Snart är det semesterpremiär

Ikväll ska jag skåla in semestern med rosa bubbel - så värd det!
Snudd på längtat ihjäl mig efter semestern och NU äntligen ska jag få checka ut på 4 veckors ledighet.
Imorgon ringer det ingen väckarklocka och den underbara lilla lånehunden, Buster,  vi haft i en vecka kommer inte att slänga upp sina framben i sängen och väcka mig klockan 05:45. Det ska bli en skön sovmorgon - det är i alla fall vad jag hoppas på :)
 
Onsdag 26 juli i morgon. Hovslagare kl15. Egentligen skulle  jag ha besiktat bil och trailer också, men det har hänt någonting med strömmen ut från min bil. Endast bromljusen som fungerar... Avbokade besöket och hoppas att hitta felet.
 
Lugnt på jobbet och mina "måsten" innan semestern är avklarade, det känns så himla skönt. Kanske kan jag tom gå lite tidigare idag? Vi får se.... Chefen är väl på intågande. Hon kulle komma in senare idag, då kan jag nog med gott samvete gå tidigare idag ;)
 
Stallet och mina underbaringar blir det senare.
 
I söndags hade jag en lektion för Lena D. Ringrostigt stod det och jag håller med...
Jag har inte haft ut henne sedan den 3 dec 2016. Jag arbetade ömfotade Mercy i ridhuset -vid hand och sedan satt jag upp ett kortare tag (bara i skritt). Bara känslan av att sitta upp utan att ha hjärtat i halsgropen gjorde mig själaglad.
Nu när jag flyttat får jag bättre träningsmöjligheter och kompisar som hjälper med motiveringen. Gården har både uteridbana och ridhus. Enligt Katten är det jättefina ridvägar också. Längtar till jag kan börja utforska dem lite mer när hästarna får på skor runt om.
 
Förhoppningsvis ska jag återkomma med både bild och mer text. Tänkte att nu kanske det blir lite roligt att skriva igen.
 
Ses snart hoppas jag :)
 

RSS 2.0