Emellie o kopia red terrängen idag. Duktig...

foto1486 (MMS)

Emellie o kopia red terrängen idag. Duktiga var dom också placering 9:a jätteskoj i fullkomligt ösregn. Jag är blöt ända in på trosorna. Nu ska vi äta max :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det betyder att Du duschat med kläderna på.Vi har uppehåll i regnandet för tillfället,men som det har vräkt ner.Allt ok,åker ner till Flen i morgon.Var det kul i går kväll?

Kramis mamma.

2010-05-23 @ 14:24:57
URL: http://fru sundstroms blogg.se
Postat av: Eva

Ha-ha, här är en till som blev blöt in på trosorna idag! För att inte tala om strumpor och skor...

Jag var ute med lite slagrutemänniskor idag och det blev en både lång och blöt dag. Så när jag kom hem stod jag länge i duschen, sedan kröp jag ned i sängen och sov middag :-o Det var faktiskt skönt.

Sv: Men du, sved det bara till och sedan syntes det inget? Det låter konstigt. Men hade du fått besök av de som hemsöker mig... ja då hade du fått rispor också. Det fick nämligen jag igår. Och jag misstänker starkt att det har med dottern att göra - och att hon bor hos sin pappa. Det verkar inte vara riktigt ok där. Jag har fått ta in hjälp flera gånger och rensa i exmakens lägenhet. Det handlar om både spöken, andar och andra konstiga saker. Sedan verkar det som dottern släpar med sig lite av det till mig när vi ses :-( Vet inte hur jag ska göra för att få stopp på detta. Går ju inte att prata med maken om detta....

2010-05-23 @ 21:16:40
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Vonne

Sv: Men jag hade redan ont då, fast det kanske inte blev bättre av det precis ;)

2010-05-24 @ 11:33:04
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0