varit o ridit i ridhus :)

... Ja, äntligen kom jag iväg. Men trodde att jag skulle bli tvungen att ställa in. Granbystallet har bokade hoppsöndagar varannan udda vecka, dvs idag... Fick tag på Helena och fick grönt ljus att använda ridhuset. Då jag lagt på trailern på kroken, började jag att leta och som jag letaade efter elkabeln. Hittade den längst in under förarsätet tillsammans med massa annan bråte. Nåväl... Var inställd på att Varre skulle tramsa då hon skulle på trailern, men det var inte så farligt. Sist Varre åkte trailer var den 19 juni då jag tävlade i Botkyrka. Senast jag red lektion var den 16 juni inför tävlingen...
hem var det absolut inget problem, då fick jag fick nästan hejda henne :)

Ridningen då... Ja, med tanke på att vi inte varit i ett ridhus sedan den 7 juni (då jag red programträning för Jennifer Värjö) får jag säga att det gick över förväntan. Dressyrsadeln har jag inte suttit på hela vintern, så den kändes väldigt annorlunda. Bitvis gick Varre helt fantastiskt fint även om hon var väldigt spänd i början.

Nu är jag så trött att ögonlocken hänger och jag känner att jag måste uppbåda all koncentration och viljestyrka för att inte nicka till.
Lika bra att inta horisontellt läge. En ny arbetsvecka börjar imorgon.
Nattis!

Kommentarer
Postat av: Vonne

Bra där Anna! Nästa gång kanske jag har ork att hänga med, det blev tidig läggning kan jag säga ;)

2011-02-21 @ 08:59:15
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0