Tur man hann in med hästen. Tänk att få de...

foto1863 (MMS)

Tur man hann in med hästen. Tänk att få denna rakt över sig då man rider... Trodde det var minst en drake, med tanke på ljudet ;)


Kommentarer
Postat av: Susanne P

Tänk om de var ute efter nyhetsstoff...vad kan de skriva om i morgon??!!

Jag måste nog köpa Aftonbladet och lusläsa den... ;))

Kram

2010-08-20 @ 22:31:11
URL: http://www.susannep.blogspot.com/
Postat av: Sara

sv: det är just det med att vara ensam...Det är ju det jag är. Inget ont om Manne, men skulle något hända så skulle han inte vad att göra eftersom han inte är speciellt bekväm bland hästar. Det jag behöver är bara att någon hjälper mig upp och går bredvid etc det är allt. Jag har ju suttit upp och "skrotat" på Quick- Step förut.

2010-08-21 @ 12:52:43
URL: http://vogelberga.blogspot.com
Postat av: Sara

Hade tänkt att lägga en kommentar ang ditt inlägg efter detta men "länken är bruten" står det.... -morrar-



Saken är den att det kommer alltid finnas andra som tycker att du gör "fel" för lika många hästägare det finns lika måna åsikter finns det... Jag trodde oxå ett tag att jag "drog" till mig situationer sas. Jag slutade med att komma med goda råd även om de efterfrågades för det tog för mycket av MIN TID jag ville ha med mina hästar när man i ändå inte tänkte lyssna på råden man fått(detta gällde dock inte alla vissa fick mina glada "tillrop" iaf ☺)...bla... Det är skönt att ha ett eget stall då slipper man tjafset även om det blir duktigt ensamt här ibland.

2010-08-21 @ 14:08:33
URL: http://vogelberga.blogspot.com
Postat av: Sara

...Dessutom misstänker jag att detta "orosmoment" inte är en "gammal" stallkamrat utan en ny...som inte vet hur du är som inte känner dig och dina uttryck... Då skulle den stackars människan träffa din syster som då aldrig kan hålla käften... -asg-



Fast visst kan vi tvåvara lite avståndstagande?? Vi är starka och "tycker" men bara för att man tycker måste det inte bli så.... Man har däremot öppnat upp för diskussion, men alla förstår sig inte på sånt, utan man får höra "hon ska bara bestämma" Så här är det på mitt jobb oxå och jag vet inte hur många ggr jag fått förklara mig innan jag tycker något. ♪Ge inte upp♪ (Jonas Gardell) ☺☺☺



Kram

2010-08-21 @ 14:17:53
URL: http://vogelberga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0