fredag

Jösses så trött jag var på väg hem från jobbet idag. Satt på Roslagsbanan och nickade hela resan. Typiskt att jag just idag lagt in att Varre skulle ridas och Mercy longeras... Red Varre gjorde jag, men Mercy fick vila... jag orkade bara inte. Hemma i soffan var jag 21.30 - helt galet trött! idag fick jag sällskap av Gesa och hennes Isisskäckvalack... Nu har jag funnit vägen till en skaplig klätterbacke :-)... klockan har slagit om till att bli lördag och trots trötthet och slummer sitter jag kvar framför tvn och kollar på ncis av nån sort :-)... Men nu tror jag att det får vara nog :-) Nattis!

rubrik?

 
Vi letar bil till mig, fort går det ju inte. Men vad hade jag väntat mig? en överraskning? "älskling, om du nu tittar ut på gatan så står din nya bil där" - Do not think so :-) Men när ska vi hinna titta efter en ny bil åt mig, annat än på nätet? Maken har hittat en praktisk websida där man med hjälp av regnr på bilen och på släpet kan se om det är ett godkänt ekipage på den körkortsbehörighet man angivit... helt perfekt... vad sidan har för adress? Ingen aning, men det kan jag ta reda på :-) Inatt är det fullmåne, undrar om det är därför jag har svårt att somna? sov oroligt natten som var också. Vaknade vid 02 av att någonting bländade mig. kisar ut genom fönstret - och det var faktiskt månen som hade så starkt sken att jag vaknade. Nu verkar det vara lite mer molnigt inatt så kanske slipper jag att bli bländad när jag känner att behåringen tilltar på ryggen och jag kallar in flocken... God natt alla :-)
 

2013-04-25

En härlig kvällstur på mitt Varrefjun


Apr. 24, 2013


Kvällsturen igår...

... Sträckan jag hade tänkt att rida gick inte att ta sig igenom. Någon har kört med ett tungt fordon med stora däck och förstört den känsliga lilla stigen som vi kallar Hagstugerundan. Det kan tänkas lagas av naturen så snart det torkat upp då tjälen gått ur marken helt och hållet. Men jag fick lov att vända, det kändes alldeles för osäkert under fötterna på Varre. Istället för att lyfta på benen i skogen, blev det galopparbete på grusvägen. Varre kändes pigg och väldigt alert. Lite motvillig att gå ut ensam till en början, men när vi väl var igång var det ingen tvekan längre. En härlig kväll med kvällsol, lite blåst - men vad gör väl det? :) Inga bilder från just denna ridturen och de få enstaka bilderna jag tog på Elin och Varre i lördags fick jag bara två som var hyggligt bra... ( fast med ingen zoom)
 
 

mindfullness

.... pratas det massor om... att vara här och nu. uppleva nu, känna nu. Jag kan ju säga att just nu i den sköna härliga solen på Roslagsbanan upplever jag en lättare svettning under jackan... Är det avstressande, kan man finna någonting njutbart i det? :-)

Lilla blå...

... Blev idag utdömd av farbror bildoktorn... För mycket och för dyrt att fixa mot vad Blå faran är värd :(
Efter den sista i denna månad har jag således ingen bil... OM vi inte hunnit hitta en ny till mig förstås.
Bil måste jag ju ha... Annars brakar hela tillvaron...
 
 
 
 
Kanske kan jag nu få tag i en bil med dragkrok så kan jag åka i väg och hitta på grejor närhelst jag vill
- bara för att jag kan... :)
 

Planering (v.17)

... är ju ingenting som jag ägnat min fritid åt i några större drag. Men jag har börjat att inse att jag måste nog ha en plan för att få veckorna att gå ihop och för att inte ge min spontanitet alltför stort utrymme...
Jag börjar med en väldigt enkel planering utan att specificera VAD jag ska göra, det är en helt annan planering som ska till då...

Måndag - Mercy longeras 20-30min

              - Varre vila

Tisdag   - Varre ridning

              - Mercy vila

Onsdag - Varre ridning

             -  Mercy longering/ lösgaloppering på ridbanan ( om det inte är lektioner bokade)

Torsdag - Varre vila

              - Mercy  vila

Fredag   - Varre ridning

              - Mercy tömkörning/ lösgaloppering på ridbanan (om det är en bättre dag på ridbanan än i onsdags)

Lördag/ söndag - båda hästarna vilar - vi åker o grattar pappa :)

 

 


Söndag...

