Busväder

... och ingen ridning för min del på 3 dagar. Söndags så hann jag inte/orkade jag inte, efetr en genomfrusen dag på Veda. Måndag var det stallmöte som slutade vid 20-tiden. Tisdag så var det ett ruggigt blåsande och snöande så jag påbörjade målning av stallskåpen istället, detta medan Elin var ute och red. Nu höll det på att bli en 4:e dag med vila för Varre. men så bet jag ihop och tänkte först bara rida elverket och trimma påvägen mot "rakan"... Lite övergångar bla... men då jag kom fram till rakan och tänkte göra en backövning i uppförsbacke så verkade Varre så positiv och blåsten (som gjorde så djävulskt ont) var knappt märkbar. Äsch! vi tog rakan och hela slingan runt. När vi kom in i "skogen" blev det lä och det var rent ut sagt underbart att rida. En fröjd på en extremt pigg häst.

Innan ridturen bar jag in 21 balar spån. Snö, blåst och en stapel av spånbalar som tycktes nå ända upp till himlen prövade verkligen humöret. Jag blir ju så glödgat förbannad då jag känner att jag fysiskt inte klarar av det... men det gick. Tack vare underbara Lill-Elin och Stor-Elin som stod för de glada tillropen och hjälpte med det de kunde, så fick de mig att bli på bättre humör. Tack mina solstrålar :)

efter spånbalar och ridtur så var det avslutning för div2 tjejorna i ponnydressyren på Nibble... Lite gott att äta och prata om vad som har varit bra och väldigt lite om vad som varit dåligt, eftersom ingenting varit det. Alla tjejerna verkade tycka att det varit toppen och det är väl ett kanonbetyg till Lagledare Tina Rheborg.

Jag skulle ju ha tagit bilder. Men jag kom av mig...

Kommentarer
Postat av: ÅSA



hehe tack ^^

2010-11-25 @ 10:33:58
URL: http://enjaveltill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0