ja mina vänner...

...känner mig hopplös som aldrig uppdaterar här längre...
Är det kanske dags att pensionera bloggen?

Nu stundar julen... Har farit fram o tillbaka som en mindre(?) galning. men vad spelar det för roll hur fort man springer om detändå är åt fel håll?... Jag hinner verkligen inte med just någonting.

Hostan är bättre, nästan helt borta...  Jag kom i väg på julbordet med klubben... Jag kom iväg på julfdesten med jobbet... Jag har fått nya vinterdäck till "LillaBlå" ( fått o fått... de kostade en slant)... Jag har fått tillbaka skatteslantarna, lite mer än jag räknat med (alltid kul med cash)...
Men framförallt så har jag suttit på Varre! Det gjorde jag igår... inget snubblande, hon pinnade på riktigt bra...  Barbacka ( jag fick lite lätt ont i "fram" :O ) i skritt och  några ynkliga meter i trav för att känna om hon var ojämn... Men jag tror att jag hamnade i mer obalans än hon var ojämn ;)

Stressade somen galning för att komma från jobbet i hygglig tid, för att sedan stressa lite mer när jag väl kom hem....  mamma o pappa har landat. Vi har ätit middag och till det druckit vin...haha! säger väl en hel del om detta inlägg. Nu är Oscar på väg hem med Emma och Emmas pappa... Fikat är påsatt :)

I morgon är det julafton!

Love to all!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0