jo då krok finns till... men den är avtagbar :)
☼ Anna ☼

2013-05-09 @ 13:51:55
URL: http://frusundstroms.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback