A long time ago...

Nästan en hel månad utan bloggande :O Blogglusten har helt runnit av mig. 

Skratt, tjo o tjim känns som om det var ytterst länge sedan jag ägnade mig åt. Inte så mycket glädje i just någonting.

Det är mycket som har ramlat över mig och ibland behövs det inte så mycket för att det ska kännas somom hela världen är emot en.
Lite har hänt hänt sedan sist...

Sara har varit och hälsat på mig och Varre (det var Sara jag köpte Varre av).
det var jättetrevligt och detblev sent på kvällen innan jag ställde av henne vid Mörby station. Just denna dag behövde jag ett besök som fick mig att inte tänka på livets alla tråkigheter.

Vi har av gården (där vi har hästarna inhysta) fått meddelande att "det på ett eller annat sätt blir ett ridhus och det kommer att bli MINST 1500kr mer i kallhyra"... Beskedet dimper kanske inte helt oväntat ner. Ridhus är ju toppen, men hur jäkla mycket ska man ta ut för detta? Det blir ju orimla summor. Vi är 34 hästar på gården, externa ekipage är icke välkomna (trafik och främlingar ogillas) och ändå ska de slå upp ett ridhus 20*60m som kommer att kosta 5miljoner...  Depp för många av oss som inte vill ha ett ridhus till vilket pris som helst. Hela planen är väl inte riktigt i hamn. Det har varit snack om ridhus till och från under många år och det har alltid bara varit "snack". Det är en sak vad vissa personer säger och en annan vad han som håller i plånboken har att säga om saken. Krismöte ska vi iaf ha på måndag...

... Exemen kliar  så att jag håller på att bli galeen emellanåt.
-Va sa?!... någon som sa "prioritera ett läkarbesök"? :O

Gulliver, vår älskade ponny, är fortfarande till salu och på lördag kommer en tjej, som Elin tävlat tillsammans med i dressyr-divisionerna, och provrider honom.

Glädje var Km den 25/9 där Elin hoppade både 90cm och 1m ochkom 2:a resp 3:a (alla höjder tävlade mot varandra) på så sätt kom Elin och Gulliver att få en blå och en gul rosett på en och samma prisutdelning. KM mästare och kombomästare blev Micaela R och Golden touch. Vilket var fantastiskt roligt eftersom Micca haft problem med att ta sig runt en hel bana.
Zandra hoppade Vonnes Flisan 70 och 80cm och det gick så himla bra. Prestationen räckte till en tredje placering i KM :)
Jag var inte med på detta KM. Jag känner att jag tappat ridkänslan så jag hade ingen lust att skumpa runt i en LB1. Varre fick gå kvar hemma och hållla ställningarna i hagen denna vackra dag.

Fick en överskottstid för Rebecca på onsdagen, kl 20!
Min stora fasa var att hon inte lastats sedan i juni, tänk om hon skulle vägra gå ombord? Visst trilskades hon en aning, men absolut inte länge och definitivt inte dramatiskt på något sätt.
Red sedan min första lektion för Rebecca på 6 månader.
Det gick över förväntan (trots att Varre, då jag red fram, inte lyssnade på mina förhållningar). Jag har under en ganska lång tid nästan varit gråtfärdig då jag klivit av min häst. Men igår fick jag njuta av en lyhörd och samarbetsvillig häst som gjorde att log för första gången på riktigt, riktigt länge efter ett mycket bra och ansträngande ridpass.

Jag borde ha en massa bilder att lägga här... Men inte just precis just nu ...

I morgon gör jag min sista arbetsdag som konsult (för denna gång iaf) och på måndag påbörjar jag ett nytt jobb (ännu längre bort) i en helt ny bransch och det ska bli spännande. Hoppas bara att jag kommer att trivas med mina nya arbetskmarater. Ekonomi är ju ekonomi var än man jobbar.


Kommentarer
Postat av: Lena

Ibland är det verkligen inte lätt att LEVA livet, och av någon märklig anledning så kommer ofta allt jobbigt, tråkigt och olägligt, samtidigt! en dag kommer allt säkert kännas bättre, det finns alltid ett ljus i slutet på tunneln.



Vad roligt Anna! att du kände dig nöjd och glad på sista träningen.



Kram

2011-09-30 @ 09:19:28
Postat av: Vonne

Då får man önska lycka till på nya jobbet! :)

2011-09-30 @ 16:43:57
URL: http://vonnes.blogg.se/
Postat av: Hedda

Hejsan, i vilket stall står du i? ;-D

2011-10-17 @ 20:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0