mycket promenerande

Ja, det blir ju det när maken är och jagar.
Anledningen till promenerande är ju givetvis vår hund, #hundenAsta, vars promenadansvar brukar ligga på just maken. Nästintill blind är det inte snällt att ta med henne ut på jakt. Nu är hon vad vi kallar en jaktpensionär. Bortsett från rassliga ögon är hon en mycket pigg o glad hund. Det är inte många som tror att hon är 12år 😀om mig...

... jag påstår inte att jag är perfekt och har aldrig gjort det heller. Har alltid varit mittemellan allt och alla. Är ingen starkt lysande stjärna på någonting egentligen. Jag är fostrad att vara lagom och precis så trist har jag blivit. Ändå finns det krav på mig, krav från andra än mig själv som jag aldrig skulle ställa på mig själv. Och snälla tro mig när jag säger att jag gör mitt bästa under de förutsättningar jag har och får, Du har ingen aning om vad jag precis gått igenom. Ge mig ett förtroende och jag sviker inte. Så varför ska jag bli besviken på dig? Vad ger dig rätt att ställa krav på mig? Jag ställer inga krav på dig. Jag tycker om dig som du är trots att inte heller du är perfekt.

utvecklingssamtal o kvällsridning. ..

Ett toppen utvecklingssamtal idag. Jag trivs så himla bra med min chef och mina arbetskamrater just nu. Känns så himla bra.

Den braiga känslan höll i sig även till kvällen då jag satt upp på Mercy och i sällskap av Pia och Corvette var ute på prommis i 50 minuter.
Nu är det dags att knyta ihop säcken för idag. R for tillbaka till Lappträsket idag, för fortsatt älgjakt. Så imorgon bitti är det jag och Asta på morgonpromenaden igen.Mercy i sitt nya träns ... Lite stelt så här i början... men fint 😀

allt är som vanligt

... har väldigt lite tid till bloggandet... Har äntligen kommit igång med ridningen igen. Mercy skrotar jag ut på nästan. helt kravlöst. Jag varken vill eller vågar utsätta mig för rejäla bocksprång när jag rider. Första gångerna var det förenat med en lättare ångest, som sakta klingade av under rundturen. Huvudsaken är att jag börjar nästa ridtur där jag slutade sist och så känns det faktiskt lite nu. Jag har idag bokat in Lena Danius till den 5 oktober. Hon ska hjälpa mig med markarbetet och klimatarbetet med Mercy. Det ser jag FRA emot 😀

....

Red min Mercy idag 😀 (eller igår ser jag nu) . Första gången på bra länge. Aningens harig- jag, och det smuttade väl av sig en aning. Tur att Elise o Herman följde med oss. Dagens ridtur på en fin Mercy har vi olyckan från i går att tacka för. Varre vred nästan av sig höger baksko. Men bara så pass att den inte gick att få av utan verktyg. Stackars Varre- fjunet som fick gå med högklackat i närmare 2km innan vi kom hem till stallet där jag kunde ta av skon.
Tack o lov ingen trasig hov, ingen värme i varken ben eller hovar. I morgon kommer Hasse och riktar om skon och lägger på den igen- det klarar jag inte av.

Avslutar med att säga att jag är nöjd över min lilla ridtur idag och en bild på den högklackade skon 😀 nattis!

hemma igen...

Landade på förmiddagen igår 6/9. Vi har haft en fantastisk vecka på Kalamata, Grekland. Veckan har varit riktigt slapp. God mat, goda drycker, sömn, promenader, sol och bad.Längtar redan tillbaka. Det känns inte riktigt som färdigsemestrat.Morgonen idag startade redan kl 05:29 av att maken rasslade lite i huset. Idag styr han mot Ljusträsk för en veckas älgjakt, det känns faktiskt lite ensamt vid frukostbordet. Sitter och drömmer mig bort till sol, värme, bad och god mat medan jag äter mina hårda mackor och dricker mitt vanliga kaffe. Nytt för de kommande tre månaderna är att jag idag tog min första morgondrink av Fit Lines basic... Jag fick ingen reaktion idag annat än att det möjligen kliade lite under mina fötter. Kanske underdoserade jag med activize?
ΚΑΛΑΜΑΤΑ

10 år

04-09-04

Idag såg vi ut så här efter en mycket utsökt grekisk middag på Ta Rolla (Τα Ρολλά ), Kalamata, Grekland.

RSS 2.0