söndag första advent

Lite sovmorgon för min del. Men min rastlösa kropp ville jobba.... Så ... Medan alla gör fina och mysiga inlägg om hur fint de gjort till första advent roade jag mig ned att sortera skruvar som länge legat uppochner i garaget.... Inte mitt men jag är så sjukt less på att se röran....
 
Från... 
Till....
Hoppas att det var uppskattat, för roligt var det då rakt inte... 
 
 Men jo... Jag fixade lite fint i fönstren också faktiskt. Fönsterkulorna, advenststärnor och ljusstakarna kom iaf upp. Tomten står i trappan tillsammans med med julbocken. Men rätt lustigt ändå att inventering av vad som fungerar eller inte, sker samma dag som det ska upp. Inte förrän då kom jag ihåg att jag kastade nog några elljusstakar. Får fixa till det idag (måndag).
Fabbe putsade fönstren på insidan, Tacksam över erbjudandet och jag vore väl en hemsk mälnniska som inte nappade på det? Det sparade mig mina trasiga händer onödigt lidande dessutom.
Efter detta förmiddagsäventyr fick jag med Elin till stallet. Min tanke var första att rida. Sedan att Elin skulle rida Varre och jag promenera med Mercy. Men det var drevjakt på rådjur och vildsvin (drevjakt = lös hund som man inte riktogt vet var de befinner sig). Jägarna skulle hålla sig precis i närområdet vid stallet så jag vågade faktiskt inte chansa. Vem viill bli jagad av en jakthund? Tveksam till att alla hundförare har jaktutbildat sina hundar. Många resonerar att "det är ju en jakthund, den vet vad den ska göra" . Fast ännu värre än att bli jagad av hund är nog att få en uppretat vildsvin i hasorna.
Vi mockade och gick ner till hagen för att säga hej till hästarna. Blåste ordentligt gjorde det också.
 
Vera och Filip hade glöggmingel. Jag, ELin, Malin o Henke åkte dit och hade supertrevligt. Glad att se många ansikten man kände igen... Hela familjen Doverhall var ju givetvis där (Filips släkt) och hela familjen Kumpulainen ( Veras alla syskon med respektive, givetvis mor och far :) )... Susanne, en tjej från konståkningen kom med sin dotter och sedan var det lite annat folk som jag inte har styr på vilka de är. En trevlig eftermiddag :)
 
Bilderna är av absolut sämsta kvalitet så jag vill inte lägga upp dem här. Faktiskt de sämsta jag tagit hittills och då har ni sett hur de andra ser ut :O
 
Hem och åt middag...  allt jag hade fått i mig under dagen var frukost och sedan några godisar på minglet. Sjukt hungrig kan jag lova.
 
 

Kommentarer
Postat av: Vonne

Mysigt med lite glöggmingel, julen kommer med rasande fart! Och jag hinner aldrig riktig med känns det som ;) kram

2013-12-02 @ 19:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0