lunchdate

Åh... så länge sedan det var som jag träffade Agneta, min gamla arbetskamrat... och Jeanette är det ännu längre sedan som jag träffade.Men idag tog vi en lunch i Gribbylund. Jag hämtade upp Agge vid 12 för att sammanstråla med Jeanette på plats. Mycket prata blev det. Agneta gör sin sista arbetsdag den 31:a och även hon är nu behandlad som om hon vore smittbärare. Men hon är skön, hon gör ju inte det sitt problem direkt :) Efter mat och prat ställde jag tillbaka henne till jobbet och passade på att kliva innanför de dörrar som jag lämnade för snart 4 månader sedan. Vad gör man inte för att få träffa Sten, Mathias och Anna? Jag var tom en trappa upp och kikade på hur de hade gjort om dam och företagsförsäljningen. Måste säga att det blev rätt så bra trots allt...

Robban fick åka till EXPO mässan (eftersom Agneta ska sluta) och styr väl kosan åter mot Stockholm under eftermiddagen så honom fick jag inte träffa. Men vi tar igen det redan till nästa helg? Vem vet, vem vet?
Planer finns på en specialavtackning för Agneta och, naturligtvis, för Sten som arbetat över sin pensionstid med 2 år. Sten som nu äntligen blir en pigg och glad pensionär.


Kommentarer
Postat av: Vonne

Trevligt trevligt! :)

2010-08-19 @ 21:23:47
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0