få se nu

... om jag kan röra mig i morgon. Färdtjänst till jobbet i morgon?

idag gjorde dessa skor premiär på gymmet, så även hon som var i dem.
Helt galet trött i mina muskler 😃
....

... klickade visst lite fel 👀👀
Grattis Malin!
idag fyller min älskade Malin 24 år och lille Edgar firade en hel vecka ❤
Så fina. så stolt. Kommer aldrig att kunna se mig mätt.
stolt mamma och mormor ❤


tick- tack...

tiden verkar fly ifrån mig. På måndag, dvs i morgon börjar jag att jobba igen. Tre veckors ledighet har verkligen galopperat. Vila har det inte varit direkt. Jag har inte sovit en hel natt på så länge att jag faktiskt inte vet när jag gjorde det sist. Det tär hårt på den nu 46år gamla kroppen. Om jag har tur blir det 3- timmarsintervaller, men ofta vaknar jag varannan timme.

Bil o släp gick föresten igenom utan anmärkning, så jäkla skönt. Men Clas tror ändå att jag behöver byta nån grej i draget för att inte släpet ska bromsa sig då jag backar. Jag är inte helt med på vad han menar, men jag förstår mycket väl att något behöver justeras/bytas ut för att det inte ska vara så satans svårt att backa.

Igår var vi till Gävle o grattade svärfar som firade sin 86e födelsedag.
Hela tjocka, kvarvarande, släkten kom, med undantag av ett par stycken.

Hade fixat blånaglar, och se vilken färgmatchning det blev 😀
När vi kom hem stod Asta på köksbordet. Undrar hur länge hon varit där? Elin gick hemifrån vid 17-tiden och vi kom hem vid 20:30. Inte lätt när synen är begränsad och inte törs ta sig ner själv, men upp fixar man lätt 😀
besiktning av bil o släp idag

sitter mest o väntar på att tiden ska gå. Helt galet, men jag orkar inte ta muggar någonting. I natt, tidig morgon, var det ett sånt där rysligt oväder igen. Jag var upp o stängde alla fönster och dörrar, sedan var det lite svårt att somna om. Låg och tittade ut genom fönstret räknade sekunder. Men kom på mig själv att undra varför jag ens gör det. En sekund vill jag envist minnas är inte den kilometer som jag fick mig itutat som barn. Det är snarare så att det är tre sekunder som är en kilometer bort (maken som vet såklart). Så antalet sekundrar bör delas med tre så får man distansen till ovädret- är det så jag ska räkna?

Snälla Claes har kikat lite på mitt släp. Han har smort och justerat lite på kärran inför dagens besiktning. Jag har kollat alla lampor på bil o släp, så det är helt ok. Det är väl också ungefär det jag klarar av.

På fredag kommer Stickan, veterinären, och ska kika på lite islandshästar. Han ska även kolla lite på Herman , som tyvärr åter igen, är krasslig i ett ben. Tycker så synd om Elise. Hon älskar den hästen och hon vill inget hellre ön rida och träna, men hon kommer aldrig igång riktigt. Alltid är det någonting. När nu vette i alla fall tar sig ut Frösvik för att kika på diverse åkommor hos olika hästar, tänkte jag åter presentera. Mercys ink i örat. Inken började att spricka för ett par veckor sedan. Jag satte lite salva på och såklart en flughuva med öron, för att det inte skulle bli flugbo o infekterat. Det ser fortfarande rent ut men den är så lättblödande, då hela det yttre "skalet" på inken är borta och det verkar inte vilja bildas någon skorpa. Nu få han titta på den igen och ge mig råd om hur jag ska sköta om det.

Tänkte visa en bild på inken då den fortfarande var torr, men den verkar ha försvunnit. Typiskt!mitt barnbarn ❤Så fantastiskt fin han är den lille gossen.

ett fantastiskt litet underverk ...

... idag blev min dotter Malin mamma för första gången. Äntligen! som vi har väntat o väntat. Alla mår bra och han är så gudomligt fin den lilla gossen. I morgon om Malin orkar, får eller vill ta emot besök åker vi o hälsar på. Lite osäker på vad jag får visa så därför kommer här ingen bild på det lilla hjärtat...

spännande dag idag ...

Tidigt i morse, då det värsta ovädret lagt sig, åkte Malin & Henke in till BB.
Idag blir det en dag full av förväntan.
Blir det en pojke eller en flicka? De flesta i familjen gissar på att det blir en pojke - så även jag 😀

RSS 2.0