Min favvopålla!

;) ... Jag vet att jag haft den rubriken vid ett annat tillfälle. Men kan ni förstå hur det kändes idag då jag satt upp igen efter nästan en veckas riduppehåll? Varre var förvisso vass med bockningarna i vänstergaloppen och hon ville inte riktigt sluta, men förutom det var hon riktigt behaglig och samarbetsvillig. Arbetade henne inte så länge idag då vi skulle ha möte kl. 18.
Så nu är det klart; en ny hyresgäst till kollektivet. Vem det är kommer jag att rapportera mer om då det är klart från alla håll. Men jag tror det kommer att bli jättebra :)

Nu ska jag bara renskriva mötesprotokollet och sätta in i pärmen så är detta ur världen... Skönt när det går att lösa snabbt som attan...
Jag hoppas att det känns bra för Vonne också. För det val vi gjorde ställde vår lilla grupp på sin spets, men jag tror inte att det kommer att vara några problem (jämfört med vad vi kunde ha fått)...
Pöss på er nu(!) ska jag äta middag :)

Kommentarer
Postat av: vonne

Känns riktigt bra <3

2009-10-19 @ 21:23:00
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Vonne

Kan hänga på dig i kväll om du vill, när är det dags att lasta?

2009-10-20 @ 07:16:25
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: p,

vem ska flytta in? jag är nyfiken! det händer ju massa spännande hos er just nu. :P



sv: ojojoj! nu har hon väll ändå tagit sig vatten över huvudet? :o

2009-10-20 @ 21:08:01
URL: http://paullinas.blogg.se/
Postat av: Eva

Sv: Jag störde av tavlan, så nu ska det inte vara någon fara. Men jag vill göra mig av med den eftersom jag inte tycker om motivet. Och visst, både jag och min mamma har talat om att elda upp den :-)

2009-10-21 @ 08:54:33
URL: http://detspokar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0