... med en rejäl sovmorgon - vaknade straxt innan 10 :-)
Bilen är städad så pass att den är urplockad på all bråte :-o och dammsugen på grus, hund och hästhår och ett par sedvanliga dammråttor inmummat i detta... den blev faktiskt helt okey invändigt. Den är dock fortfarande en källa till ett gigantiskt astmaanfall för den som har såna besvär.

Varje gång bilen ska in på verkstad eller besiktas känner jag mitt ansvar att informera om risken för ev allergiska reaktioner.

Dagens ridtur var med två pigga hästar och en tokskrattande Pia :)

 


Söndagsaktivitet...

...städa blå faran. På måndag ska hon till farbror doktorn för en undersökning. tre gula lampor lyser, handbromsen tar lite väl högt upp och framförallt låter hon väldigt mycket. Det lär väl kosta en rejäl slant att fixa henne. Men innan allt detta måste jag tvätta henne så jag slipper skämmas alltför mycket. Lilla blå kallas i dagligt tal för hästtrailern, eftersom hon mestadels går mellan stall och hem.
 
 
Innan den sista ska hon klara prövningen på bilbesiktningen....
 
Men givetvis blir det även stall och ridning ï sällskap av Pia och Bella...

bloggen...

Funderar på att göra om... Tips om en bra sida där det finns färdigt? eller lite tips om vad man skulle kunna göra för att förnya lite?... Jag är ju inte så himla duktig, men nåt ska jag väl kunna åstadkomma :)

lördag...

... och sällskap till stallet av Elin.
Lunch och sedan lite ridning för Elin på Varre, medan jag longerade en nästan flegmatisk Mercy.
Elin red först ut och sedan en kortis på ridbanan. Satte upp två läga hinder som studs. Elin sa att Varre var ovanligt lugn och sansad fastän det rörde sig om hoppning, inte alls som hon brukar, dvs tagga till och bli stark som en oxe.
Jag försökte mig på att både fota och filma, men vad det blev av det hela har jag ingen aning om... Får se över vad det blev - en annan dag :)
 
Till em/ kvällen åkte vi till Rydbo för att fira Zandras 20årsdag... Hon fyllde förvisso år  i tisdags men det var knappast någon bra dag att ordna fest på. Alla gamla tidigare kändisar var där, tror faktiskt att det bara var en ny bekantskap i form av flickvän :) ... Alltid lika trevligt att träffa dem. Klockan var bara barnet då vi åkte hem, ca 21. Hoppas att allt det trevliga fortsatte.
Nu bli det sängen för min del ... nattis!
 
 

grattis pappa!

Som idag fyller modiga 80år!
Hoppas att Ni får en trevlig resa :)
 
Älskade pappa ♥

lite grinig... (urspunglig publicering2013-04-09 @ 23:21:37)

...sa Pia om Mercy idag. Hon kunde inte riktigt sätta fingret på vad som störde honom... Så jag var beredd på motstånd idag. Men då jag klev innanför dörrarna i stallet och som vanligt säger jag hej till alla hästarna och den enda som svarade var Mercy. Han såg väldigt positiv ut vilket han också var. Idag var han en riktig goding :-)Ingen ridning idag. Red med Pia och Bella igår lite pigga hästar så jag har faktiskt lite träningsvärk idag, vilket inte är orsaken till att jag inte red idag. Det var som vanligt tiden, det hinner bli så attans sent jämt - varför?
Sommar... har man någonsin längtat så mycket efter just sommaren?
(På bilden Mercy och Caramell)
Provar att publicera om detta inlägg och ta bort det ursprungliga, då det verkar som om bloggen fått spader och lagt inlägget där mina länkningar mm ska ligga...
 
Titta så konstigt det såg ut...
 

Förklaring

... Ja, som vanligt fortsätter jag bara min tanke precis som om alla, helt självklart, är med på vad jag menar.  Som om vi nyss pratat om det :) - detta brukar min man påpeka för mig rätt ofta...
 
Metacam... Jo Vonne. det får Mercy för att veterinären tyckte att 1. han var aningens öm i ryggen. 2. Han visade inga hältor  men det kan han kompensera för i ryggen och därför vara öm i den. 3. Förändras han humör under denna tid är det med största sannolikhet att han har/haft ont någonstans.
 Han ska behandlas i 10 dagar med Metacam och innan Emilia kommer på återbesök, ska  jag ha haft ute en kiropraktor för att känna igenom ryggen på honom.
 
