planering...???

Härligt!
Äntligen fick jag rida lektion igen. Underbart, men underbart är kort dessutom. Tiden gick väldigt fort. Visst är det så att "alla andra" får rida mycket längre tid än jag?? ;)
Elin följde inte med som hon först sagt att hon skulle. Nu gjorde det inte så mycket eftersom Varre bara gick rakt på trailern, fastän vi inte varit ute och åkt sedan mitten av mars. Superduktig! Med andra ord blev det ingen filmning vilket var trist. Men hon lovade att följa med nästa vecka...

Rebecca frågade om jag längtat ut på tävlingsbanorna igen... Detta var i början av lektionen. Svaret då var "näää... inte direkt". Fasiken pållan har ju varit halt. All fokus på Elin o Gulliver. Min ridning har jag knappt ägnat en tanke.
Men efter denna lektion så... Ja-a varför inte? Ska nu bara hitta ett passande program inom ett rimligt avstånd som inte krockar med någonting annat. Har upptäkt att LB2 är enkel för skallen att komma ihåg, men svårigheten ligger inte i minnet, utan HUR man rider. LB2 har lång bana med mycket raka vägar, det vill ju till att man klarar av att rama in sin häst då. Ska nu hitta ett program på kort bana med lite mer böjda spår. Vi får se om det kan fungera :)
Nu till helgen har klubben sin fälttävlanstävling på Runsten och både jag o Elin är funktionärer hela dagen.
Den 22:a ska jag ut med Robban o Agneta. Den 29:e ska Elin tävla Sveland cup del 3 av 3 i Enköping. Sedan kommer juni. Matilda tar studenten (Karlstad) den 10:e,  11-13 juni blir det ev ett "Tantläger" hos Dotty i Hölö. OM det inte blir denna helg blir det helgen efter dvs. 18-20juni... Känns som om det inte kommer att finnas så mycket tid för att tävla bara :(
 Jag vill hemskt gärna åka på tantlägret, men det kanske inte kommer att finnas tid för det? Eller så får jag bestämma mig för att inte tävla denna vår/sommar utan bara träna och lägga tävlandet till efter sommaren istället.
Hmm... Jag kanske behöver börja jobba lite igen också?? ;) Sedan skulle Vonne o jag åka ner till Sara för att hälsa på någon helg. Jag vill, jag vill verkligen hinna med allt.
För närvarande kan jag ju åka ner när jag vill (nästan) men Vonne jobbar ju och Sara jobbar ju.
Herregud vilka I-landsproblem jag har! 




Kommentarer
Postat av: Sara L

Om du kommer ner till Flen kan du väl ta med dig Varre ner????? Hon och Chaconne är ju i princip uppvuxna ihop ;) Skulle vara så kul att se om de kommer ihåg varandra!

Kram

2010-05-13 @ 03:00:16
Postat av: Sara

Ingen dum idé alls som Sara L kom med....hage har jag ju...Och den går att dela av...



Och dina I-landsproblem får du ta och göra ngt åt.. ☺



Kramen

2010-05-15 @ 13:42:34
URL: http://vogelberga.blogspot.com
Postat av: Sara L

Ja visst är jag inte så dum som jag ser ut Sara;)

2010-05-17 @ 05:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0