I väntans tider...

... Fast inte som det låter :)... HUUU... Hemska tanke! Nej, jag menar om jag kommer med till Södertälje. Nu är jag första reserv. EN enda, ynka, liten strykning till och jag är med i morgon :)




Ännu är det bara preliminära startlistor ute. Så jag fortsätter att hålla tummarna.

Nu har jag ett återstående problem. Som kanske kan tyckas vara lite ynkligt, men jag har faktiskt ingen som följer med mig i morgon. I ett svindlande ögonblick fick jag panik. Hur i hela fridens namn ska jag klara av detta ensam, utan en hästskötare med mig om jag kommer med? min första tävlingsstart på lokal nivå dessutom... Det är u inte helt enkelt för alla att ställa om, först vara med, sedan inte, för att bara några timmar innan start få reda på att man ska med. Det är lite svårt att planera då.

 Jag kan ju bara fråga om någon (Vonne??) kan tänka sig att gå upp tidigt i ottan för att vara i Södertälje kl. 7 (som absolut tidigast) på morgonen. Tyvärr är det ju jag som har både morgonfodring OCH utsläppet av våra hästar, men det kan nog gå ganska fort. Varre först in i trailern sedan får de andra gå ut, fast då klockan bara är 06 :)
För visst åker jag om jag får chansen att tävla, med eller utan hästskötare. Jag brukar ju klara mig alldeles utmärkt ensam då jag åker och tränar, varför ska jag inte klara det nu? I absolut värsta fall så får jag väl be en främling om hjälp. Det löser sig nog.
Elin är hos pappa i helgen, annars hade hon ju naturligtvis varit ett mycket lämpligt offer ;)

Ska upp och förbereda som om jag faktiskt står med i startfältet. Jag måste i vilket fall som helst tvätta Varres svans, Jag måste putsa lite på träns och sadel. Att jag lägger dit ett rent schabrak och rena vita lindor är ju inget tyngre arbetsmoment. Fläta manen på Varre går ganska snabbt. Mina kläder är ju redan klara, Varres pass, mitt gröna kort och licensen är ju färdigt... Lite extra hö... BoT-paddarna...
Jaja... :)

Jag ska dessutom se om jag kan koppla förbi elen till Mies hagar. Det lilla röda aggregatet som fn går med hjälp av ett bilbatteri räcker knappt runt i Varres och Kopias hage och då räcker det definitivt inte till Doris och Gulle heller.
Så jobba blir det. Måste ju dessutom hinna rida Varre idag. Hon har fått två dagars vila på raken vilket kanske inte är det mest optimala OM vi ska tävla i morgon. Här sitter jag i morgonrock och filosoferar. Ska nog anstränga mig lite så jag får någonting gjort idag :)

C U ♥

Kommentarer
Postat av: Eva

Sv: Nej, jag tycker inte du ska säga upp dig utan att ha nytt jobb. Jag har själv gjort det ett par gånger. Ibland har jag lyckats hitta nytt, ibland har det slutat att med arbetslöshet. Så satsa istället allt krut på att hitta ett nytt jobb INNAN du säger upp dig. Det är svårare att få jobb om man är arbetslös. Håller tummarna för dig. Lycka till!

Kram,

Eva

2010-02-27 @ 09:54:52
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Vad kul att du kom med i morgon!! Jag är lite sliten idag och orkar nog inte gå upp i ottan i morgon,men gör det absolut om du behöver mig. Men nu ville ju Zandra hänga med så då blir du inte ensam.

Jag ska hålla tummarna för er!!

2010-02-27 @ 18:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0