Tjena, tjena bloggen ;)

... Nu har det gått sådär lång tid igen... Hur kommer det sig?
 
Jag har nästan hållit mig till min plan... Har jag nämnt något om den?  Minns inte riktigt... Men planen jag haft är att rida Mercy varannan dag och longera, promenera, tömköra varannan dag. Varre har jag ridit varannan dag - då jag hanterat Mercy från marken... Allt med något undantag... Elin har följt med och ridit Varre ett par gånger och i fredags skulle jag ha ridit Mercy, men vädret blev sådär otäckt, för att inte säga äckligt,med tungt snöblandat regn så jag avstod all utevistelse varesig den bestod i häst vid hand eller under sadel...
 
Trivs bra på jobbet måste jag säga. Helt galet mycket att göra och mängder av snabba sk brandkårsutryckningar. Det hinner inte bli långtråkigt...
 
Efter en liten sammankomst på jobbet, i onsdags förra veckan kom jag igång med min stickning igen.... jamenvisst serru... Nu stickar jag en halsduk av det mohair-garn jag köpte för över ett år sedan... 
Mönstret är väldigt enkelt. enbart rätstickning, börja med tre maskor som stickas räta ett varv. Sedan ökar man med en maska i början av varje varv så länge man orkar eller så långt garnet räcker  :)
Snart är det första nystanet slut och planen är att det ska gå åt två - när den blir klar vill säga :)
 
 
 

Ibland önskar jag

...mig massor av saker. Lite beroende på humör och vad jag för tillfället lider brist på...
 
Just nu önskar jag mig mod. Mod att våga och utmana lite mer i ridningen av Mercy.  Jag känner mig osåker på att han ska sköta sig då jag rider och då tror jag att han känner sig osäker på mig. Jag blir ju en medspelare som han inte litar på... Sedär, har vi en ond cirkel.. Brist på förtroende är inte så bra och det är bara jag som kan bryta det. Mercy speglar ju bara mig. Jag måste komma ihåg det här när jag rider, men det är svårt. 
Idag skrittade vi bara runt på ridbanan... 
Idag skötte han sig, men det berodde nog mer på att jag försökte förekomma honom än att vi hade ett fint samspel...
Måste intala mig att jag fixar biffen, jag menar hur svårt ska det vara?
Jag måste helt enkelt...
1 rida honom oftare
2 Lita på att han gör som jag vill
3 Lita på att jag klarar av ett krumsprång eller en hel serie bättre än jag faktiskt tror.
 
Ha... Nu blev visst idag -igår... Klockan har ändrat datumet till den 3/2. Med andra ord är det dags att sova.
 
Nattis!
 
 
 
 

weekend

Nu äntligen har jag bytt ut min header... Ut med julen nu :)
Jag har även ÄNTLIGEN!  slängt ut julen här hemma också (granen åkte dock ut  vid nyår).... Lackade ur på att ingen, absolut ingen verkar bry sig. Tänkte vänta ut och se hur länge julen får stanna. Men eftersom ingen verkar bry sig så skulle vi nog haft jul året runt...  -Pinsamt!
 
Idag (söndag 2 febr) har vi födelsedag här hemma. Fabbeluringen fyller hela 18 år... Lillskiten har blivit en storskit ;)
Grattis på din dag Fabian!
 
I fredags var jag rätt sliten, mycket nytt och en del krångel på jobbet - såklart, så när jag väl kom till stallet ordnade jag bara till så att Varre och Mercy hade allt de behövde inför natten sedan åkte jag hem igen.
 
Idag regnar (!!!!) det, hur vidrigt är inte det?
Hur halt kommer det att vara efter Bogesundsvägen tror du? Rena isgatan skulle jag tro...
 
Idag hade jag tänkt att redovisningen fr WFRK skulle lämnats till föreningens revisor, men det kommer jag inte att hinna då R tog min bil och åkte med Fabbe för att shoppa. Contacts sport (?) skulle tydligen ordna med försäljning  i Bergshamra, så det var dit de åkte. Få se när de behagar att vara hemma igen.
 
 
 
 well, well... Laddar för att få åka till stallet, Känner att jag både vill vara ensam och ha sällskap. Jag får inte riktigt ihop just det där... Men jag känner mig skapligt irriterad just för tillfället... Det är jag alltid innan jag väl bestämt mig för vad jag ska göra - vad JAG vill göra....
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0