Tröttelin....

... Men det hör väl till... Först stressa som en galning för att sedan varva ner i 2 dagar (julafton, juldagen) och sedan ska man ut i trängseln igen (mellandagsrea)... Helt galet egentligen... Vad håller man på med?

Idag åkte mamma och pappa hem till sitt Dalarna igen. Det har varit hemskt trevligt att få ha dom här i i flera dagar. Vanligen brukar det bli maximalt en övernattning, men nu blev det 3! :). Nu är väl tanken att allt ska återgå till normalläge igen. Iaf för 2,5 dag eller så för snart är det Nyår.

I morgon är det den 28 december och om jag i skrivande stund minns riktigt så har jag haft bloggen i ett år... Hur firar man det?... haha... firar man det?

Idag red fick jag rida ut helt ensam på pållan. Elin hade tagit med Fabbe för att de skulle tolka efter Gulliver.


Gullebullen och förberedelser innan tolkningen...

Träffade Emellie som nu åker hem till sin familj i Alingsås ett par dagar.
Jag och Elin ska ta hand om Kopia tis och ons.

Klara har repat sig bra. Hon haltar fortfarande och gnyr på nätterna då "tratten" åker på... Men hon är på bättringsvägen och det känns underbart skönt.


Spättahunden ;)

Nu är det sovtid sedan en stund tillbaka... Sitter här och förtränger att det är jobb i morgon... Vill ingenting hellre än att bara få en låååång sovmorgon i morgon. Men då det inte lär hända är det lika bra att lägga sig i tid :( ...hmmm... otid ;) )
CU♥

Kommentarer
Postat av: mamma

2009-12-28 @ 12:20:01
Postat av: Anonym

2009-12-28 @ 12:21:22
Postat av: Anonym

2009-12-28 @ 12:22:21
Postat av: mamma

Tusen tack för en trevlig julhelg.Försökte att skriva med nya datorn,det gick inte så bra som du ser.Det snöar rätt bra nu,skönt att man inte är ute på väg 70. Kram på dej,krama resten i familjen fr oss

2009-12-28 @ 12:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0