Kom på att han för bra precis ett år sedan fick panik i trailern och kastade sig ut bakåt och satte sig på baken... OM det kan vara orsaken till ömhet i ryggen? Stackarn isf... ett helt år med ont i ryggen :(
 
Nu tycker jag mig märka att han redan ändrat attityd sedan i helgen, då vi höjde upp boxdörren. Fast det är klart ...att jag känner mig allt säkrare med honom hjälper ju kanske till en del.
 
Men tillit verkar inte ligga naturligt för honom, så det är inte utan att man undrar vad han varit med om i sina tidiga år.
Kanske ska man sluta att grubbla och bara göra... Sluta att analysera allt som händer. Idag kom på mig själv med att jag förväxlade honom med Varre  :O  ( fast det var Varre jag red - det lovar jag :)  )
 
Han gillar inte Metacam, men han låter mig att milt tvinga i honom den utan alltför stora protester. Är jag bara lugn så är han det också, det är ju så självklart att man måste påminna sig om det lite nu och då:)
 
Hade en helt sjukt äcklig dröm i natt förresten...
Jag drömde om att Varre  var sjuk och jag var tvungen att ta bort henne. Jag hade lovat bort henne till veterinärelever och jag var en av dem. För att få en bild av hur ett riktigt ben ser  ut skulle benen sågas itu längs med  benet från hov till armbåge och det var jag som skulle göra det. Det var då jag upptäckte att hela hennes vänstra bakben hade en grå massa inuti till skillnad från de andra benen som man såg hade benmärg osv... Då förstod jag att benet varit dött och att det varit dött länge och att det inte hade spelat någon roll hur mycket vi hade behandlat henne. Märkliga drömmar man har...
Tydligen lite orolig för hur länge jag ska få ha henne kvar hos mig...
Sådär ja... där gled alla tankarna vidare igen. Jag är tamigfasen hopplös!  Sa jag inte alldeles nyss att jag inte ska analysera allt hela tiden?
Nya drömmar i natt? Nu måste jag sova om jag ska orka upp i morgon bitti...
 
 
 
 
 
 
 
 

Mera Mercy ...

 
Tack snälla Gulliga L som mailade mig om dina erfarenheter med din pålle som också ogillar stoj och stim och som inte tycker om en tillsägelse. Att din häst blev lugnare av att byta box till ett hörn där inte alla passerar. Det är verkligen någonting som man bör ha med i bakhuvudet om man har en känslig häst.
Mercy har mig veterligen inte gått på hingstbete.
Han kastrerades vid två års ålder, precis innan fg ägare köpte honom. Han reds in och blev visad som treåring våren 2011.
Han har lätt lätt att lära vilket är både bra och dåligt, då även olater går fort att lära in.
Jag har för mig att fg ägare sa att han var väldigt ouppfostrad då hon köpte honom som tvååring (kunde knappt borsta honom utan att han uttryckte sina åsikter, pressade henne upp mot väggen osv).
Om denna ouppfostran beror på lösdrift utan mänsklig närvaro, brist av tid, ork och eller kunskap vet jag inte.
 
  Jag vet vem personen är som hjälpte förra ägaren med tillridningen, det berättade hon för mig. Anledningen till det är att hon förmodade att jag skulle veta vem han är - att han har ett "namn" i kretsarna av hästfolk som specialiserat sig på tillridning av hästar och han dessutom är en dressyrryttare. Men jag känner inte till honom som ryttare eller hur han är som person och hur han hanterar hästarna är jag totalt nollställd inför. Ska nog ta en dag och sätta mig att googla på detta ;)
 
Jag blir alltid lite brydd över folk som lägger vikt på att de känner någon... Känns det viktigt att sola sig i glansen? eller är det bara att säga " jag kan och vet minnsann jag också, nöjer mig enbart med det bästa" eller är det samma sak som att säga " jag har råd med det bästa"?
Nu hårddrar jag alla över en kam. Självklart önskar man sina djur det bästa och utan kontakter, kan det faktiskt bli svårt ibland. Detta var också en gigantisk parantes till vad själva inlägget egentligen skulle handla om.
 
