Elände på elände...

...sa gubben som rasa över kärringen...

Ska det aldrig ta slut?

Först så rasade min bil... Historien om denna finns att läsa under nästan hela november. Kort därefter eller nästan samtidigt så började TVn lukta bränt = rasat ihop. Sedan var det väl lugnt i någon vecka. Sedan var det Raouls bil som måste in på verkstad, samma dag för övrigt som Jakob måste köras in till akuten för att få sin fot röntgad (detta var i tisdags) han hade gjort sig illa på träningen och trampat snett och det lät visst som en en gren gick av, tack o lovvar ingenting brutet. Raoul fick hem sin bil på torsdags eftermiddag, några tusenlappar fattigare, tog bilen och drog till Skåne. På fredag morgon skulle jag duscha och det fanns inget varmvatten. Hade inte tid att ta tag i det,så det blev en kost och sval dusch.
Men det var visst inte bara varmvattnet... Det saknas kylmedium (?) i bergvärmesystemet och för att fylla på detta och starta om hela klabbet måste man ha behörighet... Jahaa... det är bara att sitta och ringa efter någon somhar jour och behörighet och be en stilla bön om att det inte kostar en förmögenhet.
 Nu sitter vi framför brasan och gnuggar våra händer...Förhoppningsvis kommer det snart en tekniker. Under tiden håller jag på att tvätta undan i tvättstugan. Måste ju röja av så att de kan komma fram :)

Bara en massa utgifter just nu... *suckar*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0