I helgen som var satte vi (Pias man :)  ) upp två bräder till i dörren till Mercys box. Jag upplever redan nu att han känns mer tillfreds med att ha det så. Jag tror inte alls att han upplever att han behöver skydda sin box på samma sätt, eller att han blir överrumplad när någon går förbi och gör en häftig rörelse.
Att han ser ut som en huggorm (öronen bakåtstrukna med uppdragna näsborrar) vid fodring kan man kanske stå ut med, men nu måste man öppna dörren för att ge honom maten, vilket jag egentligen alltid föredragit. Då kommer man ju faktiskt med maten, den blir inte bara inkastad.
 
Mercy är fuxen närmast fotografen ( dvs mig) och bilden är hur boxdörren såg ut innan hålet blev mindre :)
 
Nu går boxdörren straxt ovanför väggen där gallret sitter fästat i...
 

Trött...

Det blev en tuff dag idag. Uppe ur sängen ungefär som vanligt, körde Elin till skolan, åkte till stallet. Släppte ut Mercy och Varre. Mockade två boxar. Tog in Mercy i väntan på veterinären (som var 40minuter försenad). Visade en skogstokig Mercy på ridbanan ( herre min Gud vad han hade att ladda ur sig). Hasse kom vid 11:50... hämtade In Varre för att slå på en tappsko. Släppte ut Varre och Mercy i hagen igen... Åkte från stallet vid 12:30. In i duschen, åt en omelett ( som älskade maken fixade medan jag duschade) och åkte in till jobbet. Slet i saltgruvan till 19:30. hemma vid 20:15 åt middag, skrivit lite mail och nu bloggen.
Den här dagen har tagit musten ur mig... Och mycket beror på att jag inte visste vad jag hade att vänta mig idag...
 
Armbågen... Var jag kanske mest orolig för. Hon kände på den och sa att det är en gammal rest av en slemsäcksinflammation (bursit) helt ofarligt.
Överbenen... ej inflammatoriska och ligger inte an mot någonting som skulle kunna ge någon hälta ( vilket han heller inte visar).
Däremot tyckte hon att han kändes öm på vänster sida av ländryggen vid palpation.
Longeringen.... Hade jag varit lite klok och förståndig hade jag sett till att han fått röra sig lite på linan den sista veckan. Det tog bra många varv innan han lugnade ner sig så pass att han kunde trava i ett bra tempo utan att få tokryck.
Lite stel tyckte hon från början på böjt spår, men det gav med sig efter kanonuppvärmningen :)
Rakt spår - Aningens trång, men det kan rätta till sig när han vuxit färdigt och musklat på sig. Hon kollade igenom sadlarna och tyckte att min svarta Santa Cruz var den som låg bäst på honom. En equiterapeut eller kiropraktor om sisådär 2veckor. Metacam (antiinflammatoriskt) from nu och arbete på lina utan inspänning / löslongering på ridbanan för att få igenom rörigheten i ryggen. Möjligen kan jag prova med en chambon - 3 till 4 dagar i veckan á20 minuter.
Ridbyxorna och sommartäcket ligger på hemköp och väntar sedan i måndags. Så paketet och receptet måste jag hämta ut i morgon....
 
Men nu måste jag sova...

oro med svammel...

Jag känner viss oro i kroppen... hur ska det bli med allt? Känner mig lite nervös över i morgon. Dags för att göra en liten hälsokoll på Mercy... Kan hans lynniga uppförande bero på att han har konstant ont? eller är det "bara" ett resultat av att man använt fel individer i avel. Han ska enligt uppgift aldrig varit skadad, vilket nu verkar konstigt eftersom hans vänstra armbåge känns som om den någongång varit trasig... kan han ha fläkt sig? Han visar ju ingen hälta, men han går lite trångt - som en fröken... kan det vara ett resultat av en gammal utläkt skada? Isabelle pratar hela tiden om reklamationstid på 2 år från inköp.... vill egentligen inte prata om detta, tror ändå inte att det kan vara gällande om jag köpt häst av en privatperson. Jag hoppas verkligen att det inte är någonting galet med honom. Jag tror fortfarande att jag ska kunna rida honom i sommar då Sara kommer med Q-S och att Monica ska rida Varre. Att vi ska rida ut tillsammans och ta lektioner och umgås. Jag vill verkligen och jag ska, under förutsättning att hästen är frisk. Men det rör sig om 3månader och jag har knappt suttit på honom. Ska jag fortsätta att drömma? Elin säger att det kommer jag absolut att klara, att han är väldigt lätt att rida. Jag har haft ett par andra funderingar också ang hans humör... boxvila är en , kan ju vara så att han farit illa i boxen -mentalt. Eller så har han inte blivit vänligt behandlad? Vem var han som hjälpte Frida (förra ägaren) att motionera och rida till honom? Var han en snäll människa eller en som bara krävde , tvingade fram resultat. Kan det vara så att det är tvång han protesterar emot? Tjurigheten syns tydligast när han blir tillsagd, om så bara att flytta sig... Kan det vara så att "allt" inte togs bort vid kastreringen? ... vad händer med hästarna då? ... ja, som ni märker är det mycket som åker runt i huvudet. gärna innan sänggående, som gör det lite extra svårt att somna... Idag när jag kom till stallet, hade Pia skrivit att nu hade minsann Mercy tappat sin andra baksko... Lägligt! eftersom Hasse kommer och slår på Varres tappsko i morgon vid lunch. Men nu tror jag att han får gå barfota bak till trakthörnen på hans vänstra bakhov vuxit ut. Så istället för att tömköra Varre fick jag, för andra gången inom en vecka, gå ut och leta sko i hagen. Håll nu tummarna för oss i morgon. Nu är det färdigsurrat för min del idag...

Konstigt...

... Ja verkligen...
Bogg.se har uppdaterat någonting och jag vet inte riktigt vad, men konstigt ser det ut i vart fall...
 
Hur kan ett äldre inlägg plötsligen hamna där all historik och länkar mm normalt ska ligga?
Vad har hänt? Det ser ju onekligen rätt stökigt ut...
 
 

med fötterna i blöt...

....Ett fotbad lite nu o då är rena lyxen? Personligen ogillar jag fötter i allmänhet och min egna i synnerhet... Jag fixar inte det där med att gå till en fotterapeut (heter det så?). Jag avskyr att visa mina fötter, jag ogillar att någon tittar på dem o ve och fasa om någon rör dem. Jag vet inte varför det har blivit på det här viset för min del. Men jag skäms för dem. Jag försöker att hålla dem fina, så fina det går med fula eksem, både under och på ovansidan men det är svårt. Kanske ännu större anledning att gå till någon som kan fötter. Men om jag tycker att de är motbjudande, vad ska andra tycka?
Jag tycker iaf att det är en lyx att sitta på badrummet med fötterna i blöt. Egentligen av en annan anledning än fötterna och det är att medan jag sitter här, kan jag inte göra någonting annat :-) ... jo, ett blogginlägg förstås, vilket jag vanligen brukar få stjäla tid till :-)
 
okey... detta var nog ett av de minst intressanta inlägg jag någonsin gjort... men, nu vet ni lite mer om mig och mina brister ;-)
På tal om brister.... varför i hela friden har man så himla lätt att rapa upp dem? och varför hamnar de nästan alltid på listan av utseende? "stor näsa, gula tänder och risigt hår" hoppsan, det låter ju som rena rama skogstrollet... Lägg till grön så är det ju Shreck man beskrivit... 
Visst, det är ju utseendet man ser och man beskriver ju alltid en människa till utseendet, men knappast " du vet hon med eksemen" Varför kan man inte framhålla sina tillgångar? varför ser man dem inte själv? är det den förbanbannade jantelagen som man fått med bröstmjölken?
Är det inte dags att sätta stopp för dessa dumheter? Herregud... när man läser detta handlar det ju om ren och skär mobbning av sig själv...

Helgens planer...

... eller i vart fall, det enda som jag planerat in, har gått i stöpet. Nämligen att få trevligt ridsällskap av Pia och Bella. Idag hade Varre(!) tappat en sko. Så istället för att komma ut i skogen och ha skojsigt blev det att gå ut i hagen och leta rätt på en sko. Många serpentiner blev det. Båge efter båge och däremellan lera, vattenpölar, snö och givetvis mängder av gödsel... Dryga timmen gick jag där och som en sann överraskning låg den bara där, precis som en toffel...
 
Nu blir det en nördig sportfråga igen...
Ser du vilken sko det är? dvs om det är en fram eller bakssko? :)
(Lite svårare när det bara är enda sko att gissa på)
 
 
... Så med andra ord ingen ridning i morgon heller...
 
 

ni gick det lite för fort...

denna bild skulle ju med i det fg inlägget ;-)... så där ja... nu fastnade den....

laddar om...

... nu blir det helg :-)

Sanna - min kollega tog en semesterdag för att gå på en blomstermässa(?)
Samma Sanna är mitt vanliga matsällskap, vallhund på lunchpromenaderna. Idag vid lunch kom denna


sena kvällen..

... Idag igen... Och sent kommer det att bli även i morgon då vi har styrelsemöte. Till stallet kom jag idag omkring kl 19. Bytte ett par ord med Frida i Isisstallet. Hon rekommenderade mig att rida i den vackra kvällen - innan solen skulle hinna gå ned. Så lite wild'n crazy, fixade jag iordning Varre och red - innan mockningen av 2 boxar! Det kanske är melodin framöver? Mocka boxarna kan jag ju göra när det är mörkt ute lika gärna.
2013-04-09 @ 23:21:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


haha....

måste dela med mig av denna... helt fantastiskt rolig, iaf om man är en nördig hästtant ( fast maken skrattade gott han med)2013-04-08 @ 21:08:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


solen skiner :-o

... just nu i vart fall. Men kallt är det.
Drog iväg med R till Börjes i Bro i söndags (igår). Jag hade bespetsat mig på ett par ridjeans, eller ett par klassiska badbyxor om de av någon händelse inte skulle finnas. Tyvärr fanns det ingenting av vårens sortiment i butiken, vilket jag tycker är märkligt . Katalogen kom ju för länge sedan. Och man tittar på mitt exemplar ser den redan ut att vara ett par år gammal. Den har hunden legat på, jag bar den lite ovarsamt så några sidor hänger på tvärsen och så är den såklart bläddrad i. köpte en bok av Jens Fredriksson... - "unghästen någonting", en grimma som var tokstor, men i
klädväg följde det inte ens med ett par strumpor.... hundkudde till Asta och kattsand till Ada....

Dagens inlägg pryder jag och Mercy. Fotograf Elin i torsdags :-)
2013-04-08 @ 16:45:31 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blöta ridbanan 5 april

Sjöhäst är ett alternativ om man ska rida /simma här... Lite sandstrandskänsla om man bortser från is och kyla :-)

2013-04-05 @ 23:00:15 Permalink videor Kommentarer (0) Trackbacks ()


bloggletare

... ja faktiskt...
sitter ju oftast på tåget och skummar igenom bloggar, men nu räcker de inte till längre, de som jag redan följer... Är det någon därute i www som har några roliga/ intressanta bloggar på förslag att följa? Det behöver ju inte enbart handla om hästbloggar ;-)

Nu är det fredag igen... tänk vad fort denna veckan gick :-)
Ridning i helgen och promenadträning för både mig och Mercy om det ska bli någon ordning på torpet nån gång :-)
2013-04-05 @ 17:11:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


hovis igår...

... kunde bara slå på tre sv fyra möjliga...
anledning - Mercy hade slitit sönder så mycket av trakthörnet på vänster bakhovs insida så han ville inte riskera att han blir sulöm då det inte finns något att lägga skon emot, det måste växa ut lite först... så han verkade inte mer ön det han absolut behövde för att få en jämnare hov. Tur att han har en bra tillväxt. På 8 veckor kunde Hasse verka bort ca 1-1,5 cm. Mercy växer dessutom lika i tå och trakt, vilket är mycket bra enligt Hasse. Vid just såna här tillfällen känner jag att jag kan så lite att jag blir tvingad att lita på det jag får sagt till mig, vad annat kan jag göra? utbilda mig till hovslagare?

Idag fick jag sällskap av Elin till stallet. Det var länge sedan dessutom upplevde jag det som att vi hade trevligt. Vi gick en promenad med hästarna, kvällsfodrade och åkte hem.
Jag tror att Elin fick en del bilder. Kanske, om jag frågar snällt, kan jag få tillstånd att visa några här. - i ett annat inlägg :-)
Nu är det nattis!
2013-04-04 @ 22:46:15 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


3 av 4 möjliga...

... dvs 75%...

ja, det blev resultatet av Mercys hästskodragning idag... Isisarna hade tydligen kommit lösa och jag kan bara föreställa mig hur både Mercy och Varre levt rövare i hagen. Båda hade intorkade svettrester kvar i pälsen... Pia och Kerstin var tappra och hittade de tre urklivna... Tur att Hasse ät inplanerad i morgon :-)

¿¿ sportfråga ??
... kan du se vilka skor som ska sitta var? ser du skillnaden på fram och -baksko?

2013-04-02 @ 23:02:13